Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Na kokie faini paukštukai, primena iš vieno multiko. Mėgstu juos visad gražūs stilizuoti vaizdai.
Atsakyti
aciu tavi 4u.gif biggrin.gif
paukstuku eskiza sededama ir laukdama vyresneles nusipiesiau, kazkaip savaime gavosi, kas gavosi... ax.gif man ir labai patinka visokie pauksteliai, vabaleliai tongue.gif ju pilna mano darbuose 4u.gif biggrin.gif
noriu dar daug ka isbandyti, tik niekaip neprisiruosiu... cool.gif
Atsakyti
Mane dabar domina alkoholis biggrin.gif ant silko ta prasme biggrin.gif
Ka gero isbandet/girdejot? ax.gif
koki naudot geriausia, ant slapio silko? ant dazu taskaliot? kokiu ten idomesniu niuansu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 08 26, 12:58)
Mane dabar domina alkoholis biggrin.gif

Žiauriai gerai nuskambėjo, pralinksminai lotuliukas.gif thumbup.gif Bet šia tema turbūt galėtų papasakoti tavi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 26 rugpjūčio 2011 - 12:22
Man nelabai patiko, davė tokį plėmą kokį gali ir vandeniu gaut, bet girdėjau, kad su garinamais dažais gaunas geriau gaunas
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 08 26, 13:21)
Žiauriai gerai nuskambėjo, pralinksminai  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Bet šia tema turbūt galėtų papasakoti tavi  4u.gif

laugh.gif friends.gif

QUOTE(tavi @ 2011 08 26, 13:25)
Man nelabai patiko, davė tokį plėmą kokį gali ir vandeniu gaut, bet girdėjau, kad su garinamais dažais gaunas geriau gaunas

Plemas g.gif o koki? degtinyte naudota buvo? biggrin.gif
Atsakyti
Spiritą. Turėtų duot tokį kaip ir debesėlį, bet man davė tokį pat plėmą kaip ir vandens laštelėjus, o su garinamais dar nedirbau
Atsakyti
Tavo pauksteliai labai grazus, toks dekoratyvus. O kiek laiko, Daivut, toki darba darai? Labai daug smulkiu detalyciu, man be sansu tiek padaryti, leliukai man tikrai neduos tiek dirbti biggrin.gif

Visa nakti darei??

QUOTE(daivaV @ 2011 08 25, 21:15)
mano paukstukai biggrin.gif
ikvepimas atejo lotuliukas.gif prisiziurejau graziu darbu ir savo malonumui naktineju tongue.gif tik viena beda... is ryto keltis... doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 26 rugpjūčio 2011 - 15:14
QUOTE(Defliune @ 2011 08 26, 17:13)
Tavo pauksteliai labai grazus, toks dekoratyvus. O kiek laiko, Daivut, toki darba darai? Labai daug smulkiu detalyciu, man be sansu tiek padaryti, leliukai man tikrai neduos tiek dirbti biggrin.gif

Visa nakti darei??

aciuks.gif
e ne... biggrin.gif ne nakti, teisingiau ne viena nakti, ne dvi ir ne tris ax.gif biggrin.gif
dazniausiai savo malonumui, kaifuodama delioju, lieju dazus, tada dar delioju ir etc. - vien zodziu sukuriu sau relaksa tongue.gif
vakare buna daug ka, kodel, su kuo ir panasiai doh.gif todel tapau naktim ir iseiginem ax.gif bet tai turbut ir pati viska puikiai zinai lotuliukas.gif juk irgi du pypliukus turi wub.gif
Atsakyti
Lenkiuosi zemai zemai uz tokia kantrybe smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
baik... irnesakyk.gif jei man tai nepatiktu, tai ir nedaryciau biggrin.gif matyt is prigimties krapstalas esu g.gif lotuliukas.gif
vat tik, kad vyras viena karta is namu manes neisvarytu hihihi.gif lotuliukas.gif hi.gif
Atsakyti
Daivukai, nu neturetu biggrin.gif parodyk dar ka nors....mmm?
Atsakyti