Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Va manieji eksperimentiniai arabicumai rodo gyvybės ženklus bigsmile.gif
user posted image user posted image

Jiems buvo pakirptos ir šaknys ir viršūnės. Tiesa būtent arabicumų nerekomenduoja jaunų kirpti, na žiūrėsim kaip bus toliau g.gif

O čia vienas gražesnių Arabicum ax.gif
user posted image

Rrina, o tie Red Flabellate bent pas mane akivaizdžiai skiriasi nuo kitų obesumų. Labai banguoti ir vienas ypatingai gražiai šakojasi cool.gif
user posted image
Atsakyti
Gražuoliai thumbup.gif
Atsakyti
pritariu labai gražūs....o kaip žydi tas Red Flabellate..
Atsakyti
Labuka smile.gif
Kažin ne šitas? g.gif
Atsakyti
Aš kaip suprantu, toj nuorodoj, dar ne žiedai,o tik pumpurai. Tik jų labai daug. O patys augalai ypatingi savo forma:
http://www.adenium.com.tw/desert1.htm
user posted image
Turėtų užaugti va tokie, bet vargu ar iš tikro taip bus g.gif o žiedai rašo šviesiai raudoni.
Atsakyti
na va ir pagalvojau ar ten jau žiedai,ar tik pumpurai,kiek žiūrėjau google tai žiedų neradau...
Atsakyti
Na aš irgi neradau,neaišku kaip ten su tais žiedais yra g.gif
Atsakyti
***** kazko nesuprantu....mano adeniumai 2 kur parsisiunciaus is vakarvakare kazko kotai minksteja unsure.gif dregmes lyg ir normaliai,stovi ant pietines palanges....bijau kad nebutu pasale verysad.gif bus grazu kai nueis suniui ant uodegos sad.gif (soryy,is vyro kompo rasau,LT kalbos nera...prisirbo matyt kazka biggrin.gif )
Atsakyti
jei yra galimybė padėk kurnors šilčiau, kad ir tamsiau stovės. Geriausia po kokia lempa laikinai pastatyt,kad ne mažiau 18 laipsnių būtų. Gal ant palangės jiems šaltoka,tikėkimės pavyks išgelbėt. unsure.gif
Atsakyti
Tam kambari silta....ir palange tikrai ne salta....tikiuosi isgyvens unsure.gif
Atsakyti
O negalėjo jie suminkštėti nuo to, kad viršūnes nukirpot? Gal tiesiog dar prisitaikys g.gif
Atsakyti
thumbup.gif gavau pagaliau seklikes. Issiustos vasario 16, gavau tik siandien. Daugiau nieko negaliu pasakyt. Bandysiu si vakara sodint ir ziuresim tada daigumas koks smile.gif

Atsakyti