Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

stai mano koks mazulis.. user posted image

galvoju gal nugnybt visas virsunes? g.gif
Atsakyti
koks grožis bigsmile.gif ir kiek jam metų....mano mažiukai dar...nestorėja nor ką....
Atsakyti
jau nepamenu doh.gif 3 metukai jei neklystu
Atsakyti
[quote=Amun Ra,2011 11 02, 09:03]
stai mano koks mazulis..

labai gražu thumbup.gif

mano kažkodėl sunkiai auga, lapai susisukę, vieno viršūnė susitraukė, gal nudzius.
Kas jiems nepatinka, gal žemė netinka, bet dabar iki pavasario laikyti ?

Papildyta:
[quote=evers,2011 11 01, 21:06]
įdedu šio vakaro foto... biggrin.gif

graži labai gėlyte, bet ji auginta ne iš sėklos(man taip atrodo), nes nėra ir nebus kaudekso. Dauginta tikriausiai iš šakos.
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2011 11 02, 14:44)
graži labai gėlyte, bet ji auginta ne iš sėklos(man taip atrodo), nes nėra ir nebus kaudekso. Dauginta tikriausiai iš šakos.

taip, mes su evers jau tą aptarėm pernai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Paaiškinkite dėl laistymo. Kai kurių (priklauso nuo rūšies) mano gėliukų apatiniai lapeliai nuo kraštų apdžiūsta ir nukrinta. Ar jie taikosi migti? Ar jiems tiesiog vandens maža? Kiek skaičiau, tai pas vienas augintojas tinūtrai išbūna su lapais per žiemą, tada ir laistyti saikingai reikia, o pas kitas visi lapai nukrenta. Tai ar skaitosi, kad jie užmiega ir visai jų lieti iki pavasario nereikia?
Atsakyti
maniškiai ir vieni su visais lapais ir naujus leidžia, o kai kurie lapukus apatinius džiovina, yra ir visai be lapukų, bet kaudeksai kieti, tai kaži kaip sulaistymu, gal pastaruosius laikyt vėsiai ir nebeliet? g.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į klubą :] čia mano mažiukiai.
user posted image
Dykumos rožė ( Adenium Obesum ) Nuo kairės: Black magic, bonanza, dark blood. Sėta: 2011-09-27. Persodinta: 2011-10-26. Foto daryta: 2011-12-03

user posted image
Tai jiems jau kaip ir porą mėn. Esu šviežia jų auginime, tai nežinau čia dideli ar maži :]

Laistau tik kai perdžiūna žemė, arba kai kotas minkštėja... Bet vidurinio visada minkštas. Auga ant pietinės palangės, namie visada šilta, apie 24. aišku ant palangės vėsiau. Tik nepatinka man kad jie liauni ir svyra į vieną ar kitą pusę... Gal kuo paremti ar tiesiog dapilti žemių?
4u.gif
Atsakyti
Labas.Nesuprantu,kas maniskiams nutiko,pradejo lapus mesti,geltonuoja ir nukrenta..Tikrai neperlaistau,kaudeksai kieti..sodinti kovo menesi..
Atsakyti
Gal dėl šildymo? Mano dauguma augalų labai sureagavo į tai. Susausėjo oras...
Atsakyti
arba paprasciausai ilsisi... 4u.gif
Atsakyti
Nuo kada tas ilsėjimasis prasideda? Dėl temperatūrų skirtumo ar dėl šviesos stokos? Nes jei pas vienus visą laiką stovi ir normaliai, pas kitus numeta lapukus... hm...
Atsakyti