Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos - 23 tema

mergaitės, kas siuvinėjot kalėdinę mirabilos elfukę Christmas Elf Fairy , gal galite pasidalinti spalvų raktu DMC siūlams,
dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2011 09 21, 21:52)
Gal kas nors turite šią schemą?

sis siluetas 1-ame psl parsisiuntimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 rugsėjo 2011 - 20:27
laba diena auksarankes smile.gif labai prasau pagalbos... uzluzo mano kompas senasis o su juo ir dingo mano siuvinejimo schema.... gal kas turit savo archivuose PM programeles nulauzimo creka? buciau labai dekinga... buvau gavus ji is kazko cia esanciu, bet kvaila buvau ir istryniau ta laiska.... taigi buciau labai dekinga uz pagalba....
Atsakyti
QUOTE(nukule @ 2011 09 22, 12:47)
laba diena auksarankes smile.gif labai prasau pagalbos... uzluzo mano kompas senasis o su juo ir dingo mano siuvinejimo schema.... gal kas turit savo archivuose PM programeles nulauzimo creka? buciau labai dekinga... buvau gavus ji is kazko cia esanciu, bet kvaila buvau ir istryniau ta laiska.... taigi buciau labai dekinga uz pagalba....

apsispreskit kurioje temoje rasyti g.gif crako jokio nereikia kad palaikyti schemos formata,crakas reikalingas nulauzti ,darant schema su programa,o pattern maker programa yra 1 psl .
Atsakyti
Sveikos kryželiukininkės smile.gif

Labai ieškau kalėdoms štai šių žaisliukų:
Paveiksliukas su žaisliukais

Gal padėsite surasti, nes niekaip nesugebu parsisiųsti iš to rusiško puslapio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyra_Situacija: 22 rugsėjo 2011 - 11:25
QUOTE(Brooke @ 2011 09 20, 11:30)
Sveikos 4u.gif Ieskau Lizzie Kate Life Lessons ir Helloween'o abeceles schemu. Gal kas zinot kur galima rast, ar galetumet pasidalint? Buciau be galo dekinga wub.gif

Jei kam idomu, tai jau radau jas pati.
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2011 09 22, 13:24)
Sveikos kryželiukininkės smile.gif

Labai ieškau kalėdoms štai šių žaisliukų:
Paveiksliukas su žaisliukais

Gal padėsite surasti, nes niekaip nesugebu parsisiųsti iš to rusiško puslapio...

failas istrintas,kita syki nuoroda kur randasi,kad netektu po visus psl ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 22, 11:39)
failas istrintas,kita syki nuoroda kur randasi,kad netektu po visus psl ieskoti  smile.gif

Tai kaip suprantu, nėra šių žaisliukų schemos?
Atsakyti
sveikos, labai ieskau sios schemutes blush2.gif buciau be galo dekinga 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Osinkoj atsisiuntimo nuoroda tuščia gal kas turit.
user posted image

Osinka 3-ia žinutė daugiau paveikslėlių.
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2011 09 22, 12:35)
sveikos, labai ieskau sios schemutes  blush2.gif  buciau be galo dekinga  4u.gif  4u.gif

parsisiųsti
osinka
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 22, 16:02)
Osinkoj atsisiuntimo nuoroda tuščia gal kas turit.

Osinka 3-ia žinutė daugiau paveikslėlių.

grafika
Atsakyti