Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

tavi grazu thumbup.gif

o cia mano silko panaudojimo pavyzdys biggrin.gif hihihi.gif
user posted image
daug darbo, laiko, smegenu sukimo... o tokio malonumo, kaip tapant - nera rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 04 gruodžio 2011 - 17:25
visada sakau taisyti arba sukti galva kur panaudot tikrai jokio malonumo
Daiva, aciu
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, labai grazus darbukai.
Daiva, super panaudojai. Ypac tas medelis man grazus thumbup.gif As ir buvau issitraukus sugadintuosius, pavartaliojau, bet kol kas nieko nesumasciau schmoll.gif
Atsakyti
Tavi, Daiva - labai grazu, saunuoles...
Atsakyti
tavi, kazkaip ant risimo patrauke. paskutinis labai grazus darbelis, spalviskai toks man ,,apsarmojusios geles" smile.gif
Atsakyti
laimyna, tai kol mokaus ir žiūriu kas gaunas tai bovijuos, be to pavasarį su diedų važiuosim jo giminių ir draugų lankyt tai reik dovanų. Kol visus aptapysiu nusibaigsiu, o dar užsakymai doh.gif Vat ir einu lengviausiu keliu - rišu
Atsakyti
Sveikos smile.gif tapyti šilką pradėjau visai nesenai, bet labai patiko, kai tik išmoksiu normaliai naudotis šiuo forumu būtinai parodysiu ir savo kelis šilkinius paveikslus:)) o dabar turiu klausimėlį... Ar įmonoma kokiu nors būdu patinginiauti ir nusipirkti eskizų šilko tapybai? ar išvis būna tokių? tas eskizų piešimas man pats sunkiausas dalykas... truksta minčiu ir patirties piešime smile.gif Pasidalinkite patirtimi ar visada piešiate pačios?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 07, 19:47)
Sveikos smile.gif tapyti šilką pradėjau visai nesenai, bet labai patiko, kai tik išmoksiu normaliai naudotis šiuo forumu būtinai parodysiu ir savo kelis šilkinius paveikslus:)) o dabar turiu klausimėlį... Ar įmonoma kokiu nors būdu patinginiauti ir nusipirkti eskizų šilko tapybai? ar išvis būna tokių? tas eskizų piešimas man pats sunkiausas dalykas... truksta minčiu ir patirties piešime  smile.gif Pasidalinkite patirtimi ar visada piešiate pačios?smile.gif

sveikute,
yra nete daug filmuotos medziagos is kurios galima daug pasimokyti 4u.gif
ideju semiuosi is visur, taciau sudetingesniem darbam eskizus piesiu ant popieriaus, paprastesniem darbam ir gi piesiu, bet tiesiai ant silko, isnykstanciu flamasteriu - pradedu nuo isdestymo ant silko didziausiu elementu, veliau pereinu prie smulkmenu biggrin.gif
lauksiu tavo darbeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 08 gruodžio 2011 - 13:41
fainai cia Tavi risa thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti