Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Jungiuos ir aš į šių storulių gretas thumbup.gif

Manau šiom dienom ateis sėklos, sodinsiu ir lauksiu žiedų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2011 10 03, 12:58)
Sandrita, labai gražus ūkis, kiek karų į savaitę laistote?

dabar jau gal rečiau liesiu,bet vasarą liejau kartą į savaitę.Didesnį "pačiupinėju"-kotą,o šiaip žiūriu pagal žemę...Nes maišyta su smėliu,tai ilgiau isilaiko drėgmė smile.gif
KaipTaiKaip - drinks_cheers.gif ,junkis junkis,vis smagiau smile.gif iš kur sėklas pirkai?Ir ar žinai pavadinimus,ar mixas? smile.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš smile.gif jau tiek linksta link šviesos,pastoviai sukiot reikia:
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif kokių šauniu turite...
eliss o čia šiemetiniai ar jau senesni..nes jau pasakiško storio...
manieji dar mažuliai,nenori storėt...o vienas pats buvęs didžiausias-mylimiausias neišgyveno,nesupratau pradėjo kotas trauktis taip ir pamirė..gaila ...
Atsakyti
eliss nu jau tas storuliukas plačia lapų laja koks fainas thumbup.gif nepjovei viršūnių?
Atsakyti
Butu gerai,kad prie nuotraukos parasytumete kada seti.Tada jau galima palyginti su savaisiais.Kai kada idesiu ir as savuosius
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 10 03, 11:36)

KaipTaiKaip -  drinks_cheers.gif ,junkis junkis,vis smagiau smile.gif iš kur sėklas pirkai?Ir ar žinai pavadinimus,ar mixas? smile.gif

Jungsiuos biggrin.gif

Paštininkas šiandien pavedė, taip laukiu sėklyčių rolleyes.gif
Sakiausi iš ebay, 5 sėklytės. Daug ten turi rūšių, bet nežinau kodėl, pasirinkau
Adenium Obesum 'Bondyred'. Jei iš jų kažkas išaugs, bandysim kitokią spalvą. Žiūriu tų retesnių irgi yra, bet kadangi pas mane nėra nė vienos gėlės, tai gal po biškį aš biggrin.gif

Ir iškart klausimas, rašo šviežios sėklos. Jei aš tarkim pasėsiu 2 sėklas, ką su kitom 3 daryt? Pasidėt ir nieko joms nenutiks? Man nereikia 5 vienos rūšies gėlių blush2.gif
Atsakyti
As tai seciau visas 5.Gal bent viena nedygs,o jei sudygs visos.gal kuri prastai augs.O jei viskas gerai,tai gal gerai draugei padovanociau bent viena,gal apsiokeisciau su kuo nors.Na aislu,cia kiekvienas savaip.Bet man taip butu idomiau
Atsakyti
Bet aš sunkiai atsilaikau nenusipirkus dar vienos, kitos rūšies, jų atspalvių labai daug čia biggrin.gif Ir kiekvieno po 5, kur aš tiek dėsiu biggrin.gif Nebent siųst į LT ir atidaryt bonsai parduotuvę biggrin.gif Planuose dar bent 5 rūšys, tai jau daugokai gautųs doh.gif O kiek dar neplanuotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 03, 16:31)
Bet aš sunkiai atsilaikau nenusipirkus dar vienos, kitos rūšies, jų atspalvių labai daug čia  biggrin.gif Ir kiekvieno po 5, kur aš tiek dėsiu  biggrin.gif Nebent siųst į LT ir atidaryt bonsai parduotuvę  biggrin.gif Planuose dar bent 5 rūšys, tai jau daugokai gautųs  doh.gif O kiek dar neplanuotų  lotuliukas.gif

kooperuokis su panom smile.gif pvz: gal aš norėčiau(bet nemoku ten su tais bėjais žaist biggrin.gif ) ,gal dar kas norėtų,pasidalintume sėklas,pasiskirstytume išlaidas ir vuoalia-daug skirtingų gėlių biggrin.gif
O šiaip-tai tavo vietoj sėčiau visas,kartais būna nedaigi sėkla,kartais papūva...vis kažkas iaugs,ką išauginsi,gali mainyt,dovanot,parduot-čia jau "skonio" reikalas wink.gif
O žinai kad sėjant sėklos neužbarstomos žeme,tik dedamos ant sudrėkinto grunto? smile.gif
Atsakyti
patarčiau palaukti pavasario, nes ruduo nelabai tinkamas laikas sėjimui smile.gif reikėtų papildomai šildyti, o ir šviesos mažai, nebent turite tinkamą lempą
Atsakyti
eliss, nuostabūs Jūsų storuliai bigsmile.gif norėčiau tokius užsiauginti. Aš irgi sėčiau visas, pati ruošiuosi sėti, gal ir geriau pavasarį, bet neišlauksiu, bandysiu, o jei dėl siuntimosi, prisijungčiau biggrin.gif O sėti į kaktusų žemę plius smėliukas?
Atsakyti