Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

o man koks butybes fragmentas wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, As silko tapyboje dar nulinukas. Gal galit man padet su siuo klausimo atsakymu : Kodel nusiplauna konturas, naudoju prancuzizka, su lygintuvu islyginu? g.gif Padarau viska lyg teisingai. Aciu
Atsakyti
butybe ačiū didelis didelis 4u.gif nenaudosiu tų guminių schmoll.gif eina sh... jie tada cool.gif
ir grąžūs tulpiukai wub.gif labai thumbup.gif tavo stilius man LABAI patinka ax.gif
striukę jau nešioju biggrin.gif ir labai keista... tačiau man ji patinka lotuliukas.gif tongue.gif
neprisiruošiu nufotografuoti... ax.gif

tavi janavos, marabu, gama kontūrus seniai naudoju kartu su garinamais dažais thumbup.gif net nelyginu lygintuvu prieš kišdama į puodą biggrin.gif tik vat visada knieti išbandyti ką nors naujo.. biggrin.gif mirksiukas.gif
tarp kitko gama garinami dažai patiko thumbup.gif ir Silk Royal garinami superiniai thumbup.gif dar norečiau Davydovo pabandyti ax.gif tu kažką minejai, kad kažkas iš Rusijos tau veža priemones, o Davydovo priemonių atvežti negalėtų? ne už dyką aišku ax.gif
Atsakyti

Aciu Yyy, ten senas ir matytas. Tiesiog tokiuose darbuose naudoju kontura drasiai, nes nebaisu kad sukietins . Bet su saliais man sunkiau. Bandziau bespalvi dazais spalvinti, bet nelabai kas gavosi. Linija tokia beveik bespalve tik vos vos blankus atspalvis. Gal tiesiog spjaut ir naudot spalvotus konturus nesibaiminant kad gausis guminis salis. O kaip jus darote? Gal tie Marabu konturai kokybiskiau atrodo? Kur juos perkate?

Pako, jei naudojai bespalvi, tai jis ir turejo nusiplaut. O jei spalvotas tai arba pats konturas nekokybiskas arba kazka ne taip padarei. Koks butent prancuziskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 25 spalio 2011 - 12:40
QUOTE(butybe @ 2011 10 25, 14:40)
Aciu Yyy, ten senas ir matytas. Tiesiog tokiuose darbuose naudoju kontura drasiai, nes nebaisu kad sukietins . Bet su saliais man sunkiau. Bandziau bespalvi dazais spalvinti, bet nelabai kas gavosi. Linija tokia beveik bespalve tik vos vos blankus atspalvis. Gal tiesiog spjaut ir naudot spalvotus konturus nesibaiminant kad gausis guminis salis. O kaip jus darote? Gal tie Marabu konturai kokybiskiau atrodo? Kur juos perkate?

Pako, jei naudojai bespalvi, tai jis ir turejo nusiplaut. O jei spalvotas tai arba pats konturas nekokybiskas arba kazka ne taip padarei. Koks butent prancuziskas?

Naudoju GUTA auksini, sidabrini, vario . tris kartus dariau ir nusiplove. Po lyginimo skalavau su vesiu vandeniu ir truputi skysto muilo. gal priemoniu negalima, bet kai panesiosiu tai visvien reikes su priemone skalbti g.gif Aciu
Atsakyti
Man yra apsilaupęs ir javana kontūras auksinis.Po to ir pradėjau dirbti su marabu ir rusiškais, jie gerai susigeria į medžiagą
Atsakyti
Na as tai neturiu patirties su nusiplovusiais konturais, kazkaip niekas ner nusiploves g.gif nu aisku, apart guttos biggrin.gif
butybe, dek daugiau darbu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 10 25, 13:38)
striukę jau nešioju biggrin.gif ir labai keista... tačiau man ji patinka  lotuliukas.gif  tongue.gif
neprisiruošiu nufotografuoti... ax.gif

Nesupratau g.gif g.gif g.gif

QUOTE(Pako @ 2011 10 25, 13:55)
Naudoju GUTA  auksini, sidabrini, vario . tris kartus dariau ir nusiplove.

drinks_cheers.gif ir man nusiplove gyvatė...praktiškai buvau bemetanti lauk, bet paskui pagalvojau, gal panaudosiu kokiam paveiksliukui, kurio plauti nereikės...
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 25, 16:19)
Nesupratau  g.gif  g.gif  g.gif
drinks_cheers.gif  ir man nusiplove gyvatė...praktiškai buvau bemetanti lauk, bet paskui pagalvojau, gal panaudosiu kokiam paveiksliukui, kurio plauti nereikės...

Labai Ačiu visoms . Pirksiu kitu firmu kontura. 4u.gif
Atsakyti
As naudoju Marabu konturus, nes Gutta ir man nusiplove. O dazus naudoju Dupont firmos. Kol kas lyg ir patenkinta, nes negaliu su kitais palyginti. Gal kokie kiti ir butu geriau.

Idedu paskutinio didelio salio nuotraukas. Norejau sodresniu spalvu, bet gavosi tokios labiau pastelines. Na, ka gi, yra kaip yra.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
JuRu man tikrai grazu thumbup.gif
kaip tau iseina tokio dydzio nuotraukas ikelti, o man ne... g.gif cry.gif mastau.gif

striuke

user posted image

3-j nuotraukoj matosi partizanas lotuliukas.gif tik ikelus i kompa nuotrauka pamaciau biggrin.gif
ir spalva tulpiu ne tokia schmoll.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 spalio 2011 - 18:14
Na kokios jus 6aunuolės, gražūs darbai
Atsakyti