Gražiai atrodo sudrapiruoti.
O gėlės ir [as manę pradžioj buvo stilizuotos.
Čia vienas iš pirmų darbų, kaip matai baisus savo linija ir šėšeliavimu
Na, konturai gal ir ne kokie, bet spalvine gama tai man to darbelio patinka.
O prie seseliavimo tai man dar daug reikia dirbti, gal tiesiog pajausti.
O prie seseliavimo tai man dar daug reikia dirbti, gal tiesiog pajausti.
Mergaites, noriu priminti, kad turiu salikeliu ir skareliu pigiau, taip pat siuo metu turiu matuojamo satino 90 cm plocio ir neuzilgo atkeliaus satino jau apsiutos skareles 90*90
Na va dar vienas su saulegrazomis
Na va dar vienas su saulegrazomis
Defliune gražu,
tik... gal šiek tiek per blankūs lapai, arba per ryškūs žiedlapiai nepyk prašau už komentarą
super sumanymas kraštelyje užrašas ką ten parašei? nesupysi jei idėją panaudosiu ir aš
ir liniuotas kraštas gražiai pagyvina darbą
tik... gal šiek tiek per blankūs lapai, arba per ryškūs žiedlapiai nepyk prašau už komentarą
super sumanymas kraštelyje užrašas ką ten parašei? nesupysi jei idėją panaudosiu ir aš
ir liniuotas kraštas gražiai pagyvina darbą
Siaip del lapu ir ziedu tai buvo toks sumanymas, nenorejau ryskiu lapu
As nieko naujo neatradau, aisku galima, kodel reikia klausti? ten eilerastis
As nieko naujo neatradau, aisku galima, kodel reikia klausti? ten eilerastis
sumanymas - tai sumanymas , tikrai nieko blogo nenorėjau pasakyti, atsiprašau
nusiminus dėl ko nors??? ar man taip tik pasirodė
visą eilėraštį užrašei kraštelyje
nusiminus dėl ko nors??? ar man taip tik pasirodė
visą eilėraštį užrašei kraštelyje
Ne, nieko as nepykstu, tikrai Norejau tokio sumanymo Gal ir visai nieko jei lapukai butu ryskesni, bent jau tos gyslytes lapu matytusi Gavosi kaip gavosi
Nenusiminusi, tik pavargusi Kurti norisi, laiko nera, vaikai serga Pavasario noriuuuuuu
Nenusiminusi, tik pavargusi Kurti norisi, laiko nera, vaikai serga Pavasario noriuuuuuu
QUOTE(Defliune @ 2011 10 19, 15:42)
Ne, nieko as nepykstu, tikrai Norejau tokio sumanymo Gal ir visai nieko jei lapukai butu ryskesni, bent jau tos gyslytes lapu matytusi Gavosi kaip gavosi
pavargai... abu pipiriukai susirgo? gydykitės, o tu - šimtą gramų konjekėlio ir viskas bus gerai!!!!
o dėl šalčio.... brrrrrrrr... pas mus dar nešildo... numirt galima išryto į darbą keltis iš šiltos lovos..... NENORIU, bo bijau nosį nušalti
bet jau turėtų greit šildymą įjungti... tada infarktą gausiu nuo sąskaitų ... vien žodžiu ir taip ir taip ne kas......
gerai bent džiovyklė yra, ir drabužius išdžiovina ir namus nors šiek tiek prišildo.
Dievuliau, Daiva, vargšiukai. Įsivaizduoju kaip sunku.
Ir pas manę nešildo, namuose 15 C, net katinas po kaldra lenda miegot
Defliune, manau gyvai skara tikrai įspūdingai atrodo
Ir pas manę nešildo, namuose 15 C, net katinas po kaldra lenda miegot
Defliune, manau gyvai skara tikrai įspūdingai atrodo
Aciu Tavi, tikiuosi kam nors patiks
Pas mus irgi salta, todel mano mazylis pastoviai su sloga, as tai orkaiteje dabar vis ka nors kepu, tada namie silciau
Pas mus irgi salta, todel mano mazylis pastoviai su sloga, as tai orkaiteje dabar vis ka nors kepu, tada namie silciau
Defliune, as noresiu apsiuto satino ir kt skaru
Pas mane irg vuen bedos, dar ir pc sugedo, su mob rasau, ai ne mano dienos juodai ::
Pas mane irg vuen bedos, dar ir pc sugedo, su mob rasau, ai ne mano dienos juodai ::
[Na va dar vienas su saulegrazomis
[/quote]
Tikrai grazus krastai. O ir skareles spalva tokia sodri, rudeniska. Grazu. Patinka man ryskus kontrastai.
[/quote]
Tikrai grazus krastai. O ir skareles spalva tokia sodri, rudeniska. Grazu. Patinka man ryskus kontrastai.