tavi, nu nerealiai
Truputi pakoregavau
Tavi, nerealu, kokie meniski.
Man tos aguonos - tai labai labai...
Ups, norejau ideti savo paskutinius darbelius, bet kazko nuotraukos neisideda. Na, gal kita karta geriau pavyks...
Papildyta:
Beje, kokia cia technika, Tavi? Ar cia buvo surista, ar tiesiog taip sau taskyti dazai?
Ups, norejau ideti savo paskutinius darbelius, bet kazko nuotraukos neisideda. Na, gal kita karta geriau pavyks...
Papildyta:
Beje, kokia cia technika, Tavi? Ar cia buvo surista, ar tiesiog taip sau taskyti dazai?
QUOTE(JuRu @ 2011 11 27, 17:32)
Tavi, nerealu, kokie meniski.
Papildyta:
Papildyta:
čia rišta
QUOTE(tavi @ 2011 11 27, 14:55)
fonas jau yra, galima butu dar karteli ant remo ir tas geles su konturu ir dazais paryskinti, pagyvinti turetu gerai gautis.
man cia aguonos matosi
Žinok tik kontūrų kai kur . Žiūrėsim dar ką po virimo ištrauksiu
Daiva, labai grazus vasariskas salikelis
Tavi, drakonas jega! lauksiu kol aguonos subres cia labai mano staile tokie darbai
Tavi, drakonas jega! lauksiu kol aguonos subres cia labai mano staile tokie darbai
Ačiū, mergaitės.
Na va čia po fiksavimo. Nenorėjau kažko daugiau pripiešt man patinkas tokie išsiliejimai
Na va čia po fiksavimo. Nenorėjau kažko daugiau pripiešt man patinkas tokie išsiliejimai
Na sekantys metai tai drakono, žadu dar jų piešt.
Užsakymas