mergaitės, kas siuvinėjot kalėdinę mirabilos elfukę Christmas Elf Fairy , gal galite pasidalinti spalvų raktu DMC siūlams,
dėkoju
QUOTE(~Indre~ @ 2011 09 21, 21:52)
sis siluetas 1-ame psl parsisiuntimui
laba diena auksarankes labai prasau pagalbos... uzluzo mano kompas senasis o su juo ir dingo mano siuvinejimo schema.... gal kas turit savo archivuose PM programeles nulauzimo creka? buciau labai dekinga... buvau gavus ji is kazko cia esanciu, bet kvaila buvau ir istryniau ta laiska.... taigi buciau labai dekinga uz pagalba....
QUOTE(nukule @ 2011 09 22, 12:47)
laba diena auksarankes labai prasau pagalbos... uzluzo mano kompas senasis o su juo ir dingo mano siuvinejimo schema.... gal kas turit savo archivuose PM programeles nulauzimo creka? buciau labai dekinga... buvau gavus ji is kazko cia esanciu, bet kvaila buvau ir istryniau ta laiska.... taigi buciau labai dekinga uz pagalba....
apsispreskit kurioje temoje rasyti crako jokio nereikia kad palaikyti schemos formata,crakas reikalingas nulauzti ,darant schema su programa,o pattern maker programa yra 1 psl .
Sveikos kryželiukininkės
Labai ieškau kalėdoms štai šių žaisliukų:
Paveiksliukas su žaisliukais
Gal padėsite surasti, nes niekaip nesugebu parsisiųsti iš to rusiško puslapio...
Gal padėsite surasti, nes niekaip nesugebu parsisiųsti iš to rusiško puslapio...
QUOTE(Brooke @ 2011 09 20, 11:30)
Sveikos Ieskau Lizzie Kate Life Lessons ir Helloween'o abeceles schemu. Gal kas zinot kur galima rast, ar galetumet pasidalint? Buciau be galo dekinga
Jei kam idomu, tai jau radau jas pati.
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2011 09 22, 13:24)
Sveikos kryželiukininkės
failas istrintas,kita syki nuoroda kur randasi,kad netektu po visus psl ieskoti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 22, 11:39)
failas istrintas,kita syki nuoroda kur randasi,kad netektu po visus psl ieskoti
Tai kaip suprantu, nėra šių žaisliukų schemos?
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 22, 16:02)
grafika