Sveikos Kartais apsilankau šioje temelėje, pasigrožiu Jūsų darbais. Pati laisvalaikiu taip pat kartais tapau ant šilko, tad nusprendžiau pasirodyti. Štai keletas mano darbelių. Skarelė "Aguonos" ir šalikėlis:
oj,Minty,kaip grazu!rysku spalvota,mano skonio
Ačiū! Na, spalvos gal kiek ir perspaustos, gyvai šiek tiek švelnesnės. Žinot, kaip su tais fotoaparatais
minty, oo kaip gražu
minty dazniau pasirodyk su savo darbeliais, tikrai labai grazus
kur matai perspaustas spalvas? - man viskas super
kur matai perspaustas spalvas? - man viskas super
Labai gražūs darbai
Man ir labai grazus
Minty,
labai labai
labai labai
Kokiu tik grozybiu neprisiziurejau, nuostabus visi darbeliai
Vis ateinu pas jus pasigrozeti, paskaitineti jusu forumo, bet paciai taip ir nekyla rankos pabandyti (nes gal kiek mazai info turiu apie si reikaliuka ) Nenoriu labai tersti jusu temos su savo "pirmokes" klausimais Gal kuri turite kokiu nuorodu apie pacia pradzia, kokius dazus pirkt, kaip silka issitempti ant remo ir t.t. O gal yra koks forumas cia tik pradedancioms as kai ieskojau nieko neradau ACIU uz atsakyma
Vis ateinu pas jus pasigrozeti, paskaitineti jusu forumo, bet paciai taip ir nekyla rankos pabandyti (nes gal kiek mazai info turiu apie si reikaliuka ) Nenoriu labai tersti jusu temos su savo "pirmokes" klausimais Gal kuri turite kokiu nuorodu apie pacia pradzia, kokius dazus pirkt, kaip silka issitempti ant remo ir t.t. O gal yra koks forumas cia tik pradedancioms as kai ieskojau nieko neradau ACIU uz atsakyma
Matrioske - auksarankese yra forumu - kaip Tavi tapybos klase, taip pat ir Panikes tapybos klase, tikrai ten nuo pat pradziu ir labai labai aiskiai papasakota, kaip ir nuo ko pradeti ) Tikrai galima rasti.
Taip pat angliskuose ir rusiskuose puslapiuose gausu informacijos.
Taip pat angliskuose ir rusiskuose puslapiuose gausu informacijos.
minty labai gražūs darbai , rodyk dar jei turi