Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

vau kaip ten visus greit išgrobsto,prieš pora valandų kai žiūrėjau,buvo o prieš pusvalandį jau nebe...
kaip merginos ar daug užsisakėte,gal bus noru keistis...nes sėkliukiu tai po 5... bigsmile.gif
Atsakyti
na va, užsakymas padarytas:] galim paploti :] o aš lendu į krūmus :[ nes dabar nebežinau ką daryt, ten tas pasakymas nemokamas siuntimas, eina jie kakučio, paėmė 6 svarus už siuntimą... pagal juos kursas pervedimo 4,2272, aš skaičiavau visoms pagal tai koks pas mus 4,1... tai likau ant ledo sad.gif doh.gif
Atsakyti
taip negerai gausi visosms užsisakančioms parašyt kiek dar pravest....nepaliksime ant ledo tavęs...dar artėjant pavasariui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 26, 21:31)
na va, užsakymas padarytas:] galim paploti :] o aš lendu į krūmus :[ nes dabar nebežinau ką daryt, ten tas pasakymas nemokamas siuntimas, eina jie kakučio, paėmė 6 svarus už siuntimą... pagal juos kursas pervedimo 4,2272, aš skaičiavau visoms pagal tai koks pas mus 4,1... tai likau ant ledo sad.gif doh.gif

Aš pervedžiau 28,rėk kiek dar reikia biggrin.gif padalink,sumesim wink.gif nelysk į krūmus-didelis tau dėkui,jug apsiėmei 4u.gif
Atsakyti
tai tos kurios dar nepervedė perskaičiuosiu ir padalinsiu visoms siuntimo kainą, nes bendrai siuntimas gavosi 252.83lt. kiekvienai kai atsiųsiu sėklas pridėsiu aiškią ale sąskaitą faktūra kad matytumėt kur ir kaip nuėjo pinigėliai, kad nebūtu jokių klaustukų... nes kaip sakoma, nori kaip geriau, gaunasi kaip visada, dabar žinosim, jeigu dar norės kad užsakinėti.
Atsakyti
Baik,viskas ok 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, einu ramiai susiskaičiuosiu kaip čia kad, fu poperizmai, šlykščiausias dalykas. biggrin.gif
Papildyta:
beje, prie užsakymo man rodo kokioje stadijoje yra siuntinys tai matysim kaip kas kur :]
Atsakyti
niekas nei minčių kokių neturi...žinai užsakymas nemažas visko jie primąsto...
lauksiu kiek dar pravest tu susiskaičiuok viską....gaila ,kad daugumos gaut nepavyko,labai gražių buvo....kokių tik užsimaniau vis Sold Out
tai tos kur užsisakėme buvo visos ???? nes jau ir dabar daugumai Sold Out
Atsakyti
Tas kur užsakėm dauguma buvo po vieną ar du pakelius likę, dėl to rodo kad sold out, mes paskutinius ir pasiėmėm :] man rodo kad viską ką užsakėm tą ir gausim. Ten užsakinėjant buvo problemų su lietuviškom raidėm adrese, paprašiau pakeisti tai iš kart atrašė, ot greitai žmonės dirba :] dėl aptarnavimo skųstis negaliu
Papildyta:
beje, parašė kad sėklos bus už maždaug 10dienų pas mus.
Atsakyti
bigsmile.gif taip gerit net nesitikėjau....matosi,kad greitai jie dirba...kaip tik užsimanau,taip jau nebėr biggrin.gif
Atsakyti
Reee,parasyk kiek pridet dar pingeliu! Didelis aciu Tau! Tikrai,kad greit atkeliaus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 02 14, 14:38)
aga, jau uzsisakiau

g.gif na tada nesuprantu... matyt augalams ta siuntimo kaina, nes seklikem tikrai nepriskaiciavo  unsure.gif

sveika...gal jau gavai sėklytes..... ax.gif
Atsakyti