Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Pirmas bandymas dirbti su garinamais dazais.
Kol kas labai patiko. Audinys lieka toks maloniai svelnus, o ir spalvos labai grazios.
http://images57.fotk...ilkas001-vi.jpg[/IMG]

user posted image

user posted image
Atsakyti
JuRu, labai smagus darbelis 4u.gif Šanuolė wub.gif
Atsakyti
labai grazus salis! labai graziai ornamentais suzaista. Genialumas paprastume thumbup.gif
Beja, Defliunes saulegrazos ir labai grazu!
Tavi, taip pat smagus darbeliai. Ir tas senesnis, visumoj labai graziai atrodo. Sakyciau, kad jame perteiktas ziedu mirgejimas ir tai tiesiog grazu ir be tikslaus seseliavimo ir su stambesnem konturo linijom. Daugelis menininku naudoja grubias nenudailintas linijas, taciau visumoj darbas atrodo anaiptol ne prastai. Bet cia jau meistriskumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 21 spalio 2011 - 20:07
JuRu grazu, tikrai thumbup.gif prisijungiu prie butybes komentaro tavo darbui drinks_cheers.gif
garais fiksuojamais dazais tikrai silkas lieka svelnus ir spalvos grazios wub.gif man labai patinka.
minejai, kad nusipirkai 11 l greitpuodi, gal yra ir internetine parduotuve tokio dydzio puodu? LT didziausi parduodami puodai 9 l, labai noreciau didesnio.... na.. dar gariunuose maciau baltarusisku didesniu, taciau tokie pabaisiakiski atrodo, nekeliantys pasitikejimo...
Atsakyti
Aciu labai uz pagyrimus. smile.gif Nesijauciu dar ju labai verta, nes vis dar esu bandymu stadijoje. Taciau tai skatina nenuleisti ranku ir dirbti toliau. Is tiesu, kartais paprasti dalykai atrodo daug graziau nei pernelyg primarginti... Bent jau man tai kartais sunkoka susilaikyti nuo per daug spalvu naudojimo. Atrodo, norisi primarginti kuo daugiau, tai tiesiog turiu save stabdyti. biggrin.gif
Greitpuodi pirkau per ebay internetine parduotuve. Jis didelis, 11 litru, bet daugiau i ploti. Kazkaip as norejau aukstesnio. Na, bet vis tiek galima naudoti, tik reikia daugiau audini susukti. Is tiesu, tai garindama drebejau kas gausis. Prisiskaiciau, kad kartais audinys suslampa ir visas darbas nueina suniui ant uodegos. Tai isties bijojau, bet pirmas blynas lyg ir neprisvilo. Dabar dirbu prie labai dideles apimties darbelio 200x90 cm. Bandysiu po to ir ta sali garinti. Ziuresiu kaip gausis su didelia apimtimi.
Atsakyti
JuRu, o Tu tikra drąsuolė, esant dar bandymų stadijoj jau dirbi su garinamais dazais ir dideliais formatais mirksiukas.gif Aš kažkaip ilgą laiką nesiryžau tapyt ant didelių šalių, paišydavau ant mažyčių skaryčių, išmesdavau, vėl paišydavau, labai norėjau išlavint liniją ir dažų liejimą ax.gif Be abejo, neklysta tik tas, kas nebando biggrin.gif
Gero ir kūrybingo visoms savaitgalio. 4u.gif
Atsakyti
Oi, gal ne drasuole. g.gif Tiesiog turiu dvejus remus, tai kai ant vieno kazka piesiu, ant kito galiu silka uzsitempti ir pradeti galvoti apie darbeli. O dar neturiu nusipirkusi skareliu, tai tenka silka paciai apsisiuti, tad paskui jau nori nenori reikia kazka daryti. Va, dabar kol maza apsisiusiu, tai piesiu didele...

Taip pat visoms linkiu sauleto savaitgalio ir daug kurybiniu ideju. 4u.gif
Atsakyti
JuRu, smagus šalikėlis 4u.gif Aš irgi tokį paprastą nutapiau ir apvelt bandžiau biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mozaika, labai gražus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai graziai atrodo. 4u.gif Mane visada zavejo tie apvelimai. Tik nesu dar bandziusi. Manau, kad galima labai idomiu, originaliu darbeliu sukurti.
Atsakyti
Noreciau pasiklausti labiau patyrusiu merginu - kaip minejau, eksperimentuoju su garinamais dazais ir isgarinus silka dar praplaunu, paskui pamirkau minkstiklyje (kazkur skaiciau, kad gerai). Taciau plaunant vanduo nebuna skaidrus. Atrodo, kad kazkiek plautusi dazai, nes spalvotas bega. Ar cia normalu, ar as tiesiog kazkaip per mazai garinu? Su lygintuvu prilyginamais dazais man taip neatsitinka. Aisku, tie dazai visiskai neissiplauna, taciau noretusi kokybisku salikeliu, o ne tokiu, kurie po keliu plovimu visiskai isblunka.
Gal kas nors turi patirties sioje srityje?
Atsakyti
Praskalauk vandenyje su actu
Atsakyti