Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(tavi @ 2011 10 25, 22:25)
Na kokios jus 6aunuolės, gražūs darbai

aciuks.gif tik mano ne i tema cia.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 10 25, 19:36)
aciuks.gif tik mano ne i tema cia.. hihihi.gif

Ai, visai nesvarbu, bet koookia striuke! Tu tikra saunuole. Labai dailiai, matosi, pasiuta. 4u.gif

O nuotraukas as ikelineju per fotki.com, nes kitaip nemoku. Perskaiciau skyreli apie nuotrauku ikelima, tai kazkas patare tokiu budu daryti. Pabandziau ir kartais gaunasi, nors ne visada nuotraukos atsidaro. Kartais del mistiniu priezasciu jos lieka nematomos. smile.gif
Atsakyti
JuRu ačiuks biggrin.gif 4u.gif
nuotraukas ir aš per fotki.com keliu, tik dažnai kol jų nesumažinu smarkiai - čia nekelia... cool.gif
Atsakyti
Daivute, super striukyte! wub.gif JuRu, labai grazu ir toks didelis! thumbup.gif
Atsakyti

Cia mano naujas salikelis Klimto motyvais.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 26 spalio 2011 - 12:06
vat čia tai bent butybe wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai labai labai labai.... wub.gif thumbup.gif man baisingai GRAŽU!!!
o ištiesto nuotraukytės neturi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Dariau pagal uzsakyma, tai dar nezinau ar tiks blush2.gif Man paciai tai mano darbai pradeda gal po kokio pusmecio patikti biggrin.gif Su fotografavimu man sunkoka, namie sviesos nepakanka, lauke nebuvo kut istiest. Bet pagrinde taip ir atrodo. Piesinys vienam gale, toliau tiesiog ornamentika.
Atsakyti
žodžiu problemos pas visus tos pačios biggrin.gif 4u.gif - dėl patikimo, dėl fotografavimo ir pan.... lotuliukas.gif
o darbas superinis wub.gif aš tikrai nešiočiau!
Atsakyti
Butybe, gražu.
Na su fotografavimu matyt pas visas taip
Atsakyti
oho, butybe, super wub.gif

kazka norejau rasyt, net pamirsau:D
Papildyta:
ai jo, foto biggrin.gif as keliu per www.imageshack.us labai patogu 4u.gif
Atsakyti
Grazu, butybe, man patinka spalvu derinys ir visi tie ornamentai. smile.gif
Atsakyti
O kaip Jūs tapot kaklaraištį? irgi ištempiat kažkaip ant rėmo?
Atsakyti