Gal ka domina seminaras
http://madosinfekcij...a...e=lt&id=432
mergaičiukės ar jums kada buvo taip, kad dėjot į forumą vieną nuotrauką, o po kurio laiko vietoj jos atsirado visai kita, tačiau mano .. ne svetima
dar suprantu, kad gal aš vienoj vietoj galėjau per išsiblaškymą suklysti... tačiau labai gerai atsimenu, kad savo temoj tikrai buvau įdėjus tai ką reikia...?????????
dar suprantu, kad gal aš vienoj vietoj galėjau per išsiblaškymą suklysti... tačiau labai gerai atsimenu, kad savo temoj tikrai buvau įdėjus tai ką reikia...?????????
Speju dedi is fotki, ten zinok ju bardakas, pasikeicia linkas i nuotrauka, nezinau kaip bet pasikeicia kita nuotrauka
Tu kai darai kelima, tu paziurek numeri nuotraukos, isideda neta kuria tu nukopini, o kazkuri kita
Tu kai darai kelima, tu paziurek numeri nuotraukos, isideda neta kuria tu nukopini, o kazkuri kita
net nepagalvojau, kad taip gali būti sh............... !!!
bet kai ikeliau i tema nuotraukas - pasiziurejau tikrai buvo ta kurios ir reikejo, o pasikeite po keletos dienu.....
bet kai ikeliau i tema nuotraukas - pasiziurejau tikrai buvo ta kurios ir reikejo, o pasikeite po keletos dienu.....
mano iiiiiiilgai tapytas, pieštas ir visaip kitaip kankintas darbas, krepdešino
čia ir karštas vaškas, ir paprastas tapymas, ir kontūrų raitymas auksiniu ir blizgiu kontūru, garintas tris kartus ir vis tiek neišėjo toks kokio norėjau
blizgesys šiek tiek šiurkština šilką
skalbiau skalbimo mašinoj - tikrinau ar viskas liks vietoj - nei vienas blizgutis nenusiplovė
reali spalva pirmoje nuotraukoje
Na tu ir turi kantrybės bet gražu
QUOTE(daivaV @ 2011 11 10, 22:28)
net nepagalvojau, kad taip gali būti sh............... !!!
Laba.
Nuotraukos gali persirikiuoti, jeigu kažką tvarkai tame albume - ištrini, pridedi naujų ir pan. Tada nauja foto gali įsirašyti buvusios pavadinimu ir komandos dubliuojasi. Nežinau, ar aiškiai čia aš
Labai gražus paskutinis šalikėlis
Crazy Daisy ačiū
kai pamačiau žinutėse kitą nuotrauką nei turėjo būti pagalvojau gal persidirbau ar kvankštelėjau.....
tačiau kai pamačiau tą patį ir temoj... na.. tikrai atidžiai dėjau
perfotagrafau darba, kad atitiktu realias spalvas, tai anksciau detas istryniau, dedu naujas
kai pamačiau žinutėse kitą nuotrauką nei turėjo būti pagalvojau gal persidirbau ar kvankštelėjau.....
tačiau kai pamačiau tą patį ir temoj... na.. tikrai atidžiai dėjau
perfotagrafau darba, kad atitiktu realias spalvas, tai anksciau detas istryniau, dedu naujas
Daivute, aga ir man taip buvo, mano įkeltos foto vietoje buvo patalpinta kito asmens nuotrauka.. gerai, kad nebuvo ten koks negražus dalykas įkeltas
O Tavo darbai nerealūs..jau gyriau, bet juk niekada to nebus per daug, tiesa?
O Tavo darbai nerealūs..jau gyriau, bet juk niekada to nebus per daug, tiesa?
ELlJA aciu, tikrai labai labai labai
na ne... pagyru tikrai niekada nebus per daug
nedesiu daugiau blizgesio man tikrai grazu, tik tas siurkstumas... beda tame, kad visa laika ka nors bandau, pamatau koki nauja nebandyta daikta ir vel bandau patiko vieni dazai, taciau gavau galimybe isbandyti kitus - bandau.......... tai ne visada geris
na ne... pagyru tikrai niekada nebus per daug
nedesiu daugiau blizgesio man tikrai grazu, tik tas siurkstumas... beda tame, kad visa laika ka nors bandau, pamatau koki nauja nebandyta daikta ir vel bandau patiko vieni dazai, taciau gavau galimybe isbandyti kitus - bandau.......... tai ne visada geris
Nuostabus darbas, Daiva, man tai primena romantiska pasaka, kaip iliustracija. Klausyk, o tau niekas nesiule iliustruoti vaikiskas pasakas, arba romanus, manau tau tikrai pavyktu Saunuole
Daivute, sitas labai, labai... Man labai prie sirdies tokia daugiasluoksne tapyba. tik aisku darbelio tai yra. ir tie veideliai tokie uzsislepe, zodziu
As cia vis agitavau visas susitikimui. Ale va beda, apsirgo mano mazius ir as is paskos. Tai sorry Tavi ir kitos mergaites. (tik kad be Tavi nelabai kas ir atsiliepe ) bet sumanymo susitikti neatsisakau kita kart
As cia vis agitavau visas susitikimui. Ale va beda, apsirgo mano mazius ir as is paskos. Tai sorry Tavi ir kitos mergaites. (tik kad be Tavi nelabai kas ir atsiliepe ) bet sumanymo susitikti neatsisakau kita kart