Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(zuzla @ 2012 02 16, 14:57)
bet sėkla ne augalas smile.gif ji dar gali neišdygti/supūti/sudžiūti ar dar kas nors..

Žinau,bet praėjusiais metai dygo labai gerai...tai ir pagalvojau...o kitur nemačiau tokių pirkt...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 16, 13:57)
bet sėkla ne augalas smile.gif ji dar gali neišdygti/supūti/sudžiūti ar dar kas nors..

Tačiau įdomu yra stebėti visą procesą nuo pat išdygimo ax.gif

Beveik ir aš susigundžiau pabandyti blush2.gif Kas šiek tiek stabdo, tai paskaičiau, kad jis nuodingas, o mano katinas mėgsta visas gėles paragauti doh.gif
Bet jeigu visgi atliktų kokių nors pora sėklelių (tik ne baltai žydinčių)... blush2.gif manau rasčiau kur užkišti, kad nepasiektų g.gif
Mačiau nemažai klaipėdiečių sakosi, tai turbūt nebūtų problema atsiimti
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 02 16, 18:21)
Tačiau įdomu yra stebėti visą procesą nuo pat išdygimo  ax.gif

ne apie tai kalba smile.gif
Atsakyti
Dar niekas nieko nesisako,garsiai svajoja...net nežinome ar kas užsakys,ar tik svajosim...
Atsakyti
internete radau..va 15-20metų...2-3 pėdų dydžio...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
gavau patvirtinima, kad seklytes jau issiustos. Kaip ir minejau, uz siuntima nieko nemokejau. Rodos viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 02 17, 08:30)
gavau patvirtinima, kad seklytes jau issiustos. Kaip ir minejau, uz siuntima nieko nemokejau. Rodos viskas bus gerai  smile.gif

bijau, kad šaltis tavo sėklytėms nepakenktų unsure.gif pas mus šian buvo žemiau -20..
Atsakyti
Nu kazkaip manau, kad vistik ne lauke jas gabena... Vistiek tie vokai su oro burbuliukais turetu apsaugoti kazkiek. Bet aisku pamatysim kaip ten bus... As optimiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 02 17, 09:35)
Nu kazkaip manau, kad vistik ne lauke jas gabena... Vistiek tie vokai su oro burbuliukais turetu apsaugoti kazkiek. Bet aisku pamatysim kaip ten bus... As optimiste  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 02 17, 10:35)
Nu kazkaip manau, kad vistik ne lauke jas gabena... Vistiek tie vokai su oro burbuliukais turetu apsaugoti kazkiek. Bet aisku pamatysim kaip ten bus... As optimiste  biggrin.gif

na ir aš manau,kas sėkloms neturėtu kas nutikt..juk ne augaliukas o sėkla sausa ..manau neturėtu pakenkt...ir aš sėklas siunčiaus papriku dabar,juk joms nieko nenutiks tai manu gėlės sėklos taip pat nenukentės...
Atsakyti
kada planuojate sėti gautus adeniumus? smile.gif man atrodo, pagal tai ir būtų geriausia orientuotis, kada siųstis
Atsakyti
o va sėti manau dar saulės mažoka...tai dar neskubėčiau...
Atsakyti