Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

galvoju, gal balandį mastau.gif bet atjungs šildymą, bus vėsoka namie, o sėkloms juk reikalinga pastovi temperatūra, o taip gausis dieną ant saulutės pašils, o naktį šals.. arba daiginti dabar ant/prie radiatoriaus g.gif
Atsakyti
aš jai sėklu turėčiau sėčiau kovo mėn,gal kiek saulės daugiau bus,o ir šildymo sezonas dar...
Atsakyti
tai sulaukiam iingutte sėklų ir planuosimes konkrečiau rolleyes.gif

man tai jau baisu doh.gif juk iš 10 pasėtų, trys teturiu.. nekokia mano patirtis su sėjimais sad.gif bet paaugę augalai kainuoja brangiau už sėklą, vat ir rizikuoji, žmogau..
Atsakyti
mano dygo gerai,bene iš 10 sėtų viena supuvo...tik ,kad vaikų nenūžiūrėjau išvertė..tai apmažino mano daržą...o tebuvo vos išsilupę iš sėklos,o vaikai susėmė,ir užkasė...
Papildyta:
gerai ten kad kaina jau su siuntimu yra...bereiktu tik siuntėjai primest...
Atsakyti
sėdžiu ir žiūriu į adeniumo šakelę žydinčia,ir galvoju jai jie taip pastoviai žydi,tai gėlė nepakeičiama,dar nei viena mano gėlė taip ilgai nežydėjo...ar porą mėn..ir bus visus metus žydėjusi... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 17, 15:13)
sėdžiu ir žiūriu į adeniumo šakelę žydinčia,ir galvoju jai jie taip pastoviai žydi,tai gėlė nepakeičiama,dar nei viena mano gėlė taip ilgai nežydėjo...ar porą mėn..ir bus visus metus žydėjusi... bigsmile.gif

kokio amziaus Jusu gelyte? Galvoju kiek cia man laukt tu ziedu dar teks biggrin.gif
Atsakyti
nežinau,kiek jai auginu jau turbūt 2 metus...ji iš šakos yra,tai neturi to gražaus pilvuko,todėl ie sėklų noriu,noriu užsiaugint su pilvu..o žydi bene 4 metų...
Atsakyti
Labu smile.gif ei ei ,kaip tas "iš šakos" sodinimas vyksta kažin? g.gif Jei aš nurėšiu puse adeniumo viršūnės,tai tipo galiu ją viršūnę kišt(tik tupdyt ? ) ant-į žemės? Gal bandė kas taip?Zuzla tu pjovei šaknis-ar tik pakirpai?Tai gautūsi kaip ir tas pats....Gal kas žino? smile.gif
Dėl sėklų-man kelios upuvo,keli auginukai pas drauges,trys pas mane,gan neblogai,tik auga ojjjjjjjjjj kaip lėtai...siaubingai lėtai.Gal tai nuo rūšies priklauso,bet nežinau kokios mano,nes mixas buvo....O sodint-tai sodinčiau kovą,uždaram lovelį(nu kad ir nuo torto plastikinėj dėžėj) dienai atidarai-šildosi,vėdinasi,nakčiai uždarai :šiltnamį)-statyt kur šilčiau.Nors anuos sėjau gal rugpjūtį-gale,bet dygo gal 2 virš savaitės....ne taip kai kažkas rašė kad per savaitę jau sudygsta...nu žodžiu nežinau kas nuo ko priklauso.
Atsakyti
tas mano iš šakelės pirktas tai iš parduotuvės,pati nedauginau taip...o kaip pamenu kai sėjau kovo ar balandžio pradžioje tai dygo ir augo neprastai,o kur sėjau rugpjūčio gale tai prasčiau,kiti kažkaip užsikonservavo,ir nė krust buvo...tik plumerijos tada gerai dygo...
vienam mano Irene adeniumui,vos mažiukui nupuvo šaknys,tiesiog pamenu nuvirto man tada jis beaugdamas,o sėkliukę viena teturėjau,tai gaila labai buvo,bet įkišau atgal į žemę galvoju kas bus tas..bet dar ir dabar nenumirė,tiesa ilga laika net neaugo,žiūrėsiu kaip šiemet jam eisis...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 17, 21:09)
tas mano iš šakelės pirktas tai iš parduotuvės,pati nedauginau taip...o kaip pamenu kai sėjau kovo ar balandžio pradžioje tai dygo ir augo neprastai,o kur sėjau rugpjūčio gale tai prasčiau,kiti kažkaip užsikonservavo,ir nė krust buvo...tik plumerijos tada gerai dygo...
//hotimg23.fotki.com/a/78_61/140_250/20120216Irene-vi.jpg[/img][/url]

nu geras.....o įdomu šaknis užaugino?nebandei pakapstyt pažiūrėt? bet jei nemiršta,tai manau viskas ok....nu darysiu experimenta smile.gif palauksiu šiltesnių,šviesesnių dienų ir rėšiu savajį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 17, 20:01)
Gal bandė kas taip?Zuzla tu pjovei šaknis-ar tik pakirpai?

aš šaknims nieko nedariau schmoll.gif pjoviau tik viršūnes.
Atsakyti
kažkokiam puslapyj mačiau ,kad šaknis pjauna,tik nesupratau kodėl... g.gif
jai atkasinėt norėsiu ,kam jas pjaut..kažkaip aš savo tik viršūnes žadu pjaut...
Atsakyti