Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(eliss @ 2011 06 28, 18:59)
nugi gražuoliai smile.gif
o štai manieji,tas mažasis,pernai sėtas,vienintelis iš visų sėklų rolleyes.gif
user posted image

4u.gif Tas didzkis koks. wub.gif O jau storuliai kaudeksai kokie. wub.gif Cia visi pernyksciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amila*: 28 birželio 2011 - 19:03
bigsmile.gif sėdžiu akis išpūtus... thumbup.gif
mano vos 7 dienu šaknis vienas nugadino,vandens turbut padauginau..sėtas buvo kovo mėn..dabar tik pradeda atsigaut lapelius rodyt..o taip ir stovėjo su 2 pradiniais lapukais..
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 06 28, 20:02)
4u.gif  Tas didzkis koks. wub.gif O jau storuliai kaudeksai kokie. wub.gif Cia visi pernyksciai?

negaliu pasakyt,ar antri,ar treti metai g.gif mano tik tas mažuliukas,kitus pernai pirkau.Aš laikau juos lauke dabar,lieju kai kaudeksas suminkštėja,patręšiu kartais ir viskas.O pasodinus esu žemėse,kurios skirtos balkoninėms gėlėms.Nes kai buvau pasodinus kaktusų su žvyru,tai nepatiko jiems.Tik tas vienas ir išliko
Atsakyti
kokiom trasom reikia tresti?
Atsakyti
labas

man senai patinka si gele ,sakykit gal kas kokia seklele turit parduoti?ar gal ruosiates pirkti?prisikooperuociau ir as?

dekui
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 06 28, 20:42)
kokiom trasom reikia tresti?

aš patarčiau trąšomis vienodu N-P-K santykiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 06 28, 19:54)
aš patarčiau trąšomis vienodu N-P-K santykiu smile.gif

Aciu. 4u.gif
Del seklu nezinau,as dar irgi naujoke tame reikale,cia senbuviu reiktu klausti.Va, ziema ,kiek zinau,mergaites kooperavosi bendram siuntimuisi.
Atsakyti
Aš tai žiūriu jūsų foto ir nosį nuleidau maniškiems jau metai, o kai kurie jūsų sejinukai didesni jau , o mano nei nyksta nei auga kaip dirbtiniai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif parsisiunčiau iš tailando jau didoka adeniuma apie 40 cm ir kaudeksas apie 10 cm bet dabar mastau į kokia žemę ji sodinti smile.gif tailandietis sakė kad jis lyg ir augo kokoso plauše maišytų su žemėmis kaip Jūs manote man parinkti panašų substrata kuriame jis augo ar sodinti i su perlitu sumaišyta kaktusų žemę? smile.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
man atrodo, jei jis gerai augo sename substrate, tai reikėtų taikyti panašų, bet jei matosi, kad augalas vargsta, tai reikia kažką keisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 06 28, 22:05)
Aš tai žiūriu jūsų foto ir nosį nuleidau maniškiems jau metai, o kai kurie jūsų sejinukai didesni jau , o mano nei nyksta nei auga kaip dirbtiniai  biggrin.gif

Man panasiai buvo, tai as "uzmoviau" plasmasini buteli nupjovusi, padariau ale siltnamiuka, smile.gif tai kogero keliu dienu begyje atsigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 06 28, 18:51)
Sveikos. 4u.gif
Toza,kaip taviskai adeniumai,ar nyksta vabalai?

Ikeliu saviskio foto,auga kaip pasiutes,  biggrin.gif  stipriai aplenkdamas kitus.( cia kovo gale sodintas

O va kitas(kitokios spalvos),kokios sviesiai zalios spalvos. g.gif  rusis sodindama sumaisiau,tad nebezinau kuris bus kokios spalvos. doh.gif Toza,ar pas tave is tu 3 rusiu,kur pirkom,irgi lapu spalvos skiriasi? bigsmile.gif

Sveikutes,
*Amila*, daigeliai Jusu superiniai wub.gif del rusies mano irgi skirtingi, geriausiai atrodo "Black red' jis toks ir kiaudeksu didesniu ir lapukai tamsesni, "wheel of love" isstype, aukstesni, lapeliai sviesesni, o va "diamond ring" hamletiskuose pamastymuose- buti ar nebuti- labai prastai auga, bet ka pastebejau ,kad is to kiaudekso po 3-4 atsakos isauge, nors ir labai nedidukes...as kol kas netresiu...vabalai nebejuda:), tikiuosi neprisikels, bet susikeliau ant palanges, tad stebiu...
Atsakyti