Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(JuRu @ 2011 11 03, 13:11)
Ne, as taip nedariau.
Tik man idomu, ar galeciau dar karta garinti ta pati audini. Jis jau buvo isskalbtas ir islygintas. Idomu, ar dazai geriau uzsifiksuotu, nes man labai aktualu, kad dazai gerai laikytusi.

aš ir susuku į paklodę, tada į riestainį, tą riestainį į folgą
pastebėjau, kad storesniam šilkui reikia garinti daug ilgiau;
taip pat riestainis turi būti susuktas kuo laisviau, kad garas galėtų laisvai į visą audinį papulti;
garinu ir po kelis kartus vieną darbą, nes per vieną kartą neįsipaišau viską sugalvotą įgyvendinti, dažai užsifiksuoja 4u.gif

dabartinį darbą jau trečią kartą kišau į greitpuodį, panorėjau, kad per visą darbą eitų išplaukiančios tamselesnės juostos - tam dalykui vyniojau riestainį stangriai ir dažai užsifiksavo juostom ax.gif

acto garinant nenaudoju 4u.gif , tačiau skaičiau, kad jis naudojamas po garinimo proceso, t.y. actas skiedžiamas vandeniu ir tame tirpale tiesiog praskalaujamas jau užfiksuotas darbas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 03 lapkričio 2011 - 14:36
QUOTE(daivaV @ 2011 11 03, 13:32)
aš ir susuku į paklodę, tada į riestainį, tą riestainį į folgą
pastebėjau, kad storesniam šilkui reikia garinti daug ilgiau;
taip pat riestainis turi būti susuktas kuo laisviau, kad garas galėtų laisvai į visą audinį papulti;
garinu ir po kelis kartus vieną darbą, nes per vieną kartą neįsipaišau viską sugalvotą įgyvendinti, dažai užsifiksuoja 4u.gif

dabartinį darbą jau trečią kartą kišau į greitpuodį, panorėjau, kad per visą darbą eitų išplaukiančios tamselesnės juostos - tam dalykui vyniojau riestainį stangriai ir dažai užsifiksavo juostom ax.gif

acto garinant nenaudoju 4u.gif , tačiau skaičiau, kad jis naudojamas po garinimo proceso, t.y. actas skiedžiamas vandeniu ir tame tirpale tiesiog praskalaujamas jau užfiksuotas darbas ax.gif

Aciu uz patarimus. 4u.gif ech, komplikuotas dalykas tas garinimas. Taciau rezultatas vertas darbo.
Atsakyti
Mergaites, turiu crepe satino skaruciu 90*90 smile.gif jei kam idomu

Daugiau nei savaitele nebuvo, ir tiek naujo visko cia, dabar savaiteles reikes viska perskaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 04 lapkričio 2011 - 10:35
Sveikutes. Rutulioju viena minti. Gal kas susidomes ir bendrom jegom ka nors nuveiktume. Dabar gyvenu toki issvajota laika, kai sunu isleidau i darzeli, o paciai dar i darba nereikia biggrin.gif Buvau suplanavus si laika paskirti silko tapybai. Tai paisau po truputi. Bet esu jau tokia butybe, kad ilgai uzsidarius viena neisbunu. Gal atsirastu norinciu organizuotis kazkokius susitikimus ir pasipaisymus kartu? Arba gal is pradedanciuju atsirastu kas noretu pasimokyti? Vienas tik minusas kad galiu tam laiko skirti pagrinde darbo metu, nes vakarai ir savaitgaliai tenka seimai. Jei kas turit kokiu minciu, rasykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 04 lapkričio 2011 - 11:04
Deja aš dirbu, o būtų visai smagu
Atsakyti
man tiktu biggrin.gif Bet antrasis dar i darzeli neina g.gif nu zodziu,maisytu kiek ania unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir sunku susiorgsnizuoti, nes vienos dirba, kitos vaikucius augina. Nebent kazka galvotis pvz. sekmadieniais kartu su vaikais. Bet reiktu zmogaus kas vaikucius uziminetu kol memytes tapo. Kaip manot gal ir tai imanoma?
Atsakyti
bet dar reikia ir vietos tam:hm ir is vis, cia Vilniuje butu?biggrin.gif ir atsinestume tipo savo remus ar kaip cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 11 04, 13:08)
bet dar reikia ir vietos tam:hm ir is vis, cia Vilniuje butu?biggrin.gif ir atsinestume tipo savo remus ar kaip cia g.gif

As is Vilniaus. Pirmiausia reikia pasidairyti ar atsiras norinciu. Tada galima butu galvoti apie vietos klausima. Turiu mintyse keleta veriantu. Jei butu pradedanciuju, tai galeciau paorganizuoti priemones, kuriomis uz mokesteli galetu naudotis. O seniau dirbancios turbut noretu savo tureti. Cia viskas dar tik minciu pavidale, kaip susigalvosm taip ir bandysim igyvendinti.
Atsakyti
Sveikos merguzeles, menesiuka pas Jus neuzsukau tai visko tiek priraset, kad nebezinau ar istengsiu kada tiek perskaityti smile.gif

Skaitymas skaitymui, bet as Jums visoms turiu pasiūlyma.

Kviečiu jungtis į darbelių mugę. Mes įdedame Jūsų darbelių nuotraukas ir kontaktus, kuriuo užsakovas galėtų su Jumis tiesiogiai susisiekti. Ir visa tai nemokamai.

Kaip visa tai atrodo galite pažiūrėti štai čia http://www.devyniosg...p...0&Itemid=78

Na ar domina ka nors tokie dalykai?
Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2011 11 04, 16:41)
http://www.devyniosg...p...0&Itemid=78[/url]
Na ar domina ka nors tokie dalykai?

Vo geras čia biggrin.gif manau daug kas norės... aš visai norėčiau parduoti savo vieną darbą ax.gif ir gal būt ateityje kai atsiras naujų irgi čia įdėti. O kaip tą galima padaryti?
Heh, matau butybes darbuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Garintas, skarelė 74x4, piešinys art- deko stiliuje
user posted image
user posted image
Atsakyti