Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 18, 13:03)
eina sau...nu norisi to aštunkojo,bet trys dar mažiuliai,o tam dideliam taip experimentuot....bijau biggrin.gif
vakarvakare - teks tavuosius kankint :DDD

Galėsit kankint ir eksperimentuot tongue.gif

Aš tai pjoviau ne visas, pasodinau po žeme, dėjau plastmasinį rutuliuką iškirptą iš dangtelio po apačia. kas gausis dar nežinau. Laisčiau iškart, nors rašo, kad reikia kelias dienas nelaistyt, bet manieji apvyto, o palaisčius atsigavo. tą nupjautą vietą patepiau sodo tepalu. Kada šaknelės naujos augt pradėjo nepasakysiu, bet pats augalas beveik nenustojo augęs.
Atsakyti
o kam tas rutuliukas? ji po zeme deti ar kaip? g.gif
Atsakyti
Jo dėjau po žeme, tikslas, kad šaknys į šonus augtų.
Va įdedu nuorodą

Nuoroda
Papildyta:
Čia matosi kaip turėtų išaugti:
nuoroda
Papildyta:
O čia nuoroda, kaip iškelti į viršų po truputį, kad matytųsi šaknys, persodinant:
nuoroda
Atsakyti
aciu db jau aiskiau 4u.gif reiks viena aukot ir bandyti taip padaryti smile.gif
Atsakyti
tai kažkas dieviško wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
vakarvakare-dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 18, 17:57)

vakarvakare-dėkui už info  4u.gif

Nėr už ką, kadangi pati eksperimentuoju, tai dalinuosi, kuom remiuosi tongue.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai, vadinas jie vienu metu nupjauna viršūnę ir šaknis, bet šaknų kerpa tik viduriuką kad kitos eitų į šonus apie apskritimą padėtą po pjovimo vieta. na reikės bandyti ką čia jau biggrin.gif beje, pastebėjot kad jie juos sodina ko ne į juodžemį. Įdomu kokia ten žemė...
Atsakyti
Man tai į durpę panaši pasirodė, o šaknų tai ne viduriuką, o galiuką nukirpo, iš toli nelabai gerai įžiūrėjau.
Atsakyti
o kuo ten tepa nupjautas vietas? blink.gif
Atsakyti
Sodo tepalu, kaip supratau g.gif
Atsakyti
merginos konkrečiai rašome savo norus Reeeeee žada užsakyt...
ir kaip ar imsime
Adenium Arabicum
Adenium Multiflorum
Adenium Socotranum
Adenium Somalense -šių nenoriu...
Adenium Obesum

skėme imtume po 2 sėklas -išskyrus Obesum....
Atsakyti
ojoj koks sąrašiukas biggrin.gif

Man prašau su vardu pavarde ką ir kiek. Kai viską susirinksim, užsakinėsiu, bet plius, bent jau truputį šiltesnio laiko palaukim. bent -5 naktim... Nes bus didelis nuostolis, o kelios sav nelabai ką reikš :] Plius ten ir daugiau įdomių augaliukų yra, galim ne vien adeniumus užsakinėti :]
Atsakyti