Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

pirmus sėjau baladį..tie kur paskutinėj foto (taip skirtingai auga,tas mažylis buvo likęs be šaknų)kiti nebepamenu tiksliai buvau užsirašiusi, bet nusitrynė užrašas.. doh.gif bent birželyj...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 07 27, 10:13)
pirmus sėjau baladį..tie kur paskutinėj foto (taip skirtingai auga,tas mažylis buvo likęs be šaknų)kiti nebepamenu tiksliai buvau užsirašiusi, bet nusitrynė užrašas.. doh.gif bent birželyj...

Auga ir pas mane skirtingai, netgi ta pacia diena seti (kovo 23d. ), ir zeme vienoda ir visos kitos salygos, tik rusis skirtinga, tai viska ir nurasau siam faktoriui biggrin.gif
user posted image
bet uztat mano mazylis turi nerealu kaudeksa:), tikiuosi kai nuspres augti pataps tikru grazuoliu
user posted image

p. s evers man atrodo pas jus siek tiek zeme per sausa, pastebejau, kad jei oro temperatura didesne, sitie augaliukai megsta dregme
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 07 27, 11:45)
sitie augaliukai megsta dregme

kad kaudeksiniai mėgtų drėgmę, pimą kartą girdžiu unsure.gif
Atsakyti
evers, gražus žydėjimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 07 27, 11:50)

Tinutru mazyliai tikrai megsta dregme mirksiukas.gif
toza koks fainas storuliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 07 27, 10:50)

as nerasau, kad jie turi plaukioti vandenyje, bent jau as laistau 3 kartus i savaite (kai oro temperatura auksta), nes augaliukai labai greit isdziuva, o ilgiau nepalaiscius pradeda ruduoti lapeliai, kol kas jiems tai patinka, speju pagal tai, kaip auga, as remiuosi savo patirtim ir pastebejimu, o neperskaitytu straipsniuku
p.s matosi pas evers nuotraukoje, kaip zeme atsokus nuo vazonelio ( cia kur daigeliai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 27 liepos 2011 - 11:22
QUOTE(toza @ 2011 07 27, 12:15)
speju pagal tai, kaip auga,  as remiuosi  savo patirtim ir pastebejimu, o neperskaitytu straipsniuku

ir aš remiuosi savo patirtimi mirksiukas.gif saviškius balandžiukus laistau ne daugiau kaip kartą į savaitę smile.gif tikrai negaliu pasakyt, kad "sitie augaliukai megsta dregme".. aš nesiginčiju, bet reikia stebėti aplinką pas save.. ir evers daigiukai visai gerai atrodo, išskyrus tą paskutinį su ruduojančiu lapeliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 liepos 2011 - 11:27
QUOTE(zuzla @ 2011 07 27, 11:27)
ir aš remiuosi savo patirtimi mirksiukas.gif saviškius balandžiukus laistau ne daugiau kaip kartą į savaitę smile.gif tikrai negaliu pasakyt, kad "sitie augaliukai megsta dregme".. aš nesiginčiju, bet reikia stebėti aplinką pas save.. ir evers daigiukai visai gerai atrodo, išskyrus tą paskutinį su ruduojančiu lapeliu g.gif

drinks_cheers.gif kad nuo aplinkos, pas mus name labai sausas oras, o dar langai vitrininiai, tai jei lauke +30, namie kaip saunoj
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 07 27, 12:32)
drinks_cheers.gif kad nuo aplinkos, pas mus name labai sausas oras, o dar langai vitrininiai, tai jei lauke +30, namie kaip saunoj

pas mus 24, nors saulė kepina nuo ryto iki vakaro, tiesiog užtraukiu visas užuolaidas, kurios neleidžia saulės į namus, o adeniukai stovi prieš užuolaidas, aukščiau ant lentynėlės, bet tiesioginės saulės negauna, tik daug šviesos.. o vat dičkiai kepinasi lauke balkone, saulė nuo ryto iki ~14, tai juos laistau nu max du kartus į sav, tikrai ne daugiau g.gif kaip ir minėjau kažkada - tikrinu spaudeliojimo būdu.. nu nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
nevienodai išdžiūna žemė o laisčiau vienodai..ten kur parudavęs drėgmės trūkumas..( doh.gif per baime supūdit) žemė neatšokusi,bet indelis toks kai pavartau rankose taip palieka..auga dar balkone,kad ta vasara tokia nekokia tad karšta nėra..o drėgmė balkone apie 60,o šilumos virš 20 būna ir iki 30 pakyla..
Atsakyti
Sveikos.
Laistau ir as gan daznai,apie dregmes trukuma parodo suminkstejes kaudeksas.Auga tikrai skirtingai,nors irgi ta pacia diena visi seti,
cia greiciausia nuo rusies priklauso. g.gif Va idedu palyginimui(seti kovo men.)
user posted image
user posted image
user posted image

Ai,dar norejau Evers paklaust,kiek metu tas zydintis augalas
Pas Toza fainuolis tas storuliukas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amila*: 27 liepos 2011 - 17:09
Mano tinūtrų tai tik kaudeksai pučias,kad tik nesprogtų smile.gif bet va,ko tie lapai vis gelsta...gal taip turi būt g.gif
Atsakyti