Na kokie faini paukštukai, primena iš vieno multiko. Mėgstu juos visad gražūs stilizuoti vaizdai.
aciu tavi
paukstuku eskiza sededama ir laukdama vyresneles nusipiesiau, kazkaip savaime gavosi, kas gavosi... man ir labai patinka visokie pauksteliai, vabaleliai ju pilna mano darbuose
noriu dar daug ka isbandyti, tik niekaip neprisiruosiu...
paukstuku eskiza sededama ir laukdama vyresneles nusipiesiau, kazkaip savaime gavosi, kas gavosi... man ir labai patinka visokie pauksteliai, vabaleliai ju pilna mano darbuose
noriu dar daug ka isbandyti, tik niekaip neprisiruosiu...
Mane dabar domina alkoholis ant silko ta prasme
Ka gero isbandet/girdejot?
koki naudot geriausia, ant slapio silko? ant dazu taskaliot? kokiu ten idomesniu niuansu
Ka gero isbandet/girdejot?
koki naudot geriausia, ant slapio silko? ant dazu taskaliot? kokiu ten idomesniu niuansu
QUOTE(Yyy @ 2011 08 26, 12:58)
Mane dabar domina alkoholis
Žiauriai gerai nuskambėjo, pralinksminai Bet šia tema turbūt galėtų papasakoti tavi
Man nelabai patiko, davė tokį plėmą kokį gali ir vandeniu gaut, bet girdėjau, kad su garinamais dažais gaunas geriau gaunas
QUOTE(ELlJA @ 2011 08 26, 13:21)
Žiauriai gerai nuskambėjo, pralinksminai Bet šia tema turbūt galėtų papasakoti tavi
QUOTE(tavi @ 2011 08 26, 13:25)
Man nelabai patiko, davė tokį plėmą kokį gali ir vandeniu gaut, bet girdėjau, kad su garinamais dažais gaunas geriau gaunas
Plemas o koki? degtinyte naudota buvo?
Spiritą. Turėtų duot tokį kaip ir debesėlį, bet man davė tokį pat plėmą kaip ir vandens laštelėjus, o su garinamais dar nedirbau
Tavo pauksteliai labai grazus, toks dekoratyvus. O kiek laiko, Daivut, toki darba darai? Labai daug smulkiu detalyciu, man be sansu tiek padaryti, leliukai man tikrai neduos tiek dirbti
Visa nakti darei??
Visa nakti darei??
QUOTE(daivaV @ 2011 08 25, 21:15)
mano paukstukai
ikvepimas atejo prisiziurejau graziu darbu ir savo malonumui naktineju tik viena beda... is ryto keltis...
ikvepimas atejo prisiziurejau graziu darbu ir savo malonumui naktineju tik viena beda... is ryto keltis...
QUOTE(Defliune @ 2011 08 26, 17:13)
Tavo pauksteliai labai grazus, toks dekoratyvus. O kiek laiko, Daivut, toki darba darai? Labai daug smulkiu detalyciu, man be sansu tiek padaryti, leliukai man tikrai neduos tiek dirbti
Visa nakti darei??
Visa nakti darei??
e ne... ne nakti, teisingiau ne viena nakti, ne dvi ir ne tris
dazniausiai savo malonumui, kaifuodama delioju, lieju dazus, tada dar delioju ir etc. - vien zodziu sukuriu sau relaksa
vakare buna daug ka, kodel, su kuo ir panasiai todel tapau naktim ir iseiginem bet tai turbut ir pati viska puikiai zinai juk irgi du pypliukus turi
Lenkiuosi zemai zemai uz tokia kantrybe
baik... jei man tai nepatiktu, tai ir nedaryciau matyt is prigimties krapstalas esu
vat tik, kad vyras viena karta is namu manes neisvarytu
vat tik, kad vyras viena karta is namu manes neisvarytu
Daivukai, nu neturetu parodyk dar ka nors....mmm?