Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

reikia ir man savuosius persodint,žemė nebekokia..laukiu įkvėpimo biggrin.gif
kažkaip kai sėjau tai tik perlita dėjau,vermikulito ne...galvojau gal drėgmės prisigėręs pūdys...šį kart maišysiu visko...manau persodinėsiu,kai sėklas gavusi sėsiu...
Atsakyti
Aš ir ilgai kaupiausi, bet nebelaukiau delčios, žemė ir maniškių labai jau ne kaip beatrodė. Vieno tik didžiausio neliečau, nes vazonas jam dar didelis ir auga jis labai sparčiai.
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 03 09, 13:43)
maniskiai genetai ir persodinti  smile.gif  Kokybe ne kokia, bet patogiau su telefonu nufotografuot, tai fotiko ieskot  biggrin.gif

Labai neblogi storuliukai atrodo thumbup.gif

QUOTE(evers @ 2012 03 09, 19:59)
o gal gerai būtų įdėt kokoso plaušo... g.gif
Papildyta:
o ne perlito dėjai..ar vermikulita...

Kokoso plaušas - į žemes naudojama kokoso durpės, bet paprastos durpės manau kad gali netikti g.gif

QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 09, 20:09)
Vermikulitą, ir ne tik aš naudoju  mirksiukas.gif Atleiskit, nevykusiai pacitavau. jau persodinau- maišiau Vilniaus Žalumos kaktusų žemę (ji man geriausia), vermikulitą ir truputį komposto. kelis nupjoviau. Matysim kaip bus toliau  mirksiukas.gif

Man irgi Vilniaus žalumos žemė visada atrodo pati geriausia, tokia puri drinks_cheers.gif

O šiaip adeniumams turi būti gana derlinga žemė cool.gif
Papildyta:
O sodinant galima vadovautis kokiu nors sodininkų mėnulio kalendorium rolleyes.gif
Va čia neblogas g.gif
Kalendorius

Šiandien kaip tik buvo gera diena kambarinėmis gėlėmis pasirūpinti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakarvakare: 09 kovo 2012 - 21:44
Tai gerai pataikiau, tik į mėnulį žiūrėjau, ačiū už kalendorių. Kad ir ne į temą, o plumerijom tokį pat substratą naudojat ?
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 10, 13:48)
Tai gerai pataikiau, tik į mėnulį žiūrėjau, ačiū už kalendorių. Kad ir ne į temą, o plumerijom tokį pat substratą naudojat ?

aš tai taip,kai prmosios iš 10 lyg tesudygo dvi,tai sekantį karta ten pat sukišau kitas,tada gerai sudygo...
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 10, 13:48)

Taip plumerijom tokį patį naudoju, nes jos auginamos labai panašiai kaip adeniumai. rolleyes.gif
Atsakyti
ketvirtadieni pasėti adeniumai kol kas nedygsta... O kaip jusu uzsakymas? Dar negavote?
Atsakyti
ne žinių jokių...laukiame ir tikimės šia savaitę gaut... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,tyla ramybė čia smile.gif
aš šiandien apsiprekinau smile.gif vermikulito pirkau,kokoso durpių,žemių smile.gif dabar beliks sulaukt sėklyčių smile.gif O mano adeniumai siųsti toliau sėkmingai minkštėja,manau bus amen jiem...dar neprarandu viltis,bet jau ir lapai beveik visi nukrito....ech
Atsakyti
Na kaip gaila būtų verysad.gif
Atsakyti
Mūsų sėklos niekaip neateina blink.gif Jau atsibodo laukti... Jau kaip ir turėtų ateiti... Bet mano kaimo paštininkės kol susivoks kad ten kas yra... Aną kart siunčiausi žiedą, tai kišo į pašto dėžutę per prievartą ir sulaužė jį, ir dzin, liko kyboti puse laiško lauke, puse pašto dėžutėje... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

kad iinguttei taip pat ėjo ilgiau nei 10 darbo dienų...gal savaitės gale gausime ir męs...
Atsakyti