Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Sveikos,

turiu ir aš kelis šių metų gražuolius. Nelabai man su jais sekasi. Kas galėtų būti, kad vieno viršūnė numetė lapus ir man atrdo,kad po truputį traukiasi, nors pats kaudeksas nesuvytęs, storas(pakankamai). Ar niekam taip nebuvo ? Būtų pavasaris, tai pjaučiau viršūnę. O, ką dabar daryti ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona4: 18 spalio 2011 - 07:39
4u.gif 4u.gif

Gerai, kad aš sėjau visas 5 sėklas blush2.gif Biškį pora sėklų supuvo blush2.gif Perteklius vandens matyt, nors ir ant radijatoriaus laikiau Dabar likus viena neaiški sėkla, iš pradžių maniau kad ir ji supuvus, bet šaknis yra ir žaliuoja, tai matysiu kas bus biggrin.gif O dar du auga pakolkas, sumažinau vandens, turi du lapelius. Kažkur skaičiau, kad į nuolatinį vazoną reikia perkelti, kai turės apie 6-7 lapelius. Ar čia tikrai g.gif Dabar tai bijočiau judint, liauni tokie augaliukai, trapūs, bet kad pakolkas net nematyt trečio lapelio požymio. Jei tie dar bent mėnesį nenumirs, užsisakysiu naują spalvą blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 18, 11:36)
Kažkur skaičiau, kad į nuolatinį vazoną reikia perkelti, kai turės apie 6-7 lapelius. Ar čia tikrai  g.gif Dabar tai bijočiau judint, liauni tokie augaliukai, trapūs, bet kad pakolkas net nematyt trečio lapelio požymio

nežinau, į ką jus pasodinot, bet iki pavasario nejudinčiau
Atsakyti
Pasodinau į kaktusų- sukulentų žemę, pamaišytą su akmenukais. į plastikinę dėžutę (nuo kažko g.gif ), pradūriau skylių.

Turbūt iki pavasario prisišaknys daug g.gif

Ebay pardavėja, šių sėklų, rašo, kad nėra lepi gėlė, kad gali auginti ir "viską žudantys", na bet man taip neatrodo pakolkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 18, 12:16)
Turbūt iki pavasario prisišaknys daug  g.gif

neprisišaknys. nors nežinau, kokiu tankumu pasodinti..
saviškius, pasodintus pavasarį, persodinėsiu tik pavasarį, kadangi gerai auga, persodinti nematau reikalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 spalio 2011 - 11:26
Na nėra arti vienas kito schmoll.gif
Tada ir aš nepersodinsiu, matysiu kaip atrodys rolleyes.gif Tik tiek, kad skaičiau, jog kai išleidžia tuos apie 7 lapelius, galima persodinti rolleyes.gif

Žalia aš gėlių auginime (numarinime tai nelabai lotuliukas.gif ) doh.gif

Turbūt nieko blogo, kad laikau per naktį ant radijatoriaus, o diena ant palangės g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 18, 12:57)
Tik tiek, kad skaičiau, jog kai išleidžia tuos apie 7 lapelius, galima persodinti  rolleyes.gif

aš pagal lapelius nespręsčiau smile.gif daugumą augalų geriausia persodinti pavasarį, kai pradeda aktyviai augti. jūs sėklas pasėjot rudenį, todėl tuo labiau dabar nejudinčiau, kad nepaimtų ir nesustresuotų, nesustotų augti. mažus adeniukus gerai persodinti kiekvienais metais (iki 3-4 metų); didesnius galima ir porai metų palikti tame pačiame substrate
Atsakyti
pasirodom kiek paaugom per vasarą (sėtas pavasarį) user posted image
Atsakyti
gražuoliukas bigsmile.gif
Atsakyti
Eina sau koks fainuolis ir per tokį trumpą laiką blink.gif
Atsakyti
o aš pastebėjau, kad pasėtose sėklytėse, kurios tupi jau 2 savaites, kaip ir kokie balti ploni kiminiukai, labai ploni, vos įmatomi, kas tai galėtų būti, gal per drėgnai laikiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2011 10 21, 08:39)
gražuoliukas bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif
Dėl tų plonų kirminukų - užkrėsta žemė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 21 spalio 2011 - 22:33