Jei dar nematei, tai Remember me su Robertu arba Cake Eaters su Kristen, dar Adventureland

Aciukas! Ne, nemaciau nei vieno, pradejau su Robertu ziureti How to be. Bet jie labai jau britishkai kalba, sunkiai eina suprasti.
Ei, labutis ciocios,
kątik grįžau iš savo atidėtos medaus / sukakties kelionės
buvom mes su vyru Stambule, nu man llaaaaaabaaaaaaai patiko tas užburiantis, rytų - vakarų miestas
kreizovas, turistinis, magiškas, neatrastas, šiukšlinas, blizgantis, architektūriškas, nu nerealus
rekomenduoju.
Jei surašinėjat - aš sąraše būtinai
o jei nesurašinėsit - irgi ne bėda manau
būsim laisvo įsipareigojimo sugyventinės
na tai einu pasiskaitinėsiu
oi, paskaičiau, kad surašinėjat su įsipareigojimais. tai aš irgi žinoma be kalbų įsipareigoju: Jasper ❤
kątik grįžau iš savo atidėtos medaus / sukakties kelionės

Jei surašinėjat - aš sąraše būtinai

na tai einu pasiskaitinėsiu

oi, paskaičiau, kad surašinėjat su įsipareigojimais. tai aš irgi žinoma be kalbų įsipareigoju: Jasper ❤
Labas vakaras
*Bounty*, man be galo patiko "Remember me", nors pradžioj sunkoka buvo įsijaust, kad Robertas ne vampyras
Partizane, smagi kelionė buvo
Tikriausiai dar negali atsitokėti nuo įspūdžių

*Bounty*, man be galo patiko "Remember me", nors pradžioj sunkoka buvo įsijaust, kad Robertas ne vampyras

Partizane, smagi kelionė buvo

As jau parsisiunciau filmus, tereikia sulaukti kada vaikuciai eis miegot. Bet kaskart noriu vel twillight ziureti. Kazin kuo twillight skiriasi nuo kitu GERU, LABAI geru filmu? Net labai gera filma 5 karta jau neziuresi, o su tuo twillight saga kazkas ne taip, gal ten kokia naujaa psicho narkotine medziaga kuri pasklinda per ekrana? O gal muzika? Tikrai nesitikejau kad galiu taip pamisti del filmo - knygos- Dzeikobo
- muzikos - gamtos vaizdu... Niekada nesakyk niekada

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 06 27, 14:08)
LA
Hilou... young woman
Super, kad patiko. Mano viena draugelka gyveno ir dirbo Stambule... Tai joooo, pasakojo visko... Ir patiko ir tuo pačiu nervino

Hilou... young woman

Super, kad patiko. Mano viena draugelka gyveno ir dirbo Stambule... Tai joooo, pasakojo visko... Ir patiko ir tuo pačiu nervino

Žinok aš pagaudavau save galvojant apie tai...

ir žinoma, kad jei jau ten gyventi, tai reiktų gyvent baltųjų, turtingųjų europiečių rajone, bla bla bla. Bet, vistiek, šis miestas turi labai daug šarmo. Jau seniau pastebėjau, kad man labiau patinka kontrastų miestai, nei kur viskas gražu iki tobulybės. Bet tai žinoma skonio dalykai.
*Bounty* - na, gal ne tinkamiausias apibūdinimas GERAS filmas

labuciukas
Partizane, kaip faina, kad patiko

Partizane, kaip faina, kad patiko

Bet ziu, kaip tema aprimus
Naujienu niekas nededa

Labas
Partizane, sveika sugrįžus
kelionės
maniškės irgi jau artėja

Partizane, sveika sugrįžus

kelionės