Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(daivaV @ 2011 10 03, 10:15)
Defliune gražus kaklaraištis thumbup.gif
tavi labai gražus darbas wub.gif man ir atrodo, kad butybes pastebėjimas vykęs ax.gif man, mano darbuose, taip pat tai užkliūna...
o diskusijos -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tik ... velnias... sudėtingas ir slidus reikalas - parašai nieko blogo negalvodamas, o žmogėnas ima ir įsižeidžia... doh.gif parašytus žodžius galima traktuoti įvairiai.. nepažįstant rašiusio žmogaus cool.gif
jau daugelį kartų prisiekiau sau... nieko neberašyti, pratylėti... bet vis išslysta kas doh.gif

Nu jau ko ko, bet Tavi jokiu budu nenoreciau izeisti. Dekinga esu be galo uz tai kad ji man atvere kelia i silko tapyba. Tikiuosi mane suprato teisingai. Tai buvo tik "darbinis pastebejimas" ir tik del to, kad nuotraukoj ne taip iziurejau.
Ir visom kitom mergaitem, jei kada ir ka lepteliu, tai tikrai ne is piktos valios. Manau siam forume visos jau spejom susigyvent, ir tikrai nesupyksiu jei apie mano darbus savo nuomone destysit. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jetau panos ,manę įžeist gali tik perdėtas ir nepelnytas gyrimas darbo, kuris to nevertas. O kiekvieną iš mūsų turi teisę pareikšti savo nuomonę, tam čia ir esam. Iš šono žiūrint dažnai matosi tai ko pats gali nepastebėti. Tik todėl ir aiškinau kodėl ėmiau sidabrinį kontūrą. Norėjau išgauti šaltumo ir apibrėštumo įspūdį. Pati mėgstu beveik paslėpti kontūrą ir paprastai beveik tiksliai pagaminu reikiamą spalvą kontūro.
Atsakyti
O, apie konturo gaminima nieko negirdejau blink.gif Dabar sove mintis, kad gal galima i bespalvi kontura ilasint dazo ir nebebus toks bespalvis g.gif Kazi kas liktu nuplovus? Gal kartais taip darot?
Atsakyti
aš taip darau ax.gif seniau rašiau biggrin.gif
storesniam šilkui gutą daugiau skiedžiu dažais, kad persigertų ir neprabėgtų dažai..
...darau su AvantGardo dažais ir guta, tačiau manau, kad galima ir su kitais, lieka spalvotas kontūras, tos salvos, kurią maišau su guta.
daugiau dažais praskiestas gutos mišinys palieka ryškesnį pėdsaką, tačiau ir storiau liejasi ant plono šilko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 04 spalio 2011 - 10:12
Darau su rusiškais gamma kontūrais
vat čia taikiau splvotą kontūrą
user posted image

čia gal aiškiau matyt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 04 spalio 2011 - 10:21
na va kaip as atsilieku. O as vis pykstuosi su tais konturais doh.gif Nemegstu spalvotu, nes sukietina audini, o su bespalviu labai daug zaidimo norint graziai padaryt. Pasirodo stai kokia iseitis. Taip ir maga vel koki darbeli pradeti. Tik kad man taip su laiku riesta...
O dar Daivutes norejau paklaust. Labai fantastiskus ornamentus isgauni ir visi atrodo konturuoti. Ar tokia technika darai, ar cia todel kad dazai garais fiksuojami?
Atsakyti
butybe aciuks.gif man LABAI patinka ornamentai biggrin.gif
taip, geras dalykas gutos maišymas su dažais - išplovus gutą, kontūras lieka nesukietėjęs, tarsi teptuku išvedžiota linija. jei vedžiojant daug ornamentų naudojamas paprastas kontūras, tikrai labai sukietėja šilkas, o su guta, maišyta su dažais, lieka švelnus ir plazdantis thumbup.gif kartais norisi ir sukietinti, tačiau jau turi pasirinkimą, ko tuo metu norisi biggrin.gif
aš naudoju garais fiksuojamus dažus, tačiau manau, kad ir su lygintuvu fiksuojamais tai galima daryti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Siek tiek paskaitinejau jusu temele, nes pati neseniai susidomejau silku. Esate padare tikrai nuostabiu darbeliu. 4u.gif
As dar kol kas bandau ivairias medziagas ir tikrai kilo sunkumu piesiant ant satino, nes jis daug storesnis, todel sudomino pasiulymas skiesti konturus dazais. O kaip jus tai darote? Ar perkate atskirus indelius konturams? As kol kas naudoju Marabu firmos tokius kaip flomasterius, bet maciau, kad yra pirkti ir atskiru indeliu.
Be to, kazkur skaiciau, kad ant storesnio audinio reiketu konturus is dvieju pusiu deti. Bet tada labai jau daug darbo ir gali dar nelygiai gautis.
Gal kas nors galetu patarti?
Sugedo mano fotoaparatas. Kai isigysiu nauja, pabandysiu imesti ir keleta savo bandymu.
Atsakyti
Manau ant satino būtų geriau dirbti su karštu vašku, kaip ir ant storesnio krepdešino
Atsakyti
Oi, negerai, nes kol kas to budo visai neisivaizduoju. Dabar ruosiuosi isbandyti garinima. Tik laukiu nesulaukiu kada visus dazus gausiu. Jau nusipirkau 11 litru greitpuodi. Bandysiu.
Atsakyti
user posted image
spalva atimesne antrai nuotraukai
user posted image

Skara shibori technikoj
user posted image
user posted image
user posted image

ir parfotkinti ciklamenai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazios skaros 4u.gif bandysiu ir as rudeneli nutapyt, kol dar ziema neatejo biggrin.gif
Atsakyti