Štai manieji ,nuprausiau nuo visų dulkių,švieži

QUOTE(vakarvakare @ 2012 02 13, 15:18)
Šiaip siunčiu, tik dabar reiktų palaukti kol šalčiai baigsis, galiu rezervuoti
rašyk į až jei konors norėsi
Jo žiemos sodas kaktusams, išprotėjimui ribų nėra, kai jau nėra kur dėti, tenka statyti žiemos sodą
ir beje ačiū
kaip tik dabar ruošiamos dvi lentynos adeniumams, kad vasarą turėtų kur stovėti 

Jo žiemos sodas kaktusams, išprotėjimui ribų nėra, kai jau nėra kur dėti, tenka statyti žiemos sodą

matosi

QUOTE(eliss @ 2012 02 13, 15:19)
super...viršui dešinėj koks fainas rubuiliukas

QUOTE(eliss @ 2012 02 13, 15:19)
kokie gražūs...kiek didiesiems laiko...manieji nežada keltis kažko

QUOTE(evers @ 2012 02 13, 15:32)
kokie gražūs...kiek didiesiems laiko...manieji nežada keltis kažko
turbūt saulės mažoka..

manieji išvis saulės nemato,eis į lauką ir pamatys

merginos iškilo klausimas gal kas vėl užsisakinėsite sėklų???
gal kitokių nei pernai...adenium arabicum,ar adenium thai socotranum...

o aš saviškius iš vakarvakare pirkau, likau labai patenkinta :] Vienas dėja nusibaigaliojo, bet du auga visu pajėgumu :]
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 13, 21:34)
o aš saviškius iš vakarvakare pirkau, likau labai patenkinta :] Vienas dėja nusibaigaliojo, bet du auga visu pajėgumu :]

vakarvakare yra merginos nick'as kuri čia sėdi :] juos pirkau dar anais metais :]
QUOTE(Reeeeee @ 2012 02 13, 22:06)
vakarvakare yra merginos nick'as kuri čia sėdi :] juos pirkau dar anais metais :]

aha, atsirado vertikali vagelė ir nunyko... liko Adenium Obesum Black magic ir bonanza.
aha, atsirado vertikali vagelė ir nunyko... liko Adenium Obesum Black magic ir bonanza.
Reee smagu,kad auga gerai
ir ačiū už pagiras
ir gaila,kad visgi vienas numirė.
Papildyta:
mačiau apie viršūnių pjovimą kalbėjot,tai aš remiuosi rusų forumais. Tai jie rekomenduoja jaunu augaliukų nepjauti,netgi palaukti,kol pirmą kartą sužydės. Tiesiog todėl,kad tikimybė jog jaunas išsišakos nedidelė. Mano eksperimentai tokie. Iš 6 nupjautų, 3 išleido šakeles,o kiti 3 tik vėl vieną viršūnę. Beje pjaut viršūnę rekomenduojama pavasarį,kai tikrai intensyviai auga. Dar pastebėjimas,tiems kuriems persodinant pjoviau šaknis man atrodo auga storesni.

Papildyta:
mačiau apie viršūnių pjovimą kalbėjot,tai aš remiuosi rusų forumais. Tai jie rekomenduoja jaunu augaliukų nepjauti,netgi palaukti,kol pirmą kartą sužydės. Tiesiog todėl,kad tikimybė jog jaunas išsišakos nedidelė. Mano eksperimentai tokie. Iš 6 nupjautų, 3 išleido šakeles,o kiti 3 tik vėl vieną viršūnę. Beje pjaut viršūnę rekomenduojama pavasarį,kai tikrai intensyviai auga. Dar pastebėjimas,tiems kuriems persodinant pjoviau šaknis man atrodo auga storesni.