Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

oho thumbup.gif koks miskelis pas zuzla
as siandien persodinau savuosius, keliau saknis, bet g.gif per velai sugalvojau, saknys taip issiputusios, kad negalejau nieko "islankstyti" liko tik iskelti g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 08 12, 19:54)
oho  thumbup.gif koks miskelis pas zuzla
as siandien persodinau savuosius, keliau saknis, bet g.gif  per velai sugalvojau, saknys taip issiputusios, kad negalejau nieko "islankstyti" liko tik iskelti g.gif user posted image

Nu idomu.. bigsmile.gif Kokios saknys. bigsmile.gif Cia sitiems irgi virsunes nupjautos buvo?Nes saviskiui vienam ir saknis nupjoviau ir virsune,tai saknis greit atidaigino naujas,tai taip idomiai dabar pavirsiui tos saknys,va noriu kazka tokio padaryt,kaip sitie Jusu.Matysiu kas is virsunes gausis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amila*: 12 rugpjūčio 2011 - 21:26
QUOTE(*Amila* @ 2011 08 12, 21:25)
Nu idomu.. bigsmile.gif Kokios saknys. bigsmile.gif Cia sitiems irgi virsunes nupjautos buvo?Nes saviskiui vienam ir saknis nupjoviau ir virsune,tai saknis greit atidaigino naujas,tai taip idomiai dabar pavirsiui tos saknys,va noriu kazka tokio padaryt,kaip sitie Jusu.Matysiu kas is virsunes gausis. smile.gif

pavasari buvau zadejusi kirpti, bet siuo metu auga kaip paselusios virsunes (nors ir erkute buvo apejusi), siuo metu atsigauna, ir turi bent po 3-4 sakeles, tai net nezinau kaip cia reiks daryti g.gif gal vasario menesi smile.gif http://s55.radikal.r...d08f5c4d3a6.jpg

Pries keleta metu turejau dicki, pirma kuri kankinau smile.gif taip, tai tada pjoviau virsune, nes augo i virsu viean virsunele ir isvis nesisakojo, tai nupjovimo rezultatas buvo 3 naujos sakeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 13 rugpjūčio 2011 - 07:42
QUOTE(..vijana.. @ 2011 08 13, 08:07)
pavasari buvau zadejusi kirpti, bet siuo metu auga kaip paselusios virsunes (nors ir erkute buvo apejusi), siuo metu atsigauna, ir turi bent po 3-4 sakeles, tai net nezinau kaip cia reiks daryti g.gif gal vasario menesi smile.gif http://s55.radikal.r...d08f5c4d3a6.jpg

Kad pas tave ir taip labai graziai sakojasi thumbup.gif ir kirpti nereikia
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 08 12, 20:54)
as siandien persodinau savuosius, keliau saknis, bet g.gif  per velai sugalvojau, saknys taip issiputusios, kad negalejau nieko "islankstyti" liko tik iskelti g.gif

reik ir man persodint...kaip čia tas šaknis kelt?giliai taip nesodint?
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 07 29, 15:42)
O kur lauke laikot ? gal šiltadaržis ar terasa jiems tinka, o jei nėra pastogės, gal geriau nenešti?

as isnesiau i balkona,neystiklintas,nuo ryto iki pietu nera saules o po pietu istisai saule kepina,ir jiem labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2011 08 12, 20:54)
as siandien persodinau savuosius, keliau saknis, bet g.gif  per velai sugalvojau, saknys taip issiputusios, kad negalejau nieko "islankstyti" liko tik iskelti g.gif user posted image

oho kokie fainuoliai,kiek jiem laiko? ax.gif
Atsakyti
Ar kai nupjaunate gėliukų viršūnę, likusį strypuką taip ir paliekate, jis pats užsitraukia? ar pabarstote kokia medžio anglimi?

Ir nupjautą viršūnę metate lauk? Iš jos jau jokios naudos?
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2011 08 21, 10:59)
Ar kai nupjaunate gėliukų viršūnę, likusį strypuką taip ir paliekate, jis pats užsitraukia? ar pabarstote kokia medžio anglimi?

Ir nupjautą viršūnę metate lauk? Iš jos jau jokios naudos?

aš nieko nieko nedarau, pjaunu dezinfekuotais įrankiais

metu lauk, šaknydijasi sunkiai, o jei ir pavyks, tai augs be kaudekso, man tokius auginti neįdomu
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 08 21, 14:08)
aš nieko nieko nedarau, pjaunu dezinfekuotais įrankiais

metu lauk, šaknydijasi sunkiai, o jei ir pavyks, tai augs be kaudekso, man tokius auginti neįdomu

o ar yra skirtumas ties kuria vieta pjauti? per kiek laiko išleidžia naujus lapelius?

ačiū už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2011 08 21, 14:17)
o ar yra skirtumas ties kuria vieta pjauti? per kiek laiko išleidžia naujus lapelius?

lengviau būtų patarti, jei įdėtumėte nuotrauką.. galite mano albume pasižvalgyti, kur kurį pjoviau.. svarbu, būtų akučių, iš kurių galėtų išleisti naujas šakeles, nors maniškiai visi leido šakeles iš pjūvio vietos..
o per kiek laiko.. jei aktyviai auga, tai po kokios savaitės jau manau "spuogiukas" koks pasirodytų
Atsakyti
[quote=zuzla,2011 08 21, 14:28]
lengviau būtų patarti, jei įdėtumėte nuotrauką..

Neturiu galimybės įkelti foto.
Ar gali būti, kad ant mano augintinių tos akutės, apie kurias rašot, yra tose vietose, kur nukritę apatiniai lapeliai (kažkaip pas mane jie turi tokį polinkį džiūti ir kristi...) ?
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2011 08 22, 18:40)
Ar gali būti, kad ant mano augintinių tos akutės, apie kurias rašot, yra tose vietose, kur nukritę apatiniai lapeliai (kažkaip pas mane jie turi tokį polinkį džiūti ir kristi...) ?

taip, gali būti ir ten
na jei masiškai nekrenta, tai viskas gerai
Atsakyti