Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(pandora82 @ 2011 06 29, 22:07)
Sveikutės smile.gif parsisiunčiau iš tailando jau didoka adeniuma apie 40 cm ir kaudeksas apie 10 cm  bet dabar mastau į kokia žemę ji sodinti smile.gif tailandietis sakė kad jis lyg ir augo kokoso plauše maišytų su žemėmis kaip Jūs manote man parinkti panašų substrata kuriame jis augo ar sodinti i su perlitu sumaišyta kaktusų žemę? smile.gif  g.gif  g.gif  g.gif

būtu šaunu pamatyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora82 @ 2011 06 29, 22:07)
Sveikutės smile.gif parsisiunčiau iš tailando jau didoka adeniuma apie 40 cm ir kaudeksas apie 10 cm  bet dabar mastau į kokia žemę ji sodinti smile.gif tailandietis sakė kad jis lyg ir augo kokoso plauše maišytų su žemėmis kaip Jūs manote man parinkti panašų substrata kuriame jis augo ar sodinti i su perlitu sumaišyta kaktusų žemę? smile.gif  g.gif  g.gif  g.gif

ar skaitot rusiskai mirksiukas.gif http://cactuslove.ru...,139536,page=71
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 06 30, 19:03)
būtu šaunu pamatyt... ax.gif

Na jis dar vargšas po kelionės trukusios mėnesį tai dar be lapų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet tikiuosi tuoj pradžiugins mane savo pirmu lapeliu smile.gif
http://public.fotki....0102.html#media
Papildyta:
QUOTE(plateliai @ 2011 07 01, 11:38)

dėkui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Tema mirusi, tai pasirodom, kaip atsigavom po amaru ir augam toliau:)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 07 20, 19:28)

Kaip atsigave storuliukai thumbup.gif
As siandien savo sejinukus mazylius persodinau blush2.gif
Atsakyti
Oho kokio dydžio. Maniškiai kažko nustojo augti. Teisingiau auga ne į aukštį, o į plotį. Kotai jau vyriško nykščio dydžio ir natūraliai pradeda šakotis. Kolegė, su kuria vienu metu pradėjom auginti, jau darė saviškiam chari kiri smile.gif Nupjovė viršūnes ir šaknis. Bet rezultatas kol kas toks pat aip ir pas mane. O aš vis nesiryžtu giljotinuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 07 21, 09:40)
Oho kokio dydžio. Maniškiai kažko nustojo augti. Teisingiau auga ne į aukštį, o į plotį. Kotai jau vyriško nykščio dydžio ir natūraliai pradeda šakotis. Kolegė, su kuria vienu metu pradėjom auginti, jau darė saviškiam chari kiri smile.gif Nupjovė viršūnes ir šaknis. Bet rezultatas kol kas toks pat aip ir pas mane. O aš vis nesiryžtu giljotinuoti smile.gif

Nu ir aš kažkaip bijau eksperimentuoti, kaip jie gamtoje auga juk taip pat išsišakoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 07 21, 11:24)
Nu ir aš kažkaip bijau eksperimentuoti, kaip jie gamtoje auga juk taip pat išsišakoja g.gif

na jei savaime šakojasi, tai valio, bet jei tik pagalys auga, tai nelabai gražu.. man asmeniškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 07 20, 19:28)
user posted image

Tikri gražuoliai, o kada sėti, maniškiai tai bais lėtai auga, kur sėti kovo mėnesį ūgiu nesiskiria nuo sėtų birželį, tik kaudeksas macnesnis, po persodinimo pora lapukų viršūnėj tarsi apdžiuvo, bet dabar atsigauna.
dar norėjau paklaust, kai persodinat, ar į tą patį gylį, mano sėjinukai kai kurie labai paviršiui žemės įsitvirtinę, gal juos giliau įkišti g.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 07 21, 11:28)
na jei savaime šakojasi, tai valio, bet jei tik pagalys auga, tai nelabai gražu.. man asmeniškai smile.gif

Nu vienas lyg ir leidžia kažką šone o kiti ne g.gif tai kada geriausiai juos nupjaut g.gif

mano panašio didžio kaip toza ax.gif
Atsakyti
vėl žydim pilnai....user posted image
user posted image
user posted image
mano augintiniai... thumbup.gif
Atsakyti
Evers,kaip grazu. wub.gif rolleyes.gif
O tie mazieji kokio laiko??
Kas cia klause,kada Tozos tinutrai sodinti,atsakysiu uz ja,kovo menesi. mirksiukas.gif smile.gif Saunu,Toza,kad iveiket ligas. 4u.gif
Atsakyti