O kaip jus itempiate silka, matuojama? t.y. kai krastai neapsiuti, o yra tik remas su kabliukais, ne gnybtukais?
Knopkėm prie rėmo arba gražiai lenk rankomis kraščiuką ir kabink kabliukus
sveikutėlės
tema atgijo Defliune ir superEglius jau gyriau - gražūs darbai
o aš truputį paprotėjau - pradėjau žiūrinėti kaip vilną velti vyras tik akytėm klapsi dvi tapkytes buvau nuvėlus su pagalba, tuo ir pasibaigė o dabar vėl... kažko norisi
tema atgijo Defliune ir superEglius jau gyriau - gražūs darbai
o aš truputį paprotėjau - pradėjau žiūrinėti kaip vilną velti vyras tik akytėm klapsi dvi tapkytes buvau nuvėlus su pagalba, tuo ir pasibaigė o dabar vėl... kažko norisi
QUOTE(Defliune @ 2011 09 22, 10:39)
Saulyte, kokiai tekstilei skirtas piestukas? ant kokios tekstiles piesete? gal yra sintetikos? gal reikejo duoti isdziuti ir po to lyginti? ant kokio karcio lyginot? daug visokiu niuansu o koks piestukas?
va tokie tik ružava spalva
As tai su stepleriu prisaudau del garantijos, nes didelis plotas medziagos nesilaiko su knopkem Bent jau man, arba galima prisiuti
Saulyte, o instrukcija buvo? nes as zinau, kad kai kurie tokio tipo piestukai turi dziuti net iki 72 val. , po to apdoroti karsciu (lygintuvu arba orkaiteje) ir tik tada tampa atsparus vandeniui.
radau isntrukcija - tai pernesami dazai - t.y. jais piesiama ant kazkokio lygaus pavirsau, jie dziuna iki 12 val., nuimamai ir po to uzlyginami Ar taip darete?
http://www.marabu-cr...n_fancy_tex.php
Pas jus ir parasyta ant rasiklio transfer-textile-color
O gal galima ir kitaip? Nezinau, bet turbut toks geriausias budas Pabandykite kaip isntrukcijoje - gal pavyks
Saulyte, o instrukcija buvo? nes as zinau, kad kai kurie tokio tipo piestukai turi dziuti net iki 72 val. , po to apdoroti karsciu (lygintuvu arba orkaiteje) ir tik tada tampa atsparus vandeniui.
radau isntrukcija - tai pernesami dazai - t.y. jais piesiama ant kazkokio lygaus pavirsau, jie dziuna iki 12 val., nuimamai ir po to uzlyginami Ar taip darete?
http://www.marabu-cr...n_fancy_tex.php
Pas jus ir parasyta ant rasiklio transfer-textile-color
O gal galima ir kitaip? Nezinau, bet turbut toks geriausias budas Pabandykite kaip isntrukcijoje - gal pavyks
ne, taip nedariau tik lyginau, taip išeina kad man reikia visai netokius pirkti o kur yra stikliniuose indeliuose, nes man reikia lėlėm žandukus padažyti , dar bandysiu su jais, pirkau Artmanijoj
Saulyte, o kodel nenoretumete pabandyti nupirkti Pebeo dazu skirtu tektilei, praskiesti vandenuku ir pabandyti ant audinio, jie man bent jau ne isdziuve nenusiplove, o dar uzlyginus tikrai nensiplaus. O buteliuko uzteks oooooj daug zanduku nudazyti
Tavi ir kaip atsiliepimai, ar bandete?
Ma2iau mergait4s darytūs darbus, man nelabai patiko, sakyčiau jie tinkamesni miniatiūroms. Dideliems net nežinau gali būt problemų. Spalvini kaip pieštuku, jei šlapiu tai panašiai kaip akvarelė gaunas
ačiū, bandysiu turbūt užlenkt ir su kabliukais tada
QUOTE(tavi @ 2011 09 23, 08:59)
Ma2iau mergait4s darytūs darbus, man nelabai patiko, sakyčiau jie tinkamesni miniatiūroms. Dideliems net nežinau gali būt problemų. Spalvini kaip pieštuku, jei šlapiu tai panašiai kaip akvarelė gaunas
QUOTE(Yyy @ 2011 09 23, 09:17)
ačiū, bandysiu turbūt užlenkt ir su kabliukais tada
Man uzlenkus ir kabliukais labai ardo medziaga - palieka dideles skyles, tada butinai reikia nukirpti ir apdoroti krastus, aisku jei tai pasisleps ar bus tempiama ant bageto, tai nieko tokio