Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko?
Papildyta:
Ko gero apnert buvo ilgiau nei piešti Bent jau man tai būtų kančia
QUOTE(nilenilenile @ 2011 06 25, 14:55)
Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko?
Papildyta:
Papildyta:
neriau pati, siulai medvilniai plonyciai
....ir as ilgai apnerineju silka... nes imu mazulyti, smailiu galu kabliuka, kad nesugadinti silko ir isleto, neskubedama neriu
Užsakymas
tavi grazus darbas , labai graziai, tikroviskai isliejai lapus, tikras rudenelis.
Ačiū, Daiva, tiesiog mėgstų klevo lapus. Jie labai tapybiški
Sveikos
Ieškau kas galėtų išpiešti dukrytei krikštynų suknelę rugpjūčio viduriui, pasiūlymų laukiu į až
Ieškau kas galėtų išpiešti dukrytei krikštynų suknelę rugpjūčio viduriui, pasiūlymų laukiu į až
Daivut, vel labai labai grazus darbai, ir vel kruopstumo virsune, super
Tavi, grazu, bet rudeniu padvelke, tai net brrrr.... nenoriu Bet darbas labai geras, perejimai tokie rudeniski
Alina, labai idomus darbai, man paskutinis, toks labai idomus, ar papasakosi, kaip darei toki serskniuka
Tavi, grazu, bet rudeniu padvelke, tai net brrrr.... nenoriu Bet darbas labai geras, perejimai tokie rudeniski
Alina, labai idomus darbai, man paskutinis, toks labai idomus, ar papasakosi, kaip darei toki serskniuka
tavi, AlinaRS ir daivaV, nuostabūs šaliai
Laimyna, del zinuciu tai nezinau, tiesiog anksciau tokio reikalavimo kaip 100 zinuciu nebuvo, man tiesa sakant cia naujiena , gal cia tik naujiems prisijungusiems o seniai esantiems netaiko?
Daiva, darbai nuostabus, na jau ir kruopstumas tai neispasakytas ... super
Tavi, kaip visada, labai skoninga ir neapsakomai grazu
Defliune, labai paprastai, uzdedi fona ir isbarstai druskyte kaip nori ir viskas, druskos nenuvalau kol pilnai neisdziuna... truputi sunkokai nusiima, bet paskui issiplauna ir jos nebelieka
Daiva, darbai nuostabus, na jau ir kruopstumas tai neispasakytas ... super
Tavi, kaip visada, labai skoninga ir neapsakomai grazu
Defliune, labai paprastai, uzdedi fona ir isbarstai druskyte kaip nori ir viskas, druskos nenuvalau kol pilnai neisdziuna... truputi sunkokai nusiima, bet paskui issiplauna ir jos nebelieka
Ačiū, mergaitės.
Defliune, tai užsakymas toks O rudenį tai tikrai myliu, kai medžiai spalvoti ir saulėta diena. Tuomet Vilniaus senamiestis nušvinta tokio seno aukso atspalviu.
Defliune, tai užsakymas toks O rudenį tai tikrai myliu, kai medžiai spalvoti ir saulėta diena. Tuomet Vilniaus senamiestis nušvinta tokio seno aukso atspalviu.
Na ko taip tuščia....
O taip pasiilgau akis paganyt į jūsų gražiuosius darbelius..
O taip pasiilgau akis paganyt į jūsų gražiuosius darbelius..