Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

As kine ziurejau... bet jau kelinta diena mastau, kad is filmai.in reiketu paziureti anglsikai.. ax.gif nes atrodo norisi dar ir dar ziureti biggrin.gif Tik kazin kaip kalbejimas, ar eina suprasti? Gal jau kuri ziurejote? smile.gif
Atsakyti
vakar ziurejau maratona filmai.in...
pradejom nuo pradzios.. tai taip sugadino visa reikala paskutinis fitlmas.. kokybe nu super prasta... sad.gif
gaila labai... nesimate puse filmo... aisku man gerai kai jau macius.. bet jeigu kas nematet - nesigadinkit malonumo!
Atsakyti
Ištrauka iš interviu žurnale "Entertaiment" biggrin.gif

On the sex scene:
Robert: "There’s a version where it was really intense"
Kristen: "Cinematically, cut all together, it’s awesome. But we didn’t really do that scene."
Robert: "And when we did, they kept telling us to stop."

Atsakyti
Na ir aš vakar pažiūrėjau filmą. Jei po teisybei buvau labai šokiruota. Žinoma, filmui toli gražu iki knygų, bet visai patiko. Ne taip nuvylė kai "Užtėmimo" filmas. Bet Kristin atrodė katastrofiškai. Netgi vestuvių scenoje atrodė tokia pervargus ir pajuodus, išsikankinus. Toks jausmas kad badavo ištisus mėnesius ir net geriausias makiažas to nepaslėpė. Vienu žodžiu pakraupau nuo tokių vaizdų.
Atsakyti
tai kad knygose ji ir nebuvo ten kazkokia tobula vaizduojama gi zmogus, be to nemiego jo nakti ir dar jaudinos del to, kad labai bijo tiek demesio gaut. man asmeniskai ji grazi labai buvo per vestues, makiazas super
Atsakyti
Na ka, Kristen man labai patiko filme, ir per vestuves ir labai nustebino jos suvaidintos visos ziaurios scenos. Idomu ar ten fotoshopu ja taip sukudino ar jai teko tiek kg numesti. Visos Jaicobo scenos - superines! (man kitaip ir buti negalejo wub.gif )
Del paties filmo - man nelabai patiko kaip buvo surezisuota, per daug efektu, garsai,vilkai ir venomo tekejimo scenos siak tiek pasirode banalios. Per mazai pasirode itampos, kol laukesi Bella.
Bet tikriausiai taip del to kad knygas perskaiciau po 3 filmo, tad po knygos aisku visada yra prie ko prikibti ax.gif
Dar del muzikos - nu ka, man pirmuju filmu saundtrekai - superiniai - muzika buv visur visada tokia kokios geriau nesugalvosi, sitam filmui to nepasakyciau, gal ko nesuvokiu, bet ne visur ji buvo tinkama (Gal tiesiog Alexandro Desplato muzikai esu saliska, cia jo pritruko, o nauju lyg ir negirdejau). BA mano manymu aplamai skiriasi nuo visu ankstesniu filmu savo nuotaika.
Bet, kaip ten bebutu, ziuresiu si filma dar kokius 5 kartus minimum. biggrin.gif
Filmas nenuvyle, tikrai patiko, tikrai sugrazino man twilight'ine nuotaika! Vel sergu biggrin.gif

P.S. biski gaila kad Bellos namai ne tie patys buvo, kas 10 kartu ziurejo ankstesnius filmus tiems labai akivaizdu tai buvo... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 21 lapkričio 2011 - 16:44
Na aš ir nelyginu su jos grožiu knygose. Aš kalbu bendrai. Kad nebūtinai per vestuves, bet ir per medaus mėn. pas ją po akim didžiausi maišeliai ir tai tikrai nėra susiję su tuo kad jai reikia vaidinti nemiegojusią ar pavargusią. Nekalbu apie tas žiauriąsias scenas, nes ten labai daug kas padaryta kompiuteriu ir labai matosi.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 11 20, 17:35)
jei nori galiu atsiust torenta biggrin.gif linkomanija ne vyro, tai negaliu pakvietimais metytis blush2.gif
antradieni planuose eit i kina, tai laikysiuos ir neziuresiu kol kas laugh.gif

atsiųsk smile.gif ir mestelk žodelį, kaip ten naudotis. ar reikia programulkę kokią susiinstaliuot, ar elementoriškai, kaip linkomanijoj, prisiregistravusi įeit ir siųstis patį filmą 4u.gif 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2011 11 20, 17:38)
o kam tau siustis?  ziurek http://www.filmai.in/ cia online visi filmai yra smile.gif jau ir angliskas yra!

aš kokia atsilikėlė, nežinojau tokio blink.gif
o kaip ten tuos taškus surinkt? g.gif nes dabar aišku neleidžia žiūrėt...

QUOTE(meduolia @ 2011 11 20, 20:00)
mes su mama abi skaitėm visas sagos knygas tai nusprendėm, kad labiausiai atitiko tai Čarlis

jooo, jis puikiai smile.gif
kažkada labai ginčyjomės, kad Edvardas netikęs lotuliukas.gif

QUOTE(Forget-me-not @ 2011 11 21, 10:16)
Nesugadink sau malonumo ziuredama prastos kokybes filma  schmoll.gif Nieko nesimatys kas vyksta tamsoje ir t.t. Istaikyk proga ir eik i kino teatra.  4u.gif
drinks_cheers.gif Pasikartosiu, bet kol kas tikrai neverta siustis is torrentu ir ziureti, nes visi ideti yra prastos kokybes.

ne, aš norėjau tik akies krašteliu dirstelt. ryt einu į filmą ploja.gif
Atsakyti
nuoroda
na cia torentukas, paspaudi dukart ant jo ir imeta i programa torentu siuntimo, jei anksciau siunteis, zinosi biggrin.gif
as irgi einu rytoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 21 lapkričio 2011 - 18:44
Labas vakaras,
aš jau pažiūrėjau savaitgalį filmą. Nutariau kad vistik ligonis esu, jei pasirinkau filmą vietoj kirpyklos biggrin.gif .
Nu patiko labai, tikriausiai labiausiai iš visų dalių. Turbūt pirmas šios sagos filmas, kurį žiūrėdama "pamiršau" lygint su knyga, tiesiog skaniai žiūrėjosi ir tiek.
Patiko efektai, virsmo scena, patiko žinoma įtikinamas grimas Belos nėštumo metu...
Bet! Negalėjau nepastebėti, kad susidarė įspūdis kad Edvardas ir pravaidino vienais drabuiai visą filmą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu man taip susirodė.... gal čia Partizanės įtaka g.gif biggrin.gif
Dėl veseilės... tai net nežinau, man gal tiko tas momentas kai jie tarė priesaiką, banalu nu bet.... blush2.gif visai miela, visiškai nepatiko tostai.... net nejuokinga man buvo.
Bet bendrąją prasme, tai nuo šeštadienio pietų neapleidžia Twilightiškas "apsvaigimas" kuris buvo apėmęs perskaičius knygas, gal ne taip stipriai bet tikrai kažkiek yra.
Žodžiu filmą užskaitau.

Atsakyti
egliosh, ačiū, siunčiuos. ale kaip paskui elgtis su tuo failu? aš niekad torrent nieko nedariau. gal tiesiog atsidaryt? lotuliukas.gif gluša aš čia, nepyk.

nu jau laukiu kada ryt pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 21, 20:58)
egliosh, ačiū, siunčiuos. ale kaip paskui elgtis su tuo failu? aš niekad torrent nieko nedariau. gal tiesiog atsidaryt?  lotuliukas.gif  gluša aš čia, nepyk.
nu jau laukiu kada ryt pamatysiu biggrin.gif

nu kur issaugojai ieskok filmo biggrin.gif

ai, gal upas pareis parasyt savo istorijos pratesima? laugh.gif vis dar turiu ankstesnes dalisuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 21 lapkričio 2011 - 21:22