Tai aš visad darau ezkizą darbo dydžio ant popieriaus ir juos saugau. Labai patogu, kai reik gali pasinaudot
Sutinku, kad patogu, bet as ne visada darau, buna sauna i galva ideja, pasiimu isitempiu ir iskart darau
tavi, nu žinai, pritrenkei Laaaaaabai gražu, super super super
QUOTE(Defliune @ 2011 09 26, 09:35)
O irisas koks nuostabus, labai grazus, tokio dar nemaciau
Daiva, as ne kiek nesistebiu jau tavo darbu kruopstumu, labai nuostabus ir pritrenkiantis darbas
O del piesimo, as tai labai ivairiai darau - kartais pasiimu detales is interneto, kartais is nuotrauku, kartais piesiu eskiza ant popieriaus tada persnesu ant silko, kartais piesiu iskart ant silko, viskas priklauso nuo darbo, idejos ir t.t.
Man asmeniskai, persipiesti ar nusipiesti paveiksliuka yra pati lengviausia dalis, esme - kompoziciskai graziai ir efektingai isdestyti, nuspalvinti, pajausti ir pagauti spalvas, pajausti, kas atrodys graziai
Daiva, as ne kiek nesistebiu jau tavo darbu kruopstumu, labai nuostabus ir pritrenkiantis darbas
O del piesimo, as tai labai ivairiai darau - kartais pasiimu detales is interneto, kartais is nuotrauku, kartais piesiu eskiza ant popieriaus tada persnesu ant silko, kartais piesiu iskart ant silko, viskas priklauso nuo darbo, idejos ir t.t.
Man asmeniskai, persipiesti ar nusipiesti paveiksliuka yra pati lengviausia dalis, esme - kompoziciskai graziai ir efektingai isdestyti, nuspalvinti, pajausti ir pagauti spalvas, pajausti, kas atrodys graziai
ačiū
Defliune - man lygiai tas pats
Darydama ezkizą lengviau komoziciją valdyt, mažiau galimybių blogai padaryt. Tiesiog jau tiek kartų sugadinau darbus, kad pradėjau daryt ezkizus. Nedidelius pakeitimus kartais padarau jau perpiešdama, bet kompozicijos jau nekeičiu.
Elija, kad tu žinotum kaip kankinaus prie šių vilkdagių
Elija, kad tu žinotum kaip kankinaus prie šių vilkdagių
supereglius, tavi, daivaV - po balioną už laaabai gražius darbus
Dėl eskizų darbams - aš tai jų nebedarau, kai pastebėjau, kad tarp eskizo ir gatavo darbo panašumų nedaug Kažkaip patinka darbą "vynioti" kaip siūlų kamuolį jau pačiame procese
Dėl eskizų darbams - aš tai jų nebedarau, kai pastebėjau, kad tarp eskizo ir gatavo darbo panašumų nedaug Kažkaip patinka darbą "vynioti" kaip siūlų kamuolį jau pačiame procese
Oho, Daiva jau tavęs kruopštumu turbūt nieks nepralenks, kad man bent dalelę jo atiduotum...
Aš tai be eskizo nė vieno darbo nedarau, jau čia matyt visi dailės mokytojai taip išmuštravo
Aš tai be eskizo nė vieno darbo nedarau, jau čia matyt visi dailės mokytojai taip išmuštravo
Tavi, super!!! labai gyvas!
Crazy Daisy, Mozaika aciu mergiukai
Mergaitės, ačiū
Pakeliam temą
Pakeliam