Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(eliss @ 2011 07 27, 17:22)
Mano tinūtrų tai tik kaudeksai pučias,kad tik nesprogtų smile.gif bet va,ko tie lapai vis gelsta...gal taip turi būt g.gif

Gal dregmes mazai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 07 27, 17:08)

fainuolis wub.gif , speju bus black red, o tie maziukai turbut diamond ring g.gif
Atsakyti
tas žydintis tai iš šakos..kiek jam nežinau,bene pernai pirkau... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif tuoj stosiu ir aš į jūsų gretas,laukiu siuntinuko iš vienos forumietės,tad jūsų patirtis man labai pagelbės.Gal priimsit ir mane į savo būrį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 07 27, 18:46)
fainuolis wub.gif , speju  bus black red, o tie maziukai turbut diamond ring g.gif

Vat labiausiai ir norejau to bleck red,man tokia faina spalva. wub.gif
Nu taip malonu man juos stebeti,vien,kad auginami pacios ,is seklu,kai viskas prasidejo nuo 0. smile.gif
Ai,siandien vienam atlikau apipjaustyma,taip su sirdies skauduliu,bet pasiryzau,toks mazesnis buvo,tai paaukojau.Saknis jau seniau buvau nurezusi,tai isdygo greit naujos,tos isorines ,pavirsines gal sakau surambes. g.gif o vat galune vis nesiryzau nupjaut,bet siandien tai padariau,matysiu kas cia bus.Gal kuri esat taip padariusi??
Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 27, 20:46)
Sveikos merginos  4u.gif tuoj stosiu ir aš į jūsų gretas,laukiu siuntinuko iš vienos forumietės,tad jūsų patirtis man labai pagelbės.Gal priimsit ir mane į savo būrį  ax.gif

4u.gif Kokio amziaus daigeli pirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 07 27, 22:20)
4u.gif Kokio amziaus daigeli pirkai? bigsmile.gif

Daigelis man lyg apie 3mėn smile.gif kaleidoscopas ir dar sėklyčių mix`o ,bandysiu ir pati išauginti biggrin.gif žiūrėsim kokia iš manęs gėlininkė bus su šiais gražuoliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 27, 21:28)
Daigelis man lyg apie 3mėn smile.gif kaleidoscopas ir dar sėklyčių mix`o ,bandysiu ir pati išauginti  biggrin.gif  žiūrėsim kokia iš manęs gėlininkė bus su šiais gražuoliais smile.gif

Nu liux. 4u.gif wub.gif

Va dabar dar pradejau dometis tokiais augalais kaip"krutantys afrikos akmenliai"LITHOPSAI,labai noreciau ju seklu.Nerealus man jie..Ziurejau ermitaze yra paciu tu augaliuku nedideliu pirkt,po 4lt.tai vis gundausi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amila*: 27 liepos 2011 - 21:37
QUOTE(*Amila* @ 2011 07 27, 22:35)
Nu liux. 4u.gif  wub.gif

Va dabar dar pradejau dometis tokiais augalais kaip"krutantys afrikos akmenliai"LITHOPSAI,labai noreciau ju seklu.Nerealus man jie..Ziurejau ermitaze yra paciu tu augaliuku nedideliu pirkt,po 4lt.tai vis gundausi..

aš jį vieną teturiu,noriu irgi daugiau,bet pas mus "kaime" nerandu pirkt...o sėklų irgi niekas nepasiųlo...tai vis žvalgausi smile.gif ydomus augaliukas
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 27, 21:47)
aš jį vieną teturiu,noriu irgi daugiau,bet pas mus "kaime" nerandu pirkt...o sėklų irgi niekas nepasiųlo...tai vis žvalgausi smile.gif ydomus augaliukas

Vat reiketu uzmatyt,kada mergaites daro uzsakymus,nes toj temoj maciau,kad siunciasi jos seklas.
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 07 27, 18:42)
Gal dregmes mazai? g.gif

užtenka jiem tos drėgmės...bet,kad grynas oras jiems padeda,tai tikrai smile.gif
Atsakyti
as lauke 3 laikau,o kitus 3 ant palanges,tai tie kurie kieme tai auga kaip ant mieliu ir lapeliu daug turi,o kurie ant palanges tai po truputi tik auga
Atsakyti
O kur lauke laikot ? gal šiltadaržis ar terasa jiems tinka, o jei nėra pastogės, gal geriau nenešti?
Atsakyti