Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(Defliune @ 2011 09 23, 11:17)
Man uzlenkus ir kabliukais labai ardo medziaga - palieka dideles skyles, tada butinai reikia nukirpti ir apdoroti krastus, aisku jei tai pasisleps ar bus tempiama ant bageto, tai nieko tokio smile.gif

Bet neyra? smile.gif Nes man pasisleps, t.y. cia ne salis bus smile.gif
Tik dveji sonai, nelabai bus ka lenkt,siauroka g.gif bet svarbu neimtu irti g.gif
Atsakyti
Jeigu itempimas labai didelis gali pradeti irti, taip pat priklauso nuo medziagos, kuo plonesne, tuo silpnesne. Jei nedidelis plotas as siulyciau prisiuti prie remo smile.gif Dazni dygsniai paskirstys itempima ir negadins medziagos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 09 23, 11:28)
Jeigu itempimas labai didelis gali pradeti irti, taip pat priklauso nuo medziagos, kuo plonesne, tuo silpnesne. Jei nedidelis plotas as siulyciau prisiuti prie remo smile.gif Dazni dygsniai paskirstys itempima ir negadins medziagos smile.gif

sifonas doh.gif as galeciau neitempot taip labai jo g.gif bet jis siaurokas gana, tai remas tiek nesusitrauks man g.gif o kaip prisiut nelabai isivaizduoju ir nekenciu siut biggrin.gif dar gerai, kad nedaug ant jo piest palyginus biggrin.gif
Atsakyti
aaa dar vieną kur nekenčia siūti lotuliukas.gif mano draugė smile.gif
Atsakyti
Defliune ir superEglius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2011 09 21, 16:35)
Pasirodysiu ir as..labai man patinka sis mano darbas smile.gif
user posted image

user posted image

Labai gražus darbas. Aš kaip buvau bandžius juodą foną daryt, tai man kažkoks į pilkumą gavos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Defliune @ 2011 09 21, 15:26)
lotuliukas.gif Nebepamenu ar rodziau, nes kazkaip tylu sioje temoje...zzzzz.... inesim vejo... 4u.gif

user posted image
Taip pat noriu prasinesti, kad atkeliavo salikeliai, turiu ivairiu dydziu smile.gif

Labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 09 22, 19:06)
Saulyte, o kodel nenoretumete pabandyti nupirkti Pebeo dazu skirtu tektilei, praskiesti vandenuku ir pabandyti ant audinio, jie man bent jau ne isdziuve nenusiplove, o dar uzlyginus tikrai nensiplaus. O buteliuko uzteks oooooj daug zanduku nudazyti smile.gif

o kur jų galima nusipirkti? Artmanijoj bus?
Atsakyti
Nezinau, negaliu pasakyti, bet Artinn tikrai yra, tiktu ir Javana Tex dazai :_
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 09 23, 13:10)
aaa dar vieną kur nekenčia siūti lotuliukas.gif  mano draugė smile.gif

friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 09 23, 14:52)
Nezinau, negaliu pasakyti, bet Artinn tikrai yra, tiktu ir Javana Tex dazai :_

man Klaipėdoj reikia pasižiurėti arba dar senas-naujas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 23 rugsėjo 2011 - 14:10
Vat mano kančių objektas. Iš keturių žiedų jau du ištapiau, fu kaip sunkiai einas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 24 rugsėjo 2011 - 17:10
tavi sužavėjai wub.gif tikrai labai gražu!!!
Atsakyti