tavi grazu,
mikrobangine pasinaudojai
Ne - puode, dvi su puse valandos viriau
Dekui, merginos!
Kiek daug galimybiu - is tiesu ne nepagalvojau apie kai kurias.
Silko nesu apvelinejusi. Tik maciau darbu - patiko. Reikes pasidometi sia technika. O ir siaip daugybe iseju. O as jau beveik galvojau i stalciu grusti ir kada nors, esant galimybei, kazka panaudoti. Dabar bus ikvepimas pamastyti kaip galeciau savo ta silka isgelbeti.
Tavi - graziai issilieje geles.
As su liejimu tai dar mazokai dirbu. Daugiau konturus naudoju. Bet man jis labai patinka. Tik vis nedrasu bandyti. Atrodo, kad susiteplios ir gausis dideli dazu plemai ir jokio vaizdo. Pas tave graziai susikomponavo.
Kiek daug galimybiu - is tiesu ne nepagalvojau apie kai kurias.
Silko nesu apvelinejusi. Tik maciau darbu - patiko. Reikes pasidometi sia technika. O ir siaip daugybe iseju. O as jau beveik galvojau i stalciu grusti ir kada nors, esant galimybei, kazka panaudoti. Dabar bus ikvepimas pamastyti kaip galeciau savo ta silka isgelbeti.
Tavi - graziai issilieje geles.
As su liejimu tai dar mazokai dirbu. Daugiau konturus naudoju. Bet man jis labai patinka. Tik vis nedrasu bandyti. Atrodo, kad susiteplios ir gausis dideli dazu plemai ir jokio vaizdo. Pas tave graziai susikomponavo.
JuRu, čia naudota šibori technika
QUOTE(tavi @ 2011 11 19, 18:04)
JuRu, čia naudota šibori technika
Na va, kokia as ziople. O man pasirode kaip islietos ranka tos geles.
QUOTE(JuRu @ 2011 11 19, 18:43)
... As su liejimu tai dar mazokai dirbu. Daugiau konturus naudoju. Bet man jis labai patinka. Tik vis nedrasu bandyti. Atrodo, kad susiteplios ir gausis dideli dazu plemai ir jokio vaizdo. Pas tave graziai susikomponavo.
"batika" ant savo silku vadinu "freestyle" - didelis atsipalaidavimas ir kiek draugiu esu "privertusi" pasidaryt sau skaras sia technika, visos labai patenkintos liko ir visom super isejo. Aisku, rezultata sunku kontroliuoti, bet ...netiketumas turi savo zavesi.
Todel pabandyti verta!
Papildyta:
visi darbeliai pirmas kartas
http://public.fotki....otus108/silkas/
Bircis man labai patiko, o ypac tereses triusas ir nijoles kuryba
na va.. mano naujas darbas...
palaidine, salikelis, didelesne tasyte ir i nuotrauka nepapuoles mazelesnis tasiukas
daug darbelio......
palaidine, salikelis, didelesne tasyte ir i nuotrauka nepapuoles mazelesnis tasiukas
daug darbelio......
Daiva, kaip visad super
Bircis, tikrai smag8s darbai
Bircis, tikrai smag8s darbai
QUOTE(daivaV @ 2011 11 21, 02:12)
kaip visada (saunuole, ypac uz kruopstuma)
Nijolei ir Teresei perduosiu profo pagyras, aciuu
Daiva, ar tu esi dirbus su garinamų dažų šviesintoju (skiedikliu)?
tavi turi minty si
ji naudoju kaip skiedikli
daug geriau nei vanduo, nes dazai geriau skverbiasi i audini, spalvos islieka intensyvios, geriau uzsifiksuoja garinant
ji naudoju kaip skiedikli
daug geriau nei vanduo, nes dazai geriau skverbiasi i audini, spalvos islieka intensyvios, geriau uzsifiksuoja garinant