Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Lygiai taip pat kaip ir man. Vagelė per visą kotą vertikaliai įdubo ir pradėjo minkštėti... tikrai keistai..
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 16, 15:37)
Lygiai taip pat kaip ir man. Vagelė per visą kotą vertikaliai įdubo ir pradėjo minkštėti... tikrai keistai..

Na ir man lygiai taip pat buvo.
Neišgyveno tas , kiti sveiki, tik vienas be lapų, bet kietas.
Žiūrėsim, kas toliau bus g.gif
Atsakyti
o kokio dydžio pakerpat viršunę kad šakotusi?

Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 16, 16:37)

eeeei,mano mažylis panašiai atrodo,nelaidoju aš dar jo rolleyes.gif

QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 16, 21:29)
o kokio dydžio pakerpat viršunę kad šakotusi?

pačią viršūnę ir nukerpam,dar nekirpk ,palauk pavasario.
Atsakyti
jai galit prabalsuokit,aciu 4u.gif http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!...e=1&theater
Atsakyti
QUOTE(mergaite56 @ 2012 02 08, 15:46)
jai galit prabalsuokit,aciu 4u.gif

protest.gif
Atsakyti
labai super vietą reklamuotis radot, kur moderatoriai kai jų reikia?

Vieną du kartus išmes ir praeis noras
Atsakyti
štai kaip mes atrodom smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 13:15)
štai kaip mes atrodom smile.gif

koksai,grožis thumbup.gif wub.gif thumbup.gif ..gal kada ir manieji tokie bus,visai neauga stovi vietoj... rolleyes.gif
Papildyta:
gerai būtų buvę,kad matytūsi užrašas kokie čia...na smalsumas mano doh.gif ...
ir dar gal jau šiemet žydėti turi>??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 12 vasario 2012 - 12:43
QUOTE(evers @ 2012 02 12, 12:40)
koksai,grožis  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif ..gal kada ir manieji tokie bus,visai neauga stovi vietoj... rolleyes.gif

gerai būtų buvę,kad matytūsi užrašas kokie čia...na smalsumas mano  doh.gif ...

ir dar gal jau šiemet žydėti turi>??? bigsmile.gif

ir mano auga tik keli smile.gif kiti miega, bet perstačiau, kur daugiau saulės gaus, paliejau stimuliatoriumi, tegu bunda rolleyes.gif

tada čia pasiganyk mirksiukas.gif

na vienas tikrai jau turėtų doh.gif žiūrėsim.. nes man atrodo, kad jis serga g.gif
Atsakyti
manieji ant pietinės palangės,diena kai saulė tai pakepina gerai,tai vis žemė išsausėja greit,tik spėk žiūrėt,kai pripranti prie niūrių dienų,kai užkepina pamirštu paliet.. doh.gif
o šeip ir mažiai praėjusio sėjimo tai numetė beveik visi lapus,kiti stovi su rudais,o pas kitų žaloki,auga vienoj vietoj visi sėti taip pat,o augimas skirtingas ...tik va iš šakos kur turiu tai tas kaip praėjusi pavasarį pradėjo žydėt tai taip ir žydi iki šiol,jai mažiau žiedų būna,kita savaitę daugiau,taip ir nesiliovėme žydėt..tai sakau jai taip ir kiti žydi tai gėlė pasakiška..aišku tik laukt žiedų ilgai reiks...labiausiai patinka augimas Morning Glory,ir Honey neblogai auga..gaila labai kad numirė Bonanza
taip ir maniau,kad vienas turi jau tau žydėt..o kokį ten auginai??
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 12, 13:08)
taip ir maniau,kad vienas turi jau tau žydėt..o kokį ten auginai??

nežiniukas turėtų žydėt mastau.gif
Atsakyti