Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Tai aš visad darau ezkizą darbo dydžio ant popieriaus ir juos saugau. Labai patogu, kai reik gali pasinaudot
Atsakyti
Sutinku, kad patogu, bet as ne visada darau, buna sauna i galva ideja, pasiimu isitempiu ir iskart darau biggrin.gif
Atsakyti
tavi, nu žinai, pritrenkei blink.gif Laaaaaabai gražu, super super super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 09 26, 09:35)
O irisas koks nuostabus, labai grazus, tokio dar nemaciau smile.gif

Daiva, as ne kiek nesistebiu jau tavo darbu kruopstumu, labai nuostabus ir pritrenkiantis darbas smile.gif

O del piesimo, as tai labai ivairiai darau - kartais pasiimu detales is interneto, kartais is nuotrauku, kartais piesiu eskiza ant popieriaus tada persnesu ant silko, kartais piesiu iskart ant silko, viskas priklauso nuo darbo, idejos ir t.t.

Man asmeniskai, persipiesti ar nusipiesti paveiksliuka yra pati lengviausia dalis, esme - kompoziciskai graziai ir efektingai isdestyti, nuspalvinti, pajausti ir pagauti spalvas, pajausti, kas atrodys graziai smile.gif

ačiū 4u.gif
Defliune - man lygiai tas pats ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Darydama ezkizą lengviau komoziciją valdyt, mažiau galimybių blogai padaryt. Tiesiog jau tiek kartų sugadinau darbus, kad pradėjau daryt ezkizus. Nedidelius pakeitimus kartais padarau jau perpiešdama, bet kompozicijos jau nekeičiu.
Elija, kad tu žinotum kaip kankinaus prie šių vilkdagių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 26 rugsėjo 2011 - 08:31
supereglius, tavi, daivaV - po balioną už laaabai gražius darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl eskizų darbams - aš tai jų nebedarau, kai pastebėjau, kad tarp eskizo ir gatavo darbo panašumų nedaug biggrin.gif Kažkaip patinka darbą "vynioti" kaip siūlų kamuolį jau pačiame procese ax.gif
Atsakyti
Oho, Daiva wub.gif jau tavęs kruopštumu turbūt nieks nepralenks, kad man bent dalelę jo atiduotum... lotuliukas.gif
Aš tai be eskizo nė vieno darbo nedarau, jau čia matyt visi dailės mokytojai taip išmuštravo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tavi, super!!! labai gyvas! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 26 rugsėjo 2011 - 12:55
Crazy Daisy, Mozaika aciu mergiukai wub.gif 4u.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, ačiū
Atsakyti
Pakeliam temą
user posted image
Atsakyti
Pakeliam smile.gif