QUOTE(daivaV @ 2011 10 03, 10:15)
Defliune gražus kaklaraištis
tavi labai gražus darbas man ir atrodo, kad butybes pastebėjimas vykęs man, mano darbuose, taip pat tai užkliūna...
o diskusijos - tik ... velnias... sudėtingas ir slidus reikalas - parašai nieko blogo negalvodamas, o žmogėnas ima ir įsižeidžia... parašytus žodžius galima traktuoti įvairiai.. nepažįstant rašiusio žmogaus
jau daugelį kartų prisiekiau sau... nieko neberašyti, pratylėti... bet vis išslysta kas
tavi labai gražus darbas man ir atrodo, kad butybes pastebėjimas vykęs man, mano darbuose, taip pat tai užkliūna...
o diskusijos - tik ... velnias... sudėtingas ir slidus reikalas - parašai nieko blogo negalvodamas, o žmogėnas ima ir įsižeidžia... parašytus žodžius galima traktuoti įvairiai.. nepažįstant rašiusio žmogaus
jau daugelį kartų prisiekiau sau... nieko neberašyti, pratylėti... bet vis išslysta kas
Nu jau ko ko, bet Tavi jokiu budu nenoreciau izeisti. Dekinga esu be galo uz tai kad ji man atvere kelia i silko tapyba. Tikiuosi mane suprato teisingai. Tai buvo tik "darbinis pastebejimas" ir tik del to, kad nuotraukoj ne taip iziurejau.
Ir visom kitom mergaitem, jei kada ir ka lepteliu, tai tikrai ne is piktos valios. Manau siam forume visos jau spejom susigyvent, ir tikrai nesupyksiu jei apie mano darbus savo nuomone destysit.