Kiek jiems buvo laiko,kai pjovėt pagrindinę šaknį.....
Mano vienas visa ziema zaliaves, dabar sugalvojo eiti miegot, nurudavo lapai
Tai ka nebelaistyti jo

niekaip neišsiunčiu savo užsakymo Reeeee...tikiuosi neužsakys kol neišsiunčiau...

QUOTE(evers @ 2012 02 25, 17:51)
Gal pries darydama uzsakyma uzeis cia

QUOTE(evers @ 2012 02 25, 17:51)
tai vat, kad jos az pilna, ir as noriu uzsakyma nulakinti

viskas ok, aš čia nebūnu nuolat prie pc, ir nepastebėjau kad pilna žinučių. atsiųskit kam ko, ir bandom ant dienų užsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 25, 18:22)
viskas ok, aš čia nebūnu nuolat prie pc, ir nepastebėjau kad pilna žinučių. atsiųskit kam ko, ir bandom ant dienų užsakyti

Kad kiekvienai atskirai nerašyt, bendrai rašau, kiekvienai atskirai užsakymo dieną parašysiu kiek pinigėlių reikės, ir suderinsiu su tos dienos kainom, turit dar laiko iki pirmadienio, manau pirmadienio vakare jau užsakinėsiu. :]
Papildyta:
Dar va, papjoviau saviškius 18dieną, vienas jau leidžia dvi naujas šakas, pjoviau ir šaknį ir viršūnę, net gražu žiūrėt
Papildyta:
Dar va, papjoviau saviškius 18dieną, vienas jau leidžia dvi naujas šakas, pjoviau ir šaknį ir viršūnę, net gražu žiūrėt

manieji dar miega,norėčiau kažką pjaut,o abu kartu bijau...
maniškiai nemiegojo
sukūriau tokias sąlygas kad auga visą laiką
Net pačiai kesita, bet patiko jiems

QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 25, 19:06)
Kad kiekvienai atskirai nerašyt, bendrai rašau, kiekvienai atskirai užsakymo dieną parašysiu kiek pinigėlių reikės, ir suderinsiu su tos dienos kainom, turit dar laiko iki pirmadienio, manau pirmadienio vakare jau užsakinėsiu. :]
Papildyta:
Papildyta:

lauksim