pirmus sėjau baladį..tie kur paskutinėj foto (taip skirtingai auga,tas mažylis buvo likęs be šaknų)kiti nebepamenu tiksliai buvau užsirašiusi, bet nusitrynė užrašas..
bent birželyj...

QUOTE(evers @ 2011 07 27, 10:13)
pirmus sėjau baladį..tie kur paskutinėj foto (taip skirtingai auga,tas mažylis buvo likęs be šaknų)kiti nebepamenu tiksliai buvau užsirašiusi, bet nusitrynė užrašas..
bent birželyj...

Auga ir pas mane skirtingai, netgi ta pacia diena seti (kovo 23d. ), ir zeme vienoda ir visos kitos salygos, tik rusis skirtinga, tai viska ir nurasau siam faktoriui

bet uztat mano mazylis turi nerealu kaudeksa:), tikiuosi kai nuspres augti pataps tikru grazuoliu

p. s evers man atrodo pas jus siek tiek zeme per sausa, pastebejau, kad jei oro temperatura didesne, sitie augaliukai megsta dregme
QUOTE(toza @ 2011 07 27, 11:45)
sitie augaliukai megsta dregme
kad kaudeksiniai mėgtų drėgmę, pimą kartą girdžiu

evers, gražus žydėjimas

QUOTE(zuzla @ 2011 07 27, 11:50)
Tinutru mazyliai tikrai megsta dregme

toza koks fainas storuliukas

QUOTE(zuzla @ 2011 07 27, 10:50)
as nerasau, kad jie turi plaukioti vandenyje, bent jau as laistau 3 kartus i savaite (kai oro temperatura auksta), nes augaliukai labai greit isdziuva, o ilgiau nepalaiscius pradeda ruduoti lapeliai, kol kas jiems tai patinka, speju pagal tai, kaip auga, as remiuosi savo patirtim ir pastebejimu, o neperskaitytu straipsniuku
p.s matosi pas evers nuotraukoje, kaip zeme atsokus nuo vazonelio ( cia kur daigeliai)
QUOTE(toza @ 2011 07 27, 12:15)
speju pagal tai, kaip auga, as remiuosi savo patirtim ir pastebejimu, o neperskaitytu straipsniuku
ir aš remiuosi savo patirtimi

QUOTE(zuzla @ 2011 07 27, 11:27)
ir aš remiuosi savo patirtimi
saviškius balandžiukus laistau ne daugiau kaip kartą į savaitę
tikrai negaliu pasakyt, kad "sitie augaliukai megsta dregme".. aš nesiginčiju, bet reikia stebėti aplinką pas save.. ir evers daigiukai visai gerai atrodo, išskyrus tą paskutinį su ruduojančiu lapeliu 

QUOTE(toza @ 2011 07 27, 12:32)

pas mus 24, nors saulė kepina nuo ryto iki vakaro, tiesiog užtraukiu visas užuolaidas, kurios neleidžia saulės į namus, o adeniukai stovi prieš užuolaidas, aukščiau ant lentynėlės, bet tiesioginės saulės negauna, tik daug šviesos.. o vat dičkiai kepinasi lauke balkone, saulė nuo ryto iki ~14, tai juos laistau nu max du kartus į sav, tikrai ne daugiau

nevienodai išdžiūna žemė o laisčiau vienodai..ten kur parudavęs drėgmės trūkumas..(
per baime supūdit) žemė neatšokusi,bet indelis toks kai pavartau rankose taip palieka..auga dar balkone,kad ta vasara tokia nekokia tad karšta nėra..o drėgmė balkone apie 60,o šilumos virš 20 būna ir iki 30 pakyla..

Sveikos.
Laistau ir as gan daznai,apie dregmes trukuma parodo suminkstejes kaudeksas.Auga tikrai skirtingai,nors irgi ta pacia diena visi seti,
cia greiciausia nuo rusies priklauso.
Va idedu palyginimui(seti kovo men.)

Ai,dar norejau Evers paklaust,kiek metu tas zydintis augalas
Pas Toza fainuolis tas storuliukas.
Laistau ir as gan daznai,apie dregmes trukuma parodo suminkstejes kaudeksas.Auga tikrai skirtingai,nors irgi ta pacia diena visi seti,
cia greiciausia nuo rusies priklauso.

Ai,dar norejau Evers paklaust,kiek metu tas zydintis augalas
Pas Toza fainuolis tas storuliukas.

Mano tinūtrų tai tik kaudeksai pučias,kad tik nesprogtų
bet va,ko tie lapai vis gelsta...gal taip turi būt