Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

Jei dar nematei, tai Remember me su Robertu arba Cake Eaters su Kristen, dar Adventureland bigsmile.gif
Atsakyti
Aciukas! Ne, nemaciau nei vieno, pradejau su Robertu ziureti How to be. Bet jie labai jau britishkai kalba, sunkiai eina suprasti.
Atsakyti
Ei, labutis ciocios,
kątik grįžau iš savo atidėtos medaus / sukakties kelionės assa.gif buvom mes su vyru Stambule, nu man llaaaaaabaaaaaaai patiko tas užburiantis, rytų - vakarų miestas wub.gif wub.gif wub.gif kreizovas, turistinis, magiškas, neatrastas, šiukšlinas, blizgantis, architektūriškas, nu nerealus wub.gif rekomenduoju.

Jei surašinėjat - aš sąraše būtinai biggrin.gif o jei nesurašinėsit - irgi ne bėda manau biggrin.gif būsim laisvo įsipareigojimo sugyventinės lotuliukas.gif

na tai einu pasiskaitinėsiu smile.gif

oi, paskaičiau, kad surašinėjat su įsipareigojimais. tai aš irgi žinoma be kalbų įsipareigoju: Jasper ❤
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 26 birželio 2011 - 21:32
Labas vakaras 4u.gif

*Bounty*, man be galo patiko "Remember me", nors pradžioj sunkoka buvo įsijaust, kad Robertas ne vampyras lotuliukas.gif

Partizane, smagi kelionė buvo biggrin.gif Tikriausiai dar negali atsitokėti nuo įspūdžių thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, merhaba smile.gif

Čia fanų kurtas biggrin.gif
user posted image

šimto beždžionių koncertas
user posted image

user posted image

Teiloras filmavime:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif .
Atsakyti
As jau parsisiunciau filmus, tereikia sulaukti kada vaikuciai eis miegot. Bet kaskart noriu vel twillight ziureti. Kazin kuo twillight skiriasi nuo kitu GERU, LABAI geru filmu? Net labai gera filma 5 karta jau neziuresi, o su tuo twillight saga kazkas ne taip, gal ten kokia naujaa psicho narkotine medziaga kuri pasklinda per ekrana? O gal muzika? Tikrai nesitikejau kad galiu taip pamisti del filmo - knygos- Dzeikobo biggrin.gif - muzikos - gamtos vaizdu... Niekada nesakyk niekada biggrin.gif
Atsakyti
LA 4u.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 06 26, 22:25)
Ei, labutis ciocios,

Hilou... young woman hi.gif

Super, kad patiko. Mano viena draugelka gyveno ir dirbo Stambule... Tai joooo, pasakojo visko... Ir patiko ir tuo pačiu nervino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 06 27, 14:08)
LA  4u.gif
Hilou... young woman  hi.gif

Super, kad patiko. Mano viena draugelka gyveno ir dirbo Stambule... Tai joooo, pasakojo visko... Ir patiko ir tuo pačiu nervino  biggrin.gif

Žinok aš pagaudavau save galvojant apie tai... biggrin.gif
ir žinoma, kad jei jau ten gyventi, tai reiktų gyvent baltųjų, turtingųjų europiečių rajone, bla bla bla. Bet, vistiek, šis miestas turi labai daug šarmo. Jau seniau pastebėjau, kad man labiau patinka kontrastų miestai, nei kur viskas gražu iki tobulybės. Bet tai žinoma skonio dalykai.

*Bounty* - na, gal ne tinkamiausias apibūdinimas GERAS filmas biggrin.gif taip, mes čia jo fanės, jis mums virpina širdeles... bet geru jį pavadinti būtų sunku biggrin.gif gal teisingiau vadint užburiantis ir mylimas, traukiantis ir nepaleidžiantis biggrin.gif
Atsakyti
labuciukas mirksiukas.gif
Partizane, kaip faina, kad patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet ziu, kaip tema aprimus unsure.gif Naujienu niekas nededa verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif 4u.gif

Partizane, sveika sugrįžus bigsmile.gif biggrin.gif

kelionės wub.gif bigsmile.gif maniškės irgi jau artėja bigsmile.gif

Atsakyti