o man koks butybes fragmentas
Sveikos mergaitės, As silko tapyboje dar nulinukas. Gal galit man padet su siuo klausimo atsakymu : Kodel nusiplauna konturas, naudoju prancuzizka, su lygintuvu islyginu? Padarau viska lyg teisingai. Aciu
butybe ačiū didelis didelis nenaudosiu tų guminių eina sh... jie tada
ir grąžūs tulpiukai labai tavo stilius man LABAI patinka
striukę jau nešioju ir labai keista... tačiau man ji patinka
neprisiruošiu nufotografuoti...
tavi janavos, marabu, gama kontūrus seniai naudoju kartu su garinamais dažais net nelyginu lygintuvu prieš kišdama į puodą tik vat visada knieti išbandyti ką nors naujo..
tarp kitko gama garinami dažai patiko ir Silk Royal garinami superiniai dar norečiau Davydovo pabandyti tu kažką minejai, kad kažkas iš Rusijos tau veža priemones, o Davydovo priemonių atvežti negalėtų? ne už dyką aišku
ir grąžūs tulpiukai labai tavo stilius man LABAI patinka
tavi janavos, marabu, gama kontūrus seniai naudoju kartu su garinamais dažais net nelyginu lygintuvu prieš kišdama į puodą tik vat visada knieti išbandyti ką nors naujo..
tarp kitko gama garinami dažai patiko ir Silk Royal garinami superiniai dar norečiau Davydovo pabandyti tu kažką minejai, kad kažkas iš Rusijos tau veža priemones, o Davydovo priemonių atvežti negalėtų? ne už dyką aišku
Aciu Yyy, ten senas ir matytas. Tiesiog tokiuose darbuose naudoju kontura drasiai, nes nebaisu kad sukietins . Bet su saliais man sunkiau. Bandziau bespalvi dazais spalvinti, bet nelabai kas gavosi. Linija tokia beveik bespalve tik vos vos blankus atspalvis. Gal tiesiog spjaut ir naudot spalvotus konturus nesibaiminant kad gausis guminis salis. O kaip jus darote? Gal tie Marabu konturai kokybiskiau atrodo? Kur juos perkate?
Pako, jei naudojai bespalvi, tai jis ir turejo nusiplaut. O jei spalvotas tai arba pats konturas nekokybiskas arba kazka ne taip padarei. Koks butent prancuziskas?
QUOTE(butybe @ 2011 10 25, 14:40)
Aciu Yyy, ten senas ir matytas. Tiesiog tokiuose darbuose naudoju kontura drasiai, nes nebaisu kad sukietins . Bet su saliais man sunkiau. Bandziau bespalvi dazais spalvinti, bet nelabai kas gavosi. Linija tokia beveik bespalve tik vos vos blankus atspalvis. Gal tiesiog spjaut ir naudot spalvotus konturus nesibaiminant kad gausis guminis salis. O kaip jus darote? Gal tie Marabu konturai kokybiskiau atrodo? Kur juos perkate?
Pako, jei naudojai bespalvi, tai jis ir turejo nusiplaut. O jei spalvotas tai arba pats konturas nekokybiskas arba kazka ne taip padarei. Koks butent prancuziskas?
Naudoju GUTA auksini, sidabrini, vario . tris kartus dariau ir nusiplove. Po lyginimo skalavau su vesiu vandeniu ir truputi skysto muilo. gal priemoniu negalima, bet kai panesiosiu tai visvien reikes su priemone skalbti Aciu
Man yra apsilaupęs ir javana kontūras auksinis.Po to ir pradėjau dirbti su marabu ir rusiškais, jie gerai susigeria į medžiagą
Na as tai neturiu patirties su nusiplovusiais konturais, kazkaip niekas ner nusiploves nu aisku, apart guttos
butybe, dek daugiau darbu
butybe, dek daugiau darbu
QUOTE(daivaV @ 2011 10 25, 13:38)
Nesupratau
QUOTE(Pako @ 2011 10 25, 13:55)
Naudoju GUTA auksini, sidabrini, vario . tris kartus dariau ir nusiplove.
ir man nusiplove gyvatė...praktiškai buvau bemetanti lauk, bet paskui pagalvojau, gal panaudosiu kokiam paveiksliukui, kurio plauti nereikės...
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 25, 16:19)
Nesupratau
ir man nusiplove gyvatė...praktiškai buvau bemetanti lauk, bet paskui pagalvojau, gal panaudosiu kokiam paveiksliukui, kurio plauti nereikės...
Labai Ačiu visoms . Pirksiu kitu firmu kontura.
As naudoju Marabu konturus, nes Gutta ir man nusiplove. O dazus naudoju Dupont firmos. Kol kas lyg ir patenkinta, nes negaliu su kitais palyginti. Gal kokie kiti ir butu geriau.
Idedu paskutinio didelio salio nuotraukas. Norejau sodresniu spalvu, bet gavosi tokios labiau pastelines. Na, ka gi, yra kaip yra.
Idedu paskutinio didelio salio nuotraukas. Norejau sodresniu spalvu, bet gavosi tokios labiau pastelines. Na, ka gi, yra kaip yra.
JuRu man tikrai grazu
kaip tau iseina tokio dydzio nuotraukas ikelti, o man ne...
striuke
3-j nuotraukoj matosi partizanas tik ikelus i kompa nuotrauka pamaciau
ir spalva tulpiu ne tokia
kaip tau iseina tokio dydzio nuotraukas ikelti, o man ne...
striuke
3-j nuotraukoj matosi partizanas tik ikelus i kompa nuotrauka pamaciau
ir spalva tulpiu ne tokia
Na kokios jus 6aunuolės, gražūs darbai