Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(tavi @ 2011 11 22, 14:44)
Lina, ogi šlapią šilką vynioji ant vamzdžio , lašini dažus džiovini neišsukus,po to išsuki, po to fiksuoji ir žiūri ką gavai ir mąstai ar iškart išmęst ar dar ką daryt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o tai cia gal dar kokiu siulu vyniota? Labai jau tolygus rastelis, nezinau ar man pavyktu apvyniojus kazka panasaus isgaut g.gif Man tai patinka laisva liejima derint su tapyba (na, pripaisyt paskui ko truksta) tai ir ieskau idomesniu budu kaip graziai pagrinda darbui isgaut.
Atsakyti
Nu jo virvutės reik, kitaip padžiuvęs ir pabėgt gali
Atsakyti
Aguonėlės su 4 drugiais, 6 laumžirgiais ir 2 svirpliais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif suskaičiavau rolleyes.gif
krepdešinas

user posted image

užsinorėjau kažko tokio... ax.gif

turiu keletą paveiksliukėlių mažučių, kažkada piešiau, tai dabar sages bandau pasidaryti... klijuoju, siuvinėju, purkšiu laku, vien žodžiu gadinu.. arba ne - kaip išeis lotuliukas.gif cool.gif nacytės įtaka - prisižiūrėjau į jos darytą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 lapkričio 2011 - 20:25
tavi ir tavi, šaunūs darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Eik tu sau, net du svirpliai lotuliukas.gif
Šaunus darbas, man patinka spalviniai, kompozicija
rosebud1, ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 26 lapkričio 2011 - 07:11
Na va pagaliau perziurejau as temele nuo rugsejo men kai nebuvau... prisiziurejau Jusu darbu ir taip piesti uzsimaniau, o galimybes ner...ech .. kaip liudna sad.gif

Del susitikimu as mielai prisijungsiu, butybe, Tavi, praneskite kai ka nors suorganizuosite.
Atsakyti
Na va bandžiau pataisyt darbą, užtekėjimus maskavau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oooo tavi, geeeeeras, kaip gražuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif Tie išvedžiojimai kaip slibinas kks gavosi wub.gif 4u.gif super cool.gif
Atsakyti
Elija, ten kinietiškas drakonas, tik vargšiukas prastai matos.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 11 27, 12:00)
Elija, ten kinietiškas drakonas, tik vargšiukas prastai matos.

Ne prastai, viskas čia matosi wub.gif Kas norės - tas matys 4u.gif Šitas paskutinis šalikėlis man labai labi patiko cool.gif
Atsakyti
Jei ne tie nutekėjimai matytusi geriau, bet tuos nutekėjimus ir maskavau tuo drakonu
Atsakyti
Vat galvoju ką su šiuo daryt
user posted image
Atsakyti