Niekaip nepagaunu fono spalvos, realiai jis 6viesenis
čia kur šviesiau tai beveik beveik
Tavi, tikrai labai grazu
Ir tikrai labai panasus i mano
Ir tikrai labai panasus i mano
tavi labai
Defliune, manau, kad jūs abi iš vieno šaltinio įkvėpimo sėmėtės į šiuos irisus irgi nemažai spoksojau
Defliune, manau, kad jūs abi iš vieno šaltinio įkvėpimo sėmėtės į šiuos irisus irgi nemažai spoksojau
Jo, irisai uzburiantis - taip ir norisi juos piesti ir piesti
Nu mano tai iš nuotraukos, nemoku piešt iš atminties
Ačiū mergaitės.
Daiva, o kur yra tie kur tu matei?
Defliune, vat ir dariau vienoj tonacijoj, kad jau visai kaip tavo nesigautų
Ačiū mergaitės.
Daiva, o kur yra tie kur tu matei?
Defliune, vat ir dariau vienoj tonacijoj, kad jau visai kaip tavo nesigautų
batikos žurnale ten buvo ir piešiniai, ir spalviniai jų variantai
buvau radus nete ir išsaugojus kompe, po kompo tvarkymo nebeturiu, nete prie progos reikės vėl susirasti.
buvau radus nete ir išsaugojus kompe, po kompo tvarkymo nebeturiu, nete prie progos reikės vėl susirasti.
O geras, o aš vargstu po visokius paveiksl4lius, googles ir nuotraukas
tavi...o jo joi.. kokia grazi... taip ir prasosi piesiama
mergaites as jokiu budu nenorejau pasakyti nieko blogo, daugybe nuostabiu nuotrauku nete, pas kai ka ju pilna ir gelynuose prie namu irisai yra nuostabus, jusu nupiesti - taip pat
is atminties geliu nepiesiu man turi po nosim gele guleti
o as pabaigiau savo ilgaja statyba
mergaites as jokiu budu nenorejau pasakyti nieko blogo, daugybe nuostabiu nuotrauku nete, pas kai ka ju pilna ir gelynuose prie namu irisai yra nuostabus, jusu nupiesti - taip pat
is atminties geliu nepiesiu man turi po nosim gele guleti
o as pabaigiau savo ilgaja statyba
Daiva, turėjau galvoj nupieštą gėlę lengviau perpieštį, nei iš nuotraukos, bet mano įkvėpėjos tai nuotraukos. Ach kiek gražių gėlių yra, gaila ne visad pavyksta perpieštį
O šalikas tai gražus pa tavę gavos
Jus visą laiką manę lenkiat tik ką sumanau ir pradedu apmąstyt kaip kuri nors iš jūsų jau ištstato. Tik ketvirtadienį su vienąą klientę apie indiškus raštus šnekėjom ir aptarinėjom.
Jus visą laiką manę lenkiat tik ką sumanau ir pradedu apmąstyt kaip kuri nors iš jūsų jau ištstato. Tik ketvirtadienį su vienąą klientę apie indiškus raštus šnekėjom ir aptarinėjom.
QUOTE(tavi @ 2011 09 25, 20:30)
Daiva, turėjau galvoj nupieštą gėlę lengviau perpieštį, nei iš nuotraukos, bet mano įkvėpėjos tai nuotraukos. Ach kiek gražių gėlių yra, gaila ne visad pavyksta perpieštį
ačiū tavi taip sakant mano dolgastrojus čia
o aš net nežinau kas lengviau... ar iš nuotraukos, ar iš piešinio.. man kažkaip ir taip ir taip daug darbo gaunasi kai saulėgrąžą piešiau vyras varė į turgelį saulėgrąžos pirkti man jos laaaaaaaaabai patinka dar nuostabios aguonos... vien žodžiu - myliu ir aš gėles
O irisas koks nuostabus, labai grazus, tokio dar nemaciau
Daiva, as ne kiek nesistebiu jau tavo darbu kruopstumu, labai nuostabus ir pritrenkiantis darbas
O del piesimo, as tai labai ivairiai darau - kartais pasiimu detales is interneto, kartais is nuotrauku, kartais piesiu eskiza ant popieriaus tada persnesu ant silko, kartais piesiu iskart ant silko, viskas priklauso nuo darbo, idejos ir t.t.
Man asmeniskai, persipiesti ar nusipiesti paveiksliuka yra pati lengviausia dalis, esme - kompoziciskai graziai ir efektingai isdestyti, nuspalvinti, pajausti ir pagauti spalvas, pajausti, kas atrodys graziai
Daiva, as ne kiek nesistebiu jau tavo darbu kruopstumu, labai nuostabus ir pritrenkiantis darbas
O del piesimo, as tai labai ivairiai darau - kartais pasiimu detales is interneto, kartais is nuotrauku, kartais piesiu eskiza ant popieriaus tada persnesu ant silko, kartais piesiu iskart ant silko, viskas priklauso nuo darbo, idejos ir t.t.
Man asmeniskai, persipiesti ar nusipiesti paveiksliuka yra pati lengviausia dalis, esme - kompoziciskai graziai ir efektingai isdestyti, nuspalvinti, pajausti ir pagauti spalvas, pajausti, kas atrodys graziai