Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Šaunuole daivaV thumbup.gif Labai originalu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEDINILĖ: 12 spalio 2011 - 21:39
QUOTE(daivaV @ 2011 10 11, 18:32)

nacyte .... daug geros, vertingos praktikos ir studijos KTU ax.gif  cool.gif  biggrin.gif

tai buvo mano svajone, bet kazkaip neisdrisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 04, 12:18)
Darau su rusiškais gamma kontūrais
vat čia taikiau splvotą kontūrą

gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 10 12, 22:04)

ačiū smile.gif
Atsakyti
labas rytelis visiems,
Daiva man tavo darbai labai patinka, o striuke na tikrai labai originalu. As taip su salikeliais kaip tau, darau darau ir nenesioju, niekaip neatrandu savo. O mano mama irgi siuna siuna, tik vis iki pacios saves rankos neprieina.

As turiu klausimuka del Gutos avangardo, ji pas mane tokia visiskai nebega buteliuku, ar galima ja skiesti vandeniu, ar kokiu nors tirpikliu?

Tavi, o kur perkate rusiskus konturus, ar geri jie?
Man patinku jusu perejimas is zalio i gelsvuma, labai kontrastingai ir graziai gavosi smile.gif

Parodysiu savo saulegrazas, maisyta technika

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 13 spalio 2011 - 07:18
Defliune, tikrai gražus darbas.
Tuos kontūrus man veža iš Rusijos. Dirbama su stikliniais vamzdeliais įvairaus storio. Minusas skiedžiami benzinu, tai kvapas kai dirbi , gan ryškūs. Man patinka, nes galima tarp savęs maišyt ir išgaut įvairius atspalvius. Jei reik su blizgesiu tai maišai baltą perlinį ar auksą su neblizgiais. Nepatiko tik šviesus auksas jie praktiškai nesimato. Kai man reik aukso dirbu su Marabu kontūru. Aplamai dabar dirbu su marabu ir tais rusiskais. Iš javana nebent prireikia guttos ką nors uždengti. javanos kontūrai sugedo pasidarė per daug tiršti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 13 spalio 2011 - 07:31
Sutinku, Tavi, del Javanos konturu, as viena darba sugadinau su jais. Nusipirkau perlamutrini balta, paspaudziau, kazkaip ziuriu nelabai perlamutrinis, o toks balsvas, net permatomas. Kai pradejau dengti silka, jis toks permatomas isliko, dazu nesulaike, ir lipnus liko, lygintuvas pastoviai kabinosi. Kaip as supratau, tai ten tie klijai kurie sukabina tuos dazus buvo, o dazai tik po to, kai puse tubeles to klijaus isspaudziau, pasirode smile.gif
Atsakyti
Defliune, tokiu atveju tūbelę reik gerai pakratyti. Man buvo taip, paskui susimaišo, bet vis tiek jie pasidarė per tiršti. Perku pas Vidą marabu ir dirbu su metaliniais antgaliais. Jie įvairaus storio. Kontūras gerai džiusta, tūbelės plastmasinės, lengvai spaudžias, jų daugiau nei javana. Be to juos galima ir garint. Spalvų pasirinkimas gal kiek skurdokas jų bet manau galima bespalvį su dažais maišyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 13 spalio 2011 - 07:40
Taip, as dirbu su Marabu, man jie patinka ir skysti, ir atspalviu yra smile.gif tik man antgaliukai kazkaip blogai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 10 13, 07:40)
Taip, as dirbu su Marabu, man jie patinka ir skysti, ir atspalviu yra smile.gif tik man antgaliukai kazkaip blogai laikosi smile.gif

Nežinau , man viskas gerai. Tiesiog kai nusipirkau uždėjau ir viskas. Tiesa vieną kart blogai buvo, bet tiesiog antgalis buvo blogai išvalytas. Tiesiog sriegės antgalio gali būt apsinešusios. Reik ant dantų krapštuko servetėlės popierinės užvynioti, išvalyti, po to su vielute.
Atsakyti
MEDINILĖ 4u.gif

nacyte gyvenimas visada savaip patvarko, kartais ir mažiausi mažmožiai nuneša mus visai į kitą pusę nei planuojam ax.gif biggrin.gif kaip ten sako.... žmogus planuoja, o dievas juokiasi.... rolleyes.gif aš čia apie mokslus, darbus ir visa kita...... tongue.gif biggrin.gif

Defliune jau gyriau thumbup.gif
dėl avantgardo gutos plius - ji tokia tiršta ir yra, ją galima ir reikia maišyti su vandeniu ar dažais iki reikiamos konsistencijos. Maišau lėkštutėj, supilu į plastikinį indelį ir kontūruoju uždėjus metalinį antgalį. Sudėtingiausias dalykas ją sukišti į tą buteliuką rolleyes.gif aš su šaukšteliu varvinu ir tuo pat metu spaudau buteliuką, tada, veikiant fizikos dėsniams, guta yra įtraukiama į vidų biggrin.gif arba nuvarva ant rankos ir lieka gražus manikiūras, ne tik ant nagų, bet ir ant rankos odos lotuliukas.gif
bandžiau daug įvairių būdų gutą sukišti į buteliuką, tačiau tik taip prisitaikiau cool.gif
kad gerai metalinis antgaliukas laikytūsi nukirpk plastikinio buteliuko antgaliuką šie tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 spalio 2011 - 10:25
Defliune - grazios, ryskios spalvos. Man labai patinka 4u.gif Cia su lyginamais dazais taip ryskiai gaunasi ar naudojai garinamus?

Man Marabu konturai irgi patinka, tik kartais kazkiek per skysti atrodo. Issispaudzia lyg ir nedaug ant silko, bet paskui kazkaip issilieja, praplateja. Na, bet aisku, labai smulkiu rastu dar nesu dariusi. Viskas tik eksperimentavimo stadijoje kol kas.
Atsakyti