Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Štai manieji ,nuprausiau nuo visų dulkių,švieži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 02 13, 15:18)
Šiaip siunčiu, tik dabar reiktų palaukti kol šalčiai baigsis, galiu rezervuoti mirksiukas.gif  tongue.gif  rašyk į až jei konors norėsi mirksiukas.gif

Jo žiemos sodas kaktusams, išprotėjimui ribų nėra, kai jau nėra kur dėti, tenka statyti žiemos sodą doh.gif  lotuliukas.gif  ir beje ačiū blush2.gif  cool.gif kaip tik dabar ruošiamos dvi lentynos adeniumams, kad vasarą turėtų kur stovėti lotuliukas.gif

matosi biggrin.gif ,ir labai baltai pavyyyyyydžiu,jug taip gražu wub.gif wub.gif parašiau wink.gif
QUOTE(eliss @ 2012 02 13, 15:19)

super...viršui dešinėj koks fainas rubuiliukas smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 02 13, 15:19)

kokie gražūs...kiek didiesiems laiko...manieji nežada keltis kažko g.gif turbūt saulės mažoka..
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 13, 15:32)
kokie gražūs...kiek didiesiems laiko...manieji nežada keltis kažko  g.gif  turbūt saulės mažoka..

manieji išvis saulės nemato,eis į lauką ir pamatys smile.gif Nebežinau ,gal 4-5 m.
Atsakyti
merginos iškilo klausimas gal kas vėl užsisakinėsite sėklų??? g.gif gal kitokių nei pernai...adenium arabicum,ar adenium thai socotranum... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
o aš saviškius iš vakarvakare pirkau, likau labai patenkinta :] Vienas dėja nusibaigaliojo, bet du auga visu pajėgumu :]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 13, 21:34)
o aš saviškius iš vakarvakare pirkau, likau labai patenkinta :] Vienas dėja nusibaigaliojo, bet du auga visu pajėgumu :]

g.gif vakar pirkti,ir vienas taip greit pamirė g.gif
Atsakyti
vakarvakare yra merginos nick'as kuri čia sėdi :] juos pirkau dar anais metais :]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 13, 22:06)
vakarvakare yra merginos nick'as kuri čia sėdi :] juos pirkau dar anais metais :]

biggrin.gif na va ir prisigalvojau aš sau doh.gif tai tas kur pamirė ,taip kaip mano susiraukšlėjo ir sunyko?? kokius dabar turi ??gal žinai pavadinimus...
Atsakyti
aha, atsirado vertikali vagelė ir nunyko... liko Adenium Obesum Black magic ir bonanza.
Atsakyti
aha, atsirado vertikali vagelė ir nunyko... liko Adenium Obesum Black magic ir bonanza.
Atsakyti
Reee smagu,kad auga gerai ax.gif ir ačiū už pagiras 4u.gif ir gaila,kad visgi vienas numirė.
Papildyta:
mačiau apie viršūnių pjovimą kalbėjot,tai aš remiuosi rusų forumais. Tai jie rekomenduoja jaunu augaliukų nepjauti,netgi palaukti,kol pirmą kartą sužydės. Tiesiog todėl,kad tikimybė jog jaunas išsišakos nedidelė. Mano eksperimentai tokie. Iš 6 nupjautų, 3 išleido šakeles,o kiti 3 tik vėl vieną viršūnę. Beje pjaut viršūnę rekomenduojama pavasarį,kai tikrai intensyviai auga. Dar pastebėjimas,tiems kuriems persodinant pjoviau šaknis man atrodo auga storesni. tongue.gif ax.gif
Atsakyti