Gražu Defliune
Labai grazi gele, dar nemaciau ant silko tokios, pas mano anyta auga o kaip vadinasi?
Tai ciklamenai
QUOTE(tavi @ 2011 10 03, 08:56)
Tai ciklamenai
Defliune, grazus kaklaraistis.
Tavi, labai grazus ciklamenai. Tik as pastebejau, kad piesiant tokio tipo piesini (konturuojant bespalviu) geriau nedet kontrastingo fono, nes geles tarsi isiremina ir kazkur prapuola geliu svelnumas. Arba noretusi bent prie pacio ziedo fono spalva labai nusviesinti. Taciau cia tik mano nuomone, prasau neisizeisk, grazu ir taip Tiesiog pamaciau tai kas man kartais savuose darbuose uzkliuna.
Dariau šaltų tonu ir dėjau sidabrinį kontūrą, man reikėjo įrėmintų, o tamsus fonas išryškino. Jei daryčiau ne seseriai tai daryčiau pastelinių spalvų
O man kaip tik patinka, kai isiremina piesinys, naudojant sviesu kontura, ar bespalvi. Turbut tai labiau skonio reikalas, kiek zmoniu, tiek matymu ir skoniu.
Nuotraukoj neiziurejau kad konturas sidabrinis, tai sorry As tiesiog pamaniau kad bespalvis, o tas bespalvis tai man nelabai grazu kai isryskeja, bet cia tai aisku kad skonio reikalas. O siaip tai gi tikrai ne kritikuoju, tiesiog norisi kartais padiskutuot
Defliune gražus kaklaraištis
tavi labai gražus darbas man ir atrodo, kad butybes pastebėjimas vykęs man, mano darbuose, taip pat tai užkliūna...
o diskusijos - tik ... velnias... sudėtingas ir slidus reikalas - parašai nieko blogo negalvodamas, o žmogėnas ima ir įsižeidžia... parašytus žodžius galima traktuoti įvairiai.. nepažįstant rašiusio žmogaus
jau daugelį kartų prisiekiau sau... nieko neberašyti, pratylėti... bet vis išslysta kas
tavi labai gražus darbas man ir atrodo, kad butybes pastebėjimas vykęs man, mano darbuose, taip pat tai užkliūna...
o diskusijos - tik ... velnias... sudėtingas ir slidus reikalas - parašai nieko blogo negalvodamas, o žmogėnas ima ir įsižeidžia... parašytus žodžius galima traktuoti įvairiai.. nepažįstant rašiusio žmogaus
jau daugelį kartų prisiekiau sau... nieko neberašyti, pratylėti... bet vis išslysta kas
Butybe, tiesiog paaiškinau, kam man buvo reikalingas sidabrinis kontūras, kitu atveju būčiau taikiusi spalvą prie piešinio ir jis būtų beveik nepastebimas
O gal zinote kas vyksta Decotex, nes as vakar buvau akropolyje, isardytos lentynos ir visos prekes sukrautos i dezes
Dekotex išsikraustė... jiems užkėlė nuomos kainas
praitą savaitę dar nežinojo kur kraustysis..
praitą savaitę dar nežinojo kur kraustysis..
Tikiuos man praneš kur bus. Dar lieka Artinn