Martini, jei nerasi marabu parduotuvėj , kreipkis į Vidą Vagnorių.
v.vidis@gmail.com
v.vidis@gmail.com
QUOTE(Martini_Asti @ 2011 08 31, 19:12)
Sveikos, merginos Labai labai grazus Jusu visu darbeliai!!! Negaliu atsistebeti, kaip Jums taip iseina viskas Pati truputi tapau ant silko, kai ikvepimas pagauna, bet zinokit turiu viena beda- NIEKAIP man nesigauna kontura graziai padaryti Atrodo taip stengiuosi, letai ir susikaupusi piesiu, vistiek man kreivai ir nelygiai jie pasidengia, su burbulais ir su praplonejimais ir su prastorejimais... Naudoju Javanos tubeles, bet sakau gal yra kokiu geresniu ar kitokiu tiesiog budu? Kakzada esu girdejusi apie flomasterio tipo ar kazka panasaus, nes baigiu suvargti, nes kur per plonai man praleidzia dazus, kur per storai tai grubiai ziurisi, o tada jau visai nekaip atrodo Gal turite kokiu patarimu? Buciau laaaabai dekinga
....vat kaip o man labai gerai su Javanos
antgaliukus is pradziu naudojau, isgauti plonesne linija, taciau kai pripranti - ivairias linijas galima isgauti ir be ju, priklausomai nuo spaudimo greicio, nuo piesimo greicio...
dar naudoju AvantGardo konturus bei su dazais maisoma guta, taip pat super.
gal tiesiog neprisitaikai patogiai laikyti ranka kai nepatogiai laikau ranka gaunasi kreivokoka, su sustorejimais linija...
Sutinku su Daiva, kai ranka neigudusi arba pavargusi, tai visada gali iseiti kreiva sleiva linija, tai stora, tai plona, net pas profesionalus manau nesigauna ideliai tobulos linijos
Man tai kaip tik kreiva linija atspindi, kad daryta rankomis, o ne pramonins stampas Bet cia jau skonio reikalas
As naudoju ir Javana, ir MArabu, man su Javana lengviau piesti, jie ploniau darosi, nors tirstesni, o Marabu man net kartais per skysti
Man tai kaip tik kreiva linija atspindi, kad daryta rankomis, o ne pramonins stampas Bet cia jau skonio reikalas
As naudoju ir Javana, ir MArabu, man su Javana lengviau piesti, jie ploniau darosi, nors tirstesni, o Marabu man net kartais per skysti
Sveikos
turiu atlikusias JAVANA firmos geltoną, bLEU PIGEON, tamsiai žalią, raudoną, šviesiai rudą spalvas (50 Ml) nedaug naudotos, bei kontūrai : auksinis ir sidabrinis (20ml) daugiau panaudoti. gal kam reikėtų? Daugiau informacijos per až.
turiu atlikusias JAVANA firmos geltoną, bLEU PIGEON, tamsiai žalią, raudoną, šviesiai rudą spalvas (50 Ml) nedaug naudotos, bei kontūrai : auksinis ir sidabrinis (20ml) daugiau panaudoti. gal kam reikėtų? Daugiau informacijos per až.
Sveikutes, uzsukau pasilabinti, nes visa vasara praleidom kaime be rysio Smagu kad graziai darbuojates
Turiu keleta nauju darbeliu, tik negaliu niekaip nuotrauku i kompa perkelt, tai kada veliau pasirodysiu
Turiu keleta nauju darbeliu, tik negaliu niekaip nuotrauku i kompa perkelt, tai kada veliau pasirodysiu
butybe, dar vakar vel galvojau, nu kur dingus
Butybe, labai mistinis paveikslas
O koks dydis? JIs bus kaip nors iremintas, ar jis jau iremintas, nuotraukoje nematau
O koks dydis? JIs bus kaip nors iremintas, ar jis jau iremintas, nuotraukoje nematau
QUOTE(Defliune @ 2011 09 07, 22:11)
Butybe, labai mistinis paveikslas
Tiesa sakant dydzio nebepamenu. Cia tapyta ant salio gal 130 ar 150 cm ilgio. Cia jis jau gatavai prisaudytas ant pasvirusios sienos. Drauge palepeje isirenge miegamaji, tai va ir papuosiau. Geriausiai matomas atsigulus Po juo pagrindui naudojau maisine medziaga. Dar turetu buti aplink apvadas is asutines virves, bet cia seimininke jau sake pati pasibaigs
Primena paskendusi miesta, grazu
Papildyta:
O mane kazko ant irisu patrauke
Papildyta:
Jei kam reikia, dar vis turiu salikeliu tapybai
Papildyta:
O mane kazko ant irisu patrauke
Papildyta:
Jei kam reikia, dar vis turiu salikeliu tapybai
Butybe labai idomus darbas
Defliune, kokiu ismatavimu? ir pa kiek?
Defliune, kokiu ismatavimu? ir pa kiek?