Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(pavilonyte @ 2011 10 20, 19:57)
pasirodom kiek paaugom per vasarą (sėtas pavasarį)

Koks fainas storuliukas ir išsišakojas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, kad tik peržiemotų sėkmingai.
Atsakyti
Sveikos,

Ar galima šiuo metų laiku pjauti viršūnes, ar geriau laukti pavasario?
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2011 10 22, 12:10)
Sveikos,

Ar galima šiuo metų laiku pjauti viršūnes, ar geriau laukti pavasario?

jeigu auga, lapukus naujus leidžia - galima, tik ar tikrai dabar aktyvaus augimo metas? smile.gif palaukčiau pavasario
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2011 10 18, 08:39)
Sveikos,

turiu ir aš kelis šių metų gražuolius. Nelabai man su jais sekasi. Kas galėtų būti, kad vieno viršūnė numetė lapus ir man atrdo,kad po truputį traukiasi, nors pats kaudeksas nesuvytęs, storas(pakankamai). Ar niekam taip nebuvo ? Būtų pavasaris, tai pjaučiau viršūnę. O, ką dabar daryti ?  g.gif

gal tiesiog ruošiasi žiemai - jei kaudeksas kietas, o lapų mažėja ir neauga nauji, tiesiog neperlaistykit, kad miegodamas nesupūtų
Atsakyti
na ir gera gėlė,kaip pavasarį pradėjo žydėt,taip ir žydi iki šiol... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif Super 4u.gif
Atsakyti
tikrai kad super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 11 01, 12:46)
na ir gera gėlė,kaip pavasarį pradėjo žydėt,taip ir žydi iki šiol... bigsmile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif grozis
Atsakyti
Labai grazu.Bet noretusi pamatyti viso augalo nuotrauka,su visu ziedu.Kiek sitai gelei metu?Ar zydi pirma karta?
Atsakyti
buvau įdėjus ir viso foto...galiu nufotografuot kaip atrodo ir rytoj... ax.gif auginu jau pora metų g.gif žydi jau antri metai...(na žiema praėjusia jau nežydėjo)
įdedu nuotraukėlę liepos mėn..nieko nepasikeitė,tik židukų mažiau po 3-2 patoviai žysi...
user posted image
Atsakyti
įdedu šio vakaro foto... biggrin.gif
ir dar kaip prie šaknų atrodo,gal atkast kiek... g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti