Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

ir cinamonas ir angliukas labai tinka,aš taip orchidėjas apdirbu smile.gif todėl ir klausiu kaip su šiomis smile.gif
Atsakyti
adeniumų sultys yra nuodingos, tai aš prie jų ir nelendu laugh.gif
Atsakyti
dar geriau biggrin.gif tada man reiks respiratoriaus...nes kažkada netyčia kaktusą nulaužiau(toks ilgas,su lapukais šonuose,baltas pienas bėga) tai astmos priepolį iššaukė smile.gif nesupratau kas darosi biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
pažiūrėkit kaip gražu.. wub.gif wub.gif wub.gif nuotrauka iš ČIA
Atsakyti
Va saviškius rodau. Vienam viršūne pjauta, bet taip ir neišleido daugiau šakelių. O kitas iš apačios pats šakojasi. Pagal rekomendacijas jau supratau, kad reikia žemiau nupjauti viršūne... Sodinsiu dabar jau į atskirus vazonėlius. Nors man jie ir kartu gražiai atrodo biggrin.gif

Sandrita - labai gražu. gal ir pas mus kada nors taip bus biggrin.gif
Atsakyti
kažkaip va taip smile.gif
Atsakyti
iingutte norėtūsi kad būtų tokie biggrin.gif
o tavo kairysis fainuolis koks smile.gif žožiu "skalpeliuosim" savuosius biggrin.gif
Atsakyti
Bet taip gaila... Tiek džiaugiausi, kad auga... O dabar paliksiu tik kokį ketvirtadalį augaliuko... doh.gif
o geriau persodint ir tada genėt? Ar palikt juos abu augti, nepersodinti ir tik genėt?
Atsakyti
maniškiai irgi keli neišvengs peilio laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(iingutte @ 2012 02 13, 12:51)
Bet taip gaila... Tiek džiaugiausi, kad auga... O dabar paliksiu tik kokį ketvirtadalį augaliuko... doh.gif
o geriau persodint ir tada genėt? Ar palikt juos abu augti, nepersodinti ir tik genėt?

jei natūraliai šakotųsi, galima būtų nepjauti. kuo daugiau šakelių, tuo daugiau žiedų ateity mirksiukas.gif
būtinai persodinkite ir kai apsipras naujoje žemėje, parodys augimą, genėkite.

pvz. kaip šakojasi natūraliai
Atsakyti
superinis..... wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu jungtis prie jūsų, sukulentų auginime aš jau seniai paskendus, o adeniumai atskirai man dar kaip ir naujovė tongue.gif

Va manieji adeniumai
Adeniumai

Ta nuotrauką kur įdėjot, tai vargu ar obesum tokie išaugs, nes čia kita rūšis, ji skaitosi kaip labai besišakojanti. Adenium Thai socotranum, bet aišku grožis neišpasakytas bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 02 13, 14:15)
Sveiki,
Noriu jungtis prie jūsų, sukulentų auginime aš jau seniai paskendus, o adeniumai atskirai man dar kaip ir naujovė tongue.gif

Va manieji adeniumai
Adeniumai

Ta nuotrauką kur įdėjot, tai vargu ar obesum tokie išaugs, nes čia kita rūšis, ji skaitosi kaip labai besišakojanti. Adenium Thai socotranum, bet aišku grožis neišpasakytas bigsmile.gif  tongue.gif

nugi labas labas mirksiukas.gif kaip tik šiandien tavo gėliukus apžiūrinėjau biggrin.gif ir vieno noriu,bet nežinau ar siųsi smile.gif nes nesu vilnietė smile.gif Ten pas tave tas žiemos sodas? blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif grožis neišpasakytas....kiek ten visko dauggggg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 13 vasario 2012 - 14:12
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 13, 15:11)
nugi labas labas  mirksiukas.gif kaip tik šiandien tavo gėliukus apžiūrinėjau biggrin.gif ir vieno noriu,bet nežinau ar siųsi smile.gif nes nesu vilnietė smile.gif Ten pas tave tas žiemos sodas? blink.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  grožis neišpasakytas....kiek ten visko dauggggg

Šiaip siunčiu, tik dabar reiktų palaukti kol šalčiai baigsis, galiu rezervuoti mirksiukas.gif tongue.gif rašyk į až jei konors norėsi mirksiukas.gif

Jo žiemos sodas kaktusams, išprotėjimui ribų nėra, kai jau nėra kur dėti, tenka statyti žiemos sodą doh.gif lotuliukas.gif ir beje ačiū blush2.gif cool.gif kaip tik dabar ruošiamos dvi lentynos adeniumams, kad vasarą turėtų kur stovėti lotuliukas.gif
Atsakyti