Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Sveikos smile.gif Kartais apsilankau šioje temelėje, pasigrožiu Jūsų darbais. Pati laisvalaikiu taip pat kartais tapau ant šilko, tad nusprendžiau pasirodyti. Štai keletas mano darbelių. Skarelė "Aguonos" ir šalikėlis:
user posted image
user posted image
Atsakyti
oj,Minty,kaip grazu!rysku spalvota,mano skonio smile.gif
Atsakyti
Ačiū! smile.gif Na, spalvos gal kiek ir perspaustos, gyvai šiek tiek švelnesnės. Žinot, kaip su tais fotoaparatais biggrin.gif
Atsakyti
minty, oo kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
visu darbeliai nuostabus smile.gif
Atsakyti
minty dazniau pasirodyk su savo darbeliais, tikrai labai grazus wub.gif
kur matai perspaustas spalvas? - man viskas super ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbai
Atsakyti
Man ir labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Minty,
labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kokiu tik grozybiu neprisiziurejau, nuostabus visi darbeliai wub.gif
Vis ateinu pas jus pasigrozeti, paskaitineti jusu forumo, bet paciai taip ir nekyla rankos pabandyti (nes gal kiek mazai info turiu apie si reikaliuka blush2.gif ) Nenoriu labai tersti jusu temos su savo "pirmokes" klausimais ax.gif Gal kuri turite kokiu nuorodu apie pacia pradzia, kokius dazus pirkt, kaip silka issitempti ant remo ir t.t. O gal yra koks forumas cia tik pradedancioms g.gif as kai ieskojau nieko neradau rolleyes.gif ACIU uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Matrioske - auksarankese yra forumu - kaip Tavi tapybos klase, taip pat ir Panikes tapybos klase, tikrai ten nuo pat pradziu ir labai labai aiskiai papasakota, kaip ir nuo ko pradeti smile.gif) Tikrai galima rasti.

Taip pat angliskuose ir rusiskuose puslapiuose gausu informacijos.
Atsakyti
minty labai gražūs darbai thumbup.gif , rodyk dar jei turi mirksiukas.gif
Atsakyti