Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Niekaip nepagaunu fono spalvos, realiai jis 6viesenis
čia kur šviesiau tai beveik beveik
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, tikrai labai grazu smile.gif

Ir tikrai labai panasus i mano lotuliukas.gif
Atsakyti
tavi labai wub.gif
Defliune, manau, kad jūs abi iš vieno šaltinio įkvėpimo sėmėtės biggrin.gif į šiuos irisus irgi nemažai spoksojau wub.gif
Atsakyti
Jo, irisai uzburiantis - taip ir norisi juos piesti ir piesti smile.gif
Atsakyti
tavi,
labai tikroviski irisai, grazus melynumas.
Atsakyti
Nu mano tai iš nuotraukos, nemoku piešt iš atminties blush2.gif
Ačiū mergaitės.
Daiva, o kur yra tie kur tu matei?
Defliune, vat ir dariau vienoj tonacijoj, kad jau visai kaip tavo nesigautų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 25 rugsėjo 2011 - 15:11
batikos žurnale 4u.gif ten buvo ir piešiniai, ir spalviniai jų variantai biggrin.gif
buvau radus nete ir išsaugojus kompe, po kompo tvarkymo nebeturiu, nete prie progos reikės vėl susirasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 rugsėjo 2011 - 15:42
O geras, o aš vargstu po visokius paveiksl4lius, googles ir nuotraukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 25 rugsėjo 2011 - 16:10
tavi...o jo joi.. wub.gif kokia grazi... wub.gif wub.gif taip ir prasosi piesiama biggrin.gif
mergaites as jokiu budu nenorejau pasakyti nieko blogo, daugybe nuostabiu nuotrauku nete, pas kai ka ju pilna ir gelynuose prie namu 4u.gif irisai yra nuostabus, jusu nupiesti - taip pat wub.gif
is atminties geliu nepiesiu ax.gif man turi po nosim gele guleti biggrin.gif

o as pabaigiau savo ilgaja statyba biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 rugsėjo 2011 - 16:29
Daiva, turėjau galvoj nupieštą gėlę lengviau perpieštį, nei iš nuotraukos, bet mano įkvėpėjos tai nuotraukos. Ach kiek gražių gėlių yra, gaila ne visad pavyksta perpieštį

O šalikas tai gražus pa tavę gavos thumbup.gif
Jus visą laiką manę lenkiat tik ką sumanau ir pradedu apmąstyt kaip kuri nors iš jūsų jau ištstato. Tik ketvirtadienį su vienąą klientę apie indiškus raštus šnekėjom ir aptarinėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 25 rugsėjo 2011 - 18:32
QUOTE(tavi @ 2011 09 25, 20:30)
Daiva, turėjau galvoj nupieštą gėlę lengviau perpieštį, nei iš nuotraukos, bet mano įkvėpėjos tai nuotraukos. Ach kiek gražių gėlių yra, gaila ne visad pavyksta perpieštį

O šalikas tai gražus pa tavę gavos  thumbup.gif
Jus visą laiką manę lenkiat tik ką sumanau ir pradedu apmąstyt kaip kuri nors iš jūsų jau ištstato. Tik ketvirtadienį su vienąą klientę apie indiškus raštus šnekėjom ir aptarinėjom.

ačiū tavi aciuks.gif taip sakant mano dolgastrojus čia biggrin.gif mastau.gif

o aš net nežinau kas lengviau... ar iš nuotraukos, ar iš piešinio.. man kažkaip ir taip ir taip daug darbo gaunasi biggrin.gif kai saulėgrąžą piešiau vyras varė į turgelį saulėgrąžos pirkti lotuliukas.gif man jos laaaaaaaaabai patinka wub.gif dar nuostabios aguonos... vien žodžiu - myliu ir aš gėles biggrin.gif
Atsakyti
O irisas koks nuostabus, labai grazus, tokio dar nemaciau smile.gif

Daiva, as ne kiek nesistebiu jau tavo darbu kruopstumu, labai nuostabus ir pritrenkiantis darbas smile.gif

O del piesimo, as tai labai ivairiai darau - kartais pasiimu detales is interneto, kartais is nuotrauku, kartais piesiu eskiza ant popieriaus tada persnesu ant silko, kartais piesiu iskart ant silko, viskas priklauso nuo darbo, idejos ir t.t.

Man asmeniskai, persipiesti ar nusipiesti paveiksliuka yra pati lengviausia dalis, esme - kompoziciskai graziai ir efektingai isdestyti, nuspalvinti, pajausti ir pagauti spalvas, pajausti, kas atrodys graziai smile.gif
Atsakyti