Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Kiek jiems buvo laiko,kai pjovėt pagrindinę šaknį.....
Atsakyti
Bijau pameluoti, jau nepamenu tikslai g.gif bet manau kad metu neturejo g.gif
Atsakyti
Mano vienas visa ziema zaliaves, dabar sugalvojo eiti miegot, nurudavo lapai doh.gif Tai ka nebelaistyti jo g.gif
Atsakyti
niekaip neišsiunčiu savo užsakymo Reeeee...tikiuosi neužsakys kol neišsiunčiau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 25, 17:51)
niekaip neišsiunčiu savo užsakymo Reeeee...tikiuosi neužsakys kol neišsiunčiau... unsure.gif

Gal pries darydama uzsakyma uzeis cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 25, 17:51)

tai vat, kad jos az pilna, ir as noriu uzsakyma nulakinti doh.gif
Atsakyti
viskas ok, aš čia nebūnu nuolat prie pc, ir nepastebėjau kad pilna žinučių. atsiųskit kam ko, ir bandom ant dienų užsakyti
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 25, 18:22)
viskas ok, aš čia nebūnu nuolat prie pc, ir nepastebėjau kad pilna žinučių. atsiųskit kam ko, ir bandom ant dienų užsakyti

thumbup.gif
Atsakyti
Kad kiekvienai atskirai nerašyt, bendrai rašau, kiekvienai atskirai užsakymo dieną parašysiu kiek pinigėlių reikės, ir suderinsiu su tos dienos kainom, turit dar laiko iki pirmadienio, manau pirmadienio vakare jau užsakinėsiu. :]
Papildyta:
Dar va, papjoviau saviškius 18dieną, vienas jau leidžia dvi naujas šakas, pjoviau ir šaknį ir viršūnę, net gražu žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Reeeee ir šaknis ir viršų...o ji pabudę buvo...
manieji dar miega,norėčiau kažką pjaut,o abu kartu bijau...
Atsakyti
maniškiai nemiegojo biggrin.gif sukūriau tokias sąlygas kad auga visą laiką biggrin.gif Net pačiai kesita, bet patiko jiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 25, 19:06)
Kad kiekvienai atskirai nerašyt, bendrai rašau, kiekvienai atskirai užsakymo dieną parašysiu kiek pinigėlių reikės, ir suderinsiu su tos dienos kainom, turit dar laiko iki pirmadienio, manau pirmadienio vakare jau užsakinėsiu. :]
Papildyta:
Dar va, papjoviau saviškius 18dieną, vienas jau leidžia dvi naujas šakas, pjoviau ir šaknį ir viršūnę, net gražu žiūrėt biggrin.gif

lauksim 4u.gif
Atsakyti