Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

manieji augo visi ant tos pačios palangės,vaikai užmigo,plumerijos taip pat,o iš šakos kur auga tai tas vis žiemą žydi,ir dabar pilnas žiedų yra... g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
maniškiai jau bunda po žiemos miego thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2012 02 25, 22:07)
Labas vakaras,
maniškiai jau bunda po žiemos miego thumbup.gif

thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(evers @ 2012 02 25, 20:28)
manieji augo visi ant tos pačios palangės,vaikai užmigo,plumerijos taip pat,o iš šakos kur auga tai tas vis žiemą žydi,ir dabar pilnas žiedų yra... g.gif

wub.gif Kiek metu tam is sakos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amila*: 25 vasario 2012 - 22:45
nežinau kiek jam metų,pas mane 2...pirkau iš parduotuvės tikėdamasi ,kad užsiaugins pilvą nugenėjus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beje, peržiūrėkit savo sėklas, nes kai kurias pasirenkat o jų nebebūna jau :] ir parašykit iš kurio miesto esat kad iš kart pridėt 1,25lt už siuntimą jums :] Vilnietės galės tiesiogiai iš manęs atsiimti
Papildyta:
šiaip daugelio sėklų nėra... kitų po vieną du pakelius, tai galim paspartinti procesą ir užsakyti šiandien, tada iki šiandien 20h parašot naujus sąrašus, susižiūrit kainas, ir kad būtinai būtu sėklos. nes dauguma sold out.
Atsakyti
PAsirodom kaip greit augam ir kokiom sąlygom:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 26, 19:41)
PAsirodom kaip greit augam ir kokiom sąlygom:

Sveiki smile.gif

Matau visai gražiai turėtų išsišakoti smile.gif Nebaisu buvo nupjauti? rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi jie pas mane eksperimentiniai, tai ir eksperimentuoju ant jų :] bet žiūriu visai neblogai gaunasi:] šiaip pradžioje abejojau kiek reikia pjauti, bet jūsų nuorodos labai pagelbėjo :]
Atsakyti
Ree matau sudarius šiltnamio sąlygas smile.gif thumbup.gif Dabar prisirinkau dėžučių nuo tortų,darysiu ir aš šiltnamius biggrin.gif Sulaukiu sėklų(jei dar suspėjau į užsąkymą) ir sodinsiu,pjaustysiu-kirpsiu biggrin.gif
Atsakyti
Aha šiltnamiukai, dar šildo radiatorius tai pasaka jiems ten :] aš pati nekantrauju savo sėklytes greičiau gauti :]
Atsakyti
Rrrrrrr aš ir noriuuuuuu smile.gif)) vėl bus viskas nauja,nuo A iki Z wub.gif
Atsakyti
Pasirinkau user posted image
Obesum Superstar Of Tomorrow
ir Adenium Socotranum S1 ( Golden Bell)
user posted image
Na žiūrėsim kas gausis smile.gif wub.gif
Atsakyti