sveikos siuvinetojos
labai ieskau situ schemuciu
aciu visoms padejusioms manao pastas
sakaviciute.edita@gmail.com
QUOTE(zulve @ 2011 07 17, 16:36)
Sveikos darbštuolės
Turiu klausimuką: kaip atsispausdinti schemute, kad butu galima pagal ją siuvinėti?
AČIŪ
Turiu klausimuką: kaip atsispausdinti schemute, kad butu galima pagal ją siuvinėti?
AČIŪ
manau kad klausimuka uzduokit siuvinejimas kryzeliu temoje,ten jums greiciau atsakys
QUOTE(Grafaite @ 2011 07 17, 13:48)
sveikos siuvinetojos
jokiu el pasto adresu
pirmas,ir paskutinis
QUOTE(daw.4423 @ 2011 07 18, 14:19)
jis cia jau seniai guli ir nuoroda buvo 1 psl,kaip parsisiusti paaiskinimas 1 psl
http://club.osinka.ru/topic-59672
Merginos pagelbekit prasau nu niekaip as nesusidraugauju su programele kuri is paveiksliuko padaro siuvinejimo brezinuka . o man labai reikia sito paveiksliuko, gal kuri jau puikiai susidraugavus, ir galetumet pakeisti man sita paveiksliuka i brezinuka? o veliau prasyciau tada ir paaiskinimo kaip su ta programele elgtis, gal as ne tokia parsisiuntus kazkuriuose forumuose nuoroda maciau ir bandziau...ale niekas nesigauna...
Reiktu kad butu kuo mazesnis brezinukas. na nezinau kai issisaugojau atrodo cia mazas paveiksliukas, o koki brezinuka padarys neisivaizduoju, gal perdidelis bus
Reiktu kad butu kuo mazesnis brezinukas. na nezinau kai issisaugojau atrodo cia mazas paveiksliukas, o koki brezinuka padarys neisivaizduoju, gal perdidelis bus
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 19, 01:03)
Merginos pagelbekit prasau nu niekaip as nesusidraugauju su programele kuri is paveiksliuko padaro siuvinejimo brezinuka . o man labai reikia sito paveiksliuko, gal kuri jau puikiai susidraugavus, ir galetumet pakeisti man sita paveiksliuka i brezinuka? o veliau prasyciau tada ir paaiskinimo kaip su ta programele elgtis, gal as ne tokia parsisiuntus kazkuriuose forumuose nuoroda maciau ir bandziau...ale niekas nesigauna...
galiu pabandyt padaryt,rytoj susirasom kaip kas
QUOTE(jurginėlis @ 2011 07 18, 21:14)
Aš irgi labai norėčiau šios schemos... Pirmiausia dėl to, kad tai labai gražus darbas, bet ne mažiau dėl to, kad esu Nantucket saloje buvusi - viena žavingiausių vietų, kurias yra tekę aplankyti...
Taip pat ieškau šios Akufatum schemos iš albumo Sommerschheiten. Patį albumą su daugeliu darbų ir schemų turiu, o šios kaip tik trūksta ir labai reikia
gal kuri turite šią schemutę?
čia šiandien visoms photobucket dideles foto meta...?
čia šiandien visoms photobucket dideles foto meta...?