tavi grazu
o cia mano silko panaudojimo pavyzdys
daug darbo, laiko, smegenu sukimo... o tokio malonumo, kaip tapant - nera
visada sakau taisyti arba sukti galva kur panaudot tikrai jokio malonumo
Daiva, aciu
Daiva, aciu
Tavi, labai grazus darbukai.
Daiva, super panaudojai. Ypac tas medelis man grazus As ir buvau issitraukus sugadintuosius, pavartaliojau, bet kol kas nieko nesumasciau
Daiva, super panaudojai. Ypac tas medelis man grazus As ir buvau issitraukus sugadintuosius, pavartaliojau, bet kol kas nieko nesumasciau
laimyna, tai kol mokaus ir žiūriu kas gaunas tai bovijuos, be to pavasarį su diedų važiuosim jo giminių ir draugų lankyt tai reik dovanų. Kol visus aptapysiu nusibaigsiu, o dar užsakymai Vat ir einu lengviausiu keliu - rišu
Sveikos tapyti šilką pradėjau visai nesenai, bet labai patiko, kai tik išmoksiu normaliai naudotis šiuo forumu būtinai parodysiu ir savo kelis šilkinius paveikslus:)) o dabar turiu klausimėlį... Ar įmonoma kokiu nors būdu patinginiauti ir nusipirkti eskizų šilko tapybai? ar išvis būna tokių? tas eskizų piešimas man pats sunkiausas dalykas... truksta minčiu ir patirties piešime Pasidalinkite patirtimi ar visada piešiate pačios?
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 07, 19:47)
Sveikos tapyti šilką pradėjau visai nesenai, bet labai patiko, kai tik išmoksiu normaliai naudotis šiuo forumu būtinai parodysiu ir savo kelis šilkinius paveikslus:)) o dabar turiu klausimėlį... Ar įmonoma kokiu nors būdu patinginiauti ir nusipirkti eskizų šilko tapybai? ar išvis būna tokių? tas eskizų piešimas man pats sunkiausas dalykas... truksta minčiu ir patirties piešime Pasidalinkite patirtimi ar visada piešiate pačios?
sveikute,
yra nete daug filmuotos medziagos is kurios galima daug pasimokyti
ideju semiuosi is visur, taciau sudetingesniem darbam eskizus piesiu ant popieriaus, paprastesniem darbam ir gi piesiu, bet tiesiai ant silko, isnykstanciu flamasteriu - pradedu nuo isdestymo ant silko didziausiu elementu, veliau pereinu prie smulkmenu
lauksiu tavo darbeliu
fainai cia Tavi risa