Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

ELIJA neliudek 4u.gif
kas nieko nedaro - tas nieko ir negadina rolleyes.gif biggrin.gif
mane ant eksperimentu patrauke doh.gif tai kruvike pagadinto silko manau pasipildys lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, man tinka savaitgaliai, rinkites pacios kada
Atsakyti
uzpavydejau jums del susitikimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 05 lapkričio 2011 - 19:12
O savaitgalis tai kuris? Ryt jau sekmadienis biggrin.gif Man dar kilo viena mintis benarsant sm. Radau temuke, kur reikia dovaneliu onkologiniams ligoniams. Maciau Tavi dalyvauja siose akcijose. Galetume per musu susitikima nutapyti po skarele dovanoms. (na bent jau pradeti). Nes veztis pradetus darbus gal tikrai nepatugu butu. O cia pabendrautume ir kam nors dovaneles sukurtume.
Nacyte, nepergyvenk. Jei mes tikrai nuspresim rengti pastovius susitikimus, tai ir tu turesi atvaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Na kad ir kitas savaitgalis. Butybe, nelabai su visais rėmais tilpsime, greičiau tik pabendrausim savo žiniom pasidalinsime ir kaip sakiau su vitražinais šilkais padirbėt bandymams galėtume. Skareliniai rėmai geriausiu atveju du tilps. Vis gi ne salė pas mane smile.gif
Atsakyti
Na taip, namuose labai neissiplestume. Dar yra variantas del vienos patalpos kur tilptume ir su remais. Bent jau velesniems susitikimams to reiketu, jei testume tokia veikla. Galiu pakalbet kad mus priimtu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 06 lapkričio 2011 - 09:12
Pas manę irgi yra variantas. Vyras pasiūlė savo patalpas, bet čia reik kad būtų neišvažiavęs, ten galėtume visos su rėmais tilpti
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 11 06, 12:05)
Pas manę irgi yra variantas. Vyras pasiūlė savo patalpas, bet čia reik kad būtų neišvažiavęs, ten galėtume visos su rėmais tilpti

Nu svarbu, kad yra noras, tada ir galimybes atsiranda. Tai gal tuomet pirma karta susitinkam pas Tavi, paplepesim ir nuspresim kaip ir kur bazuotis 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės šį šeštadienį man ebru užsiėmimas. Toliau nieko nenumatyta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(butybe @ 2011 10 28, 14:54)
vaje, cia po mano patarimo? doh.gif Siaip jie ir neturi issiplauti. Dovanok jei nesuprantamai parasiau. As juos naudoju arba smulkiom detalem arba ornamentikai tiesiog kaip pagalbine priemone. Na, jei juo nupiesi ka nors i lankas, tai zinoma kad matysis. Tiesiog apsidziaugiau kai suzinojau kad tokie yra, nes tikrai sukau galva kaip be grunto smulkias detales ispiesti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oj ne, butybe, nepergyvenk 4u.gif Čia aš seniai pirkau Deotex'e, kur mane užtikrino, kad išsiplaus - ta proga ir pagadinau porą doh.gif
Atsakyti
Tai reiskia mes apie skirtingus piestukus snekam. As pirkau Artinn, sake, kad neturi issiplauti, bet beda, kad beveik issilauna lotuliukas.gif
Tavi, paziurejau internete kas yra ebru. Fantastika. Mane labai zavi tokios technikos, kur galima zaisti spalvomis ir leisti joms naturaliai lietis.
Del susitikimo, tai siaip esu laisva savaitgali. Reiktu tik susderinti kad kas su mazium pabutu. O gal galeciau pirma kart ir ji pasiimt jei neplanuojam rimtos tapybos?
Atsakyti
O manęs ebru tiesa sakant neužkabino, einu nes pažadėjau atnešti dažų pabandymui
Atsakyti