Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Aciu labai, Tavi, uz atsakyma, leksiu i parduotuve! rolleyes.gif Idesiu paskui darbeli koki kai ismeginsiu konturiuka smile.gif ACIU mirksiukas.gif
Atsakyti
Martini, jei nerasi marabu parduotuvėj , kreipkis į Vidą Vagnorių.
v.vidis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Martini_Asti @ 2011 08 31, 19:12)
Sveikos, merginos smile.gif Labai labai grazus Jusu visu darbeliai!!!  wub.gif Negaliu atsistebeti, kaip Jums taip iseina viskas ax.gif  Pati truputi tapau ant silko, kai  ikvepimas pagauna, bet zinokit turiu viena beda- NIEKAIP man nesigauna kontura graziai padaryti unsure.gif  Atrodo taip stengiuosi, letai ir susikaupusi piesiu, vistiek man kreivai ir nelygiai jie pasidengia, su burbulais ir su praplonejimais ir su prastorejimais... doh.gif  Naudoju Javanos tubeles, bet sakau gal yra kokiu geresniu ar kitokiu tiesiog budu? Kakzada esu girdejusi apie flomasterio tipo ar kazka panasaus, nes baigiu suvargti, nes kur per plonai man praleidzia dazus, kur per storai tai grubiai ziurisi, o tada jau visai nekaip atrodo verysad.gif Gal  turite kokiu patarimu? Buciau laaaabai dekinga 4u.gif

....vat kaip g.gif o man labai gerai su Javanos ax.gif
antgaliukus is pradziu naudojau, isgauti plonesne linija, taciau kai pripranti - ivairias linijas galima isgauti ir be ju, priklausomai nuo spaudimo greicio, nuo piesimo greicio...
dar naudoju AvantGardo konturus bei su dazais maisoma guta, taip pat super.
gal tiesiog neprisitaikai patogiai laikyti ranka g.gif kai nepatogiai laikau ranka gaunasi kreivokoka, su sustorejimais linija...
Atsakyti
Sutinku su Daiva, kai ranka neigudusi arba pavargusi, tai visada gali iseiti kreiva sleiva linija, tai stora, tai plona, net pas profesionalus manau nesigauna ideliai tobulos linijos smile.gif

Man tai kaip tik kreiva linija atspindi, kad daryta rankomis, o ne pramonins stampas smile.gif Bet cia jau skonio reikalas smile.gif

As naudoju ir Javana, ir MArabu, man su Javana lengviau piesti, jie ploniau darosi, nors tirstesni, o Marabu man net kartais per skysti sad.gif
Atsakyti
Sveikos

turiu atlikusias JAVANA firmos geltoną, bLEU PIGEON, tamsiai žalią, raudoną, šviesiai rudą spalvas (50 Ml) nedaug naudotos, bei kontūrai : auksinis ir sidabrinis (20ml) daugiau panaudoti. gal kam reikėtų? Daugiau informacijos per až.
Atsakyti
Sveikutes, uzsukau pasilabinti, nes visa vasara praleidom kaime be rysio smile.gif Smagu kad graziai darbuojates 4u.gif wub.gif
Turiu keleta nauju darbeliu, tik negaliu niekaip nuotrauku i kompa perkelt, tai kada veliau pasirodysiu
Atsakyti
butybe, dar vakar vel galvojau, nu kur dingus g.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 09 06, 14:01)
butybe, dar vakar vel galvojau, nu kur dingus g.gif thumbup.gif biggrin.gif

Kaip smagu, kad prisimeni smile.gif
Ikeliu viena paveiksla. Nezinau tik kaip cia nuotraukoj matysis. Geriau nebenufotkinsiu, nes jau padovanotas
user posted image
na, cia dar truputi is arciau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 07 rugsėjo 2011 - 20:55
Butybe, labai mistinis paveikslas
O koks dydis? JIs bus kaip nors iremintas, ar jis jau iremintas, nuotraukoje nematau
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 09 07, 22:11)
Butybe, labai mistinis paveikslas
O koks dydis? JIs bus kaip nors iremintas, ar jis jau iremintas, nuotraukoje nematau

Tiesa sakant dydzio nebepamenu. Cia tapyta ant salio gal 130 ar 150 cm ilgio. Cia jis jau gatavai prisaudytas ant pasvirusios sienos. Drauge palepeje isirenge miegamaji, tai va ir papuosiau. Geriausiai matomas atsigulus smile.gif Po juo pagrindui naudojau maisine medziaga. Dar turetu buti aplink apvadas is asutines virves, bet cia seimininke jau sake pati pasibaigs
Atsakyti
Primena paskendusi miesta, grazu smile.gif
Papildyta:
O mane kazko ant irisu patrauke smile.gif
Papildyta:
Jei kam reikia, dar vis turiu salikeliu tapybai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 07 rugsėjo 2011 - 21:47
Butybe thumbup.gif labai idomus darbas

Defliune, kokiu ismatavimu? ax.gif ir pa kiek? biggrin.gif
Atsakyti