gal kas turite atliekamu adeniumo seklyciu?

QUOTE(Emi 55 @ 2011 08 29, 09:58)
kodėl mano adenium viršutiniai lapai krenta, kas gali būti? Gal su laistymu kažkas ne taip.
tai papasakokit, kaip prižiūrit

QUOTE(zuzla @ 2011 08 29, 10:08)
Laistau maždaug, kas 3 dienas labai nedaug vandens. Neperlaistau, nes skaičiau, kad kaip sukulentus auginti. Bet kažko nepatinka jiems

Parnešiau namo savuosius tinūtrus.O kaip suprast,kada jie eina miegot
nuo kada nelaistyt?

man atrodo, kai (jei) lapus pradės mest, tada ir mažinti laistymą
Sveikos,va man irgi iskilo klausimas,del to nelaistymo,del ziemos miego..kada jie panasiai pradeda mest lapus?? nes pas mane ni nesiruosia ju mest,vis naujus augina..
Cia daugiau gal zino keleta metu auginancios.

aš auginu tris metus, tiks?
jei nemeta, o auga, tegul auga, nereikia specialiai mygdyti, ypač jei jiems metai, du ar tris.. bet kai šildymas dar nebus įjungtas, o namie bus pakankamai vėsu, tada gali ir sureaguoti..
o kiek laiko jūsų augalams?

jei nemeta, o auga, tegul auga, nereikia specialiai mygdyti, ypač jei jiems metai, du ar tris.. bet kai šildymas dar nebus įjungtas, o namie bus pakankamai vėsu, tada gali ir sureaguoti..
QUOTE(zuzla @ 2011 09 08, 07:08)
aš auginu tris metus, tiks?

Maniskiai pirmameciai,kovo men.sodinti is seklu.

QUOTE(*Amila* @ 2011 09 09, 12:36)
Maniskiai pirmameciai,kovo men.sodinti is seklu.
Tai va dabar ir galvoju,kada cia juos jau nustot laistyt,nes dabar laistau,kai kaudeksas suminksteja.Ziuriu lapastaskuotas paliko,vakar apipurskiau su vandeniu.

kaip jau minėjau, pirmamečių, antramečių ar net trečiamečių nemygdyčiau, jie turi augti
poilsio eina suaugę augalai
QUOTE(zuzla @ 2011 09 09, 19:11)
kaip jau minėjau, pirmamečių, antramečių ar net trečiamečių nemygdyčiau, jie turi augti
Aha,aisku.Aciu.Neisiskaiciau auksciau esancio posto.
Labas rytas.

na mano mazuliai tai dar balkone tupi ir kaifuoja... ziuriu jiems patinka saltos naktys