Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko?
Papildyta:
Ko gero apnert buvo ilgiau nei piešti bigsmile.gif Bent jau man tai būtų kančia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nilenilenile @ 2011 06 25, 14:55)
Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko?
Papildyta:
Ko gero apnert buvo ilgiau nei piešti bigsmile.gif Bent jau man tai būtų kančia schmoll.gif

4u.gif biggrin.gif
neriau pati, siulai medvilniai plonyciai
....ir as ilgai apnerineju silka... nes imu mazulyti, smailiu galu kabliuka, kad nesugadinti silko ir isleto, neskubedama neriu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tada tikrai šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Užsakymas
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi grazus darbas thumbup.gif , labai graziai, tikroviskai isliejai lapus, tikras rudenelis.
Atsakyti
Ačiū, Daiva, tiesiog mėgstų klevo lapus. Jie labai tapybiški
Atsakyti
Sveikos

Ieškau kas galėtų išpiešti dukrytei krikštynų suknelę rugpjūčio viduriui, pasiūlymų laukiu į až
Atsakyti
Daivut, vel labai labai grazus darbai, ir vel kruopstumo virsune, super smile.gif
Tavi, grazu, bet rudeniu padvelke, tai net brrrr.... nenoriu sad.gif Bet darbas labai geras, perejimai tokie rudeniski smile.gif

Alina, labai idomus darbai, man paskutinis, toks labai 4u.gif thumbup.gif idomus, ar papasakosi, kaip darei toki serskniuka smile.gif
Atsakyti
tavi, AlinaRS ir daivaV, nuostabūs šaliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laimyna, del zinuciu tai nezinau, tiesiog anksciau tokio reikalavimo kaip 100 zinuciu nebuvo, man tiesa sakant cia naujiena g.gif , gal cia tik naujiems prisijungusiems o seniai esantiems netaiko?

Daiva, darbai nuostabus, na jau ir kruopstumas tai neispasakytas ... super 4u.gif

Tavi, kaip visada, labai skoninga ir neapsakomai grazu smile.gif

Defliune, labai paprastai, uzdedi fona ir isbarstai druskyte kaip nori ir viskas, druskos nenuvalau kol pilnai neisdziuna... truputi sunkokai nusiima, bet paskui issiplauna ir jos nebelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės.
Defliune, tai užsakymas toks smile.gif O rudenį tai tikrai myliu, kai medžiai spalvoti ir saulėta diena. Tuomet Vilniaus senamiestis nušvinta tokio seno aukso atspalviu.
Atsakyti
Na ko taip tuščia.... unsure.gif
O taip pasiilgau akis paganyt į jūsų gražiuosius darbelius.. 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti