Aciu mergaites uz gera zodi
Kaklaraisciui tapyti galima pasigami remuka. Dvi storas vielas pritvirtinant prie pagrindo, ant ju ir uzmaunamas kaklaraistis. Arba tapoma be remo pasidejus ir beveik sausu teptuku.
Beveik sausu teptuku... Kaip aš apie tai nepagalvojau! Gerai, kad paklausiau. Ačiū, butybėle
impsble, jei bijai pastumtį kaklaraištį tai gražiai segtukais prisek ant medžiagos. Rėmą dedu ant senos paklodės kai tapau, tai ant jos ir kaklaraiščius dedu.
Ir dar nenaudok išnykstančio markerio, pastebėjau lieka dėmės
Ir dar nenaudok išnykstančio markerio, pastebėjau lieka dėmės
Butybe - labai labai gražu Tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju, kaip taip tikroviškai išpiešti žmogų ant šilko Te balioną
Aš šlipsus piešiu ant stalo tiesiog padėjus ir kad nuo markerio liktų dėmių - nepastebėjau Gal ant šviesaus lieka? Pasistengsiu pafotkint šiandien 1 baigtą.
Aš šlipsus piešiu ant stalo tiesiog padėjus ir kad nuo markerio liktų dėmių - nepastebėjau Gal ant šviesaus lieka? Pasistengsiu pafotkint šiandien 1 baigtą.
Lieka ne nuo markerio, o dažai blogai gula
Aciu uz baliona. Zmogu tai tikrai sunku ant silko piesti, tai tiksliai ir nesigauna, bet jei bent apytiksliai pavyksta tai ir dziaugiesi
Neseniai isbandziau piestukus silkui. Siaip kazkokiu piesiniu jais nedariau, bet smulkiom detalem pravercia. Sitiems zmogams burnytes su jais piesiau. Dar man jais patogu buvo ornamentus ispiesti. Paskui vistiek dejau kontura, bet tiesiog tiksliau ir patogiau piesti nei su tuo isnykstanciu. Ju spalva svelni, tai nors ir neisnyksta, pritaikius spalva pagal piesini galima labai gerai paeskizuoti ant audinio pries dedant kontura, tada ir konturo linija tikslesne iseina. Slipsams gal irgi tiktu.
Neseniai isbandziau piestukus silkui. Siaip kazkokiu piesiniu jais nedariau, bet smulkiom detalem pravercia. Sitiems zmogams burnytes su jais piesiau. Dar man jais patogu buvo ornamentus ispiesti. Paskui vistiek dejau kontura, bet tiesiog tiksliau ir patogiau piesti nei su tuo isnykstanciu. Ju spalva svelni, tai nors ir neisnyksta, pritaikius spalva pagal piesini galima labai gerai paeskizuoti ant audinio pries dedant kontura, tada ir konturo linija tikslesne iseina. Slipsams gal irgi tiktu.
Labas. Nu, žinok man Javana šilko pieštukas šlipsams tai niekaip netiko , nes jis sunkiai išsiplauna, kelių linijų neatitaikiau, patryniau skalbdama ir su... tryniau šlipsą - susigarunkšliavo kaip žarnokas Dabar piešiu išnykstančiu ir neskalbiu išvis
Gal kiti šilko pieštukai geresni?
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 10 28, 11:53)
Labas. Nu, žinok man Javana šilko pieštukas šlipsams tai niekaip netiko , nes jis sunkiai išsiplauna, kelių linijų neatitaikiau, patryniau skalbdama ir su... tryniau šlipsą - susigarunkšliavo kaip žarnokas Dabar piešiu išnykstančiu ir neskalbiu išvis
vaje, cia po mano patarimo? Siaip jie ir neturi issiplauti. Dovanok jei nesuprantamai parasiau. As juos naudoju arba smulkiom detalem arba ornamentikai tiesiog kaip pagalbine priemone. Na, jei juo nupiesi ka nors i lankas, tai zinoma kad matysis. Tiesiog apsidziaugiau kai suzinojau kad tokie yra, nes tikrai sukau galva kaip be grunto smulkias detales ispiesti.
butybe, gražu
QUOTE(rosebud1 @ 2011 10 28, 22:45)
butybe, gražu
Aciu Rosebud1
Sveikutes po svenciu!
Pradėjau dirbti su naujais dažais - garinamais. Su jais kitaip tapos, iš vienos pusės lengva pataisyti klaidą, bet bijo drėgmės kol neužfiksuoti, lašas ir viskas -plėmas. Vakar tikėjaus grįžus namo užfiksuoti baigtą skarą. Išsinešu iš kambario rėmą su skarą žiūriu gi pora didžiuliu plėmų, mano katinas palaižė. Tai visą vakarą taisiau.
QUOTE(tavi @ 2011 11 03, 09:39)
... žiūriu gi pora didžiuliu plėmų, mano katinas palaižė. Tai visą vakarą taisiau.
maniškiai ne tik palaižytu ...
(iš ties ..užjaučiu, žinomas jausmas)