Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 09:26)

Socotranum imam kurias tu nori, multiflorum galim pirmas, o del somalense tai po 5 perdaug, gal dar kuri noretu g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2012 02 24, 10:10)

Socotranum imam kurias tu nori, multiflorum galim pirmas, o del somalense tai po 5 perdaug, gal dar kuri noretu  g.gif

Socotranum imam kurias tu nori, multiflorum galim pirmas, o del somalense tai po 5 perdaug, gal dar kuri noretu  g.gif

ok, imam pigesnį socotranum

kas dar ima šį somalense? 6 sėklos
Atsakyti
aš taippat norėciau multiflorum gal imkite 10 sėkliukiu ir gal dar kas norės... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 24, 12:50)

aš taippat norėciau multiflorum gal imkite 10 sėkliukiu ir gal dar kas norės... 4u.gif

Labas merginos,esu naujokė šitų gėlyčių puslapyje,bet norėčiau pradėt draugaut ir su jomis ir su šio forūmo dalyvėmis,tai ar priimsit?
Jei priimsit pradedu sekti temukę ir labai norėčiau išbandyt save nuo sėklyčių auginimo.Ar dar yra galimybių prisidėti prie parsisiuntimo sėklyčių?
Vienos geros forumietės dėka turiu du rugsėjo mėnesio augaliukus[vieno neišsaugojau] ir dar rezervuoti laukia palankaus oro persiuntimui.Jei dar kas bandys užsisakyti sėklyčių,mielai prisijungtumėm mes su drauge ir norėtume miksiuko sėklyčių.
P.S. Gal kas imestu užsakymų katalogo prieeigą,ačių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 24 vasario 2012 - 13:10
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 19, 15:43)

Aš imtau http://plumeria2u.co...eds-p-2798.html ir dar šitas http://plumeria2u.co...eds-p-2652.html , mielai vėliau pasikeisčiau su kitom merginom sėkliukėm  drinks_cheers.gif Dar aišku norėčiau pasiflorų, bananų, brugmansių ir klivijų (geltonų) sėklų, bet nebent atsirastų norinčių pasidalint sėklas ir išlaidas.

Aš imtau http://plumeria2u.co...eds-p-2798.html ir dar šitas http://plumeria2u.co...eds-p-2652.html , mielai vėliau pasikeisčiau su kitom merginom sėkliukėm  drinks_cheers.gif Dar aišku norėčiau pasiflorų, bananų, brugmansių ir klivijų (geltonų) sėklų, bet nebent atsirastų norinčių pasidalint sėklas ir išlaidas.
Labai norėčiau šitų,gal liks po kokia sėklytę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 24 vasario 2012 - 13:45
tai, skarpionuk, imam šitą, šitą ir šitą. kur po 10 pasidalinsim su kitomis, manau, atsiras norinčių g.gif tik gal galėtum apmokėjimu apsiimti blush2.gif aš neturiu kortelėje pinigų, negalėsiu pervesti Reeee reikalingos sumos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 13:52)

Gerai as sumokesiu, o seklytes manau tau bus patogiau paimti ir man persiusti g.gif
Reeeeee tau uzsakyma i AZ ir kaip su apmokejimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 24 vasario 2012 - 14:26
QUOTE(skarpionuke @ 2012 02 24, 14:25)

Gerai as sumokesiu, o seklytes manau tau bus patogiau paimti ir man persiusti  g.gif

Gerai as sumokesiu, o seklytes manau tau bus patogiau paimti ir man persiusti  g.gif

be problemų smile.gif
Atsakyti
lauksiu atsakymo iš sandrita,kažkaip kartu panašių norėjome,ir kaip sutarusios buvome-panašių norėjome...jai ji atsisakys tai su kuom kitu dalinsiuos...mačiau ir kitų merginu norinčiu yra..
Atsakyti
Aš,tiesą sakant,jau nieko nebesuprantu, kas ko nori,iš kur sakytis,kiek mokėt...labai jau neaišku...
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 24, 00:54)

Kas užsakinėjat, rašykit man, tik susitarkit tarpusavyje kas užsako pilną pakelį, po to dalinsitės. Būčiau dėkinga jei pinigėlius pervestumėt į sąskaitą, nes per PayPal kol suvaikšto, praeina laiko.

Kas užsakinėjat, rašykit man, tik susitarkit tarpusavyje kas užsako pilną pakelį, po to dalinsitės. Būčiau dėkinga jei pinigėlius pervestumėt į sąskaitą, nes per PayPal kol suvaikšto, praeina laiko.

QUOTE(eliss @ 2012 02 24, 15:57)

Aš,tiesą sakant,jau nieko nebesuprantu, kas ko nori,iš kur sakytis,kiek mokėt...labai jau neaišku...

užsako norinčioms Reeeeee Norus rašome jai,ten sėklos pakeliais,dauguma po 5 sėklas,jai teik nenori susirandi kartu mergina norinčia...ir tada trpusavyje dalinsitės sėklomis...o užsakys iš Plumeria2Uiš čia....
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
As noriu 3 seklikes skirtingas, tik ne baltas, tinka bet kokios raudonos, ruzavos ir t.t. kas mane kokia klaipediete mergaite priglaustu??? 4u.gif
kam atlieka seklyciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 24 vasario 2012 - 15:39