Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Irisai toks kaip issukis, bet kiek turi atspalviu, cia dar vienas variantas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražus
Atsakyti
Pasirodysiu ir as..labai man patinka sis mano darbas smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
tikrai labai gražus darbas, superEglius
Atsakyti
Defliune, labai grazus irisai.
SuperEgliau, ir man labai grazus darbas, taip ir norisi tokiu pasipuosti smile.gif
Atsakyti
nusipirkau tekstilinių dažų kaip pieštukas konturinis, nes man reikėjo ružavos, tai tokį tik pasiūlė, sakė užtepi ant audinio ir su lygintuvu 5min. prilygini, noriu lėlėm žandukus dažyti, užtepiau ant audinio ir lyginau, bet nesigavo g.gif
Atsakyti
Saulyte, kokiai tekstilei skirtas piestukas? ant kokios tekstiles piesete? gal yra sintetikos? gal reikejo duoti isdziuti ir po to lyginti? ant kokio karcio lyginot? daug visokiu niuansu smile.gif o koks piestukas?
Atsakyti
Nu labai čia gražu viskas smile.gif
Aš tai meditavau, ir tik vakar pagaliau užturėjau viziją paveikslo, dabar reiks pabandyt įgyvendint, aišku, kaip noriu, turbūt iš karto nesigaus, bet kū daryc biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 22 rugsėjo 2011 - 09:45
Yra tokie pieštukai. Jie dar padrėkinti duoda ryškesne spalvą. Neprisimenu kaip vadinas bet man jie nepatiko, mačiau darbus su jais atliktus
Atsakyti
as turiu tokius piestukus, nelabai net ir supratau, momentu net dazo nepraleido pro juos, t.y. net konturo atrode, kad nereikia g.gif bet sunkiai piesias, nepaspausi, nes sudraskys silka, ne popierius visgi g.gif
Atsakyti
gal galima tiksliau 4u.gif kas gamintojas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 22 rugsėjo 2011 - 11:06
Defliune, tik vakare galėsiu pasakyt
Atsakyti